Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Pogresam Galileo
Galileo tut tebe ful pogreša
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Pogresam Galileo
+1Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Pogresam Galileo
Lahko pa ugasnete TV!Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
+1Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Pogresam Galileo
Lahko pa gledmo Svet na Kanalu A.
Saj sn - in sel na pijaco ven.Citat:
Uporabnik DJ_Beat pravi:
Lahko pa ugasnete TV!Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
+1Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Pogresam Galileo
Lahko pa gledmo Svet na Kanalu A.
Citat:
Uporabnik anovak99 pravi:
Zdaj so vzeli 3 nemce, ko bo predrago mogoče 3 angleške pa tako naprej.
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
En napiše da mu je brezveze gledat sinhronizirane filme in ga švabaloverji takoj napadete. Nikoli nisem gledal teh programov in jih tudi nebi zato ker vse to lahko vidim drugje, pogovorne oddaje me pa nemške res ne zanimajo.
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
En napiše da mu je brezveze gledat sinhronizirane filme in ga švabaloverji takoj napadete. Nikoli nisem gledal teh programov in jih tudi nebi zato ker vse to lahko vidim drugje, pogovorne oddaje me pa nemške res ne zanimajo.
O.K.
Citat:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
O.K.
a je tok težko darjanu napisat OK? Al ga morte takoj napizdit da nima prav?
stari ne gledam tega sranja. Samo tu govorite tko kot da so te programi bili uber in sploh. Nekaterim se pač ne zdi tko. get over it. Pejte na T2, kupte satelitsko če vam je tok do teh sinhroniziranih serij in nemški zvezdnikov.Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Goba umir se, ali tebi pašejo hajat in ostalo turško govno?
Citat:
stari ne gledam tega sranja. Samo tu govorite tko kot da so te programi bili uber in sploh. Nekaterim se pač ne zdi tko. get over it. Pejte na T2, kupte satelitsko če vam je tok do teh sinhroniziranih serij in nemški zvezdnikov.Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Goba umir se, ali tebi pašejo hajat in ostalo turško govno?