"Ulaz Slovencima nije dozvoljen"

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Italjane bolj sovražijo, verjemi
grin1.gif
Italjan tudi avta ne more rentat dol, vstop v klube jim je preprečen, domačini jih dobesedno preganjajo.
Ja, to sem zasledu na Krfu. Na ostalih otokih kjer sem bil (Zakintos, Ios, Santorini,...) pa ne marajo Angležev ker res štale počnejo (seksajo sred cest/v lokalih/sredi plesišča v diskotekah/.., se pretepajo, nagi hodijo po ulicah,...). Italjanov ne marajo ker cuzajo eno pijačo (ponavadi 1dcl juice-a in pa 2dcl vode) celo noč, zraven pa požrejo boga in pol raznih krekerjev ipd... Mi smo na Krfu nosili majice z napisom sLOVEnia pa slika dveh pirov spodaj - nikoli nismo plačali nobene vstopnine, dostikrat smo šli mimo vrste, dobili "prosto" mizo v vsakem nočnem klubu (dobesedno so redarji zmetali italjane stran)....ni da ni.
grin1.gif

Italjani nadlegujejo domačinke, zato jih imajo tako radi. Angležov je pa toliko, da se kar med seboj sparijo
grin1.gif

Je pa res da je bil KRF najbolj problematičen kar se makaronov tiče. Pridejo tam s trajektom v jatah. To velja skoraj za vse grške otoke v Ionskem morju. Čeprav pravih 6x zapečenih jugo-makaronov ni manjkalo nikjer. Na KOS-u jih je bilo v primerjavi z angleži 50/50.

Angleži majo pa svoje fore, ampak če se ne vtikaš v njih te tudi pogledajo ne - verjetno če zapneš ni dobro. Makaronarji so pa že po naravi nadležni.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Če je to res, kar pišete o gostilni deutscher peter, je še posebaj žalostno, da eni slovenski planinski turistični portali celo oglašujejo to gostilno.

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Ko je že debata o Grčiji. Zanimivo, kako daleč je Grčija od nas, glede na Hræke, pa kako znajo Slovenca postreči
smirk-1.gif

381707-P9160086.JPG

Priponke

• 381707-P9160086.JPG
    381707-P9160086.JPG
    86,6 KB · Ogledi: 125

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.454
2.399
113
Pomurje
Citat:
Uporabnik dekca pravi:

Poznam zgodbo o parih tipih, ki so v tej gostilni jodlarje prefukal in enga obesl za reklc na obešalnik iz jelenovih rogov, ker so prišli not in naročili, lastnik jih je pa jebal v glavo in hotel vn fuknit.
Na žalostr so jih žandarji še pred mejo ujel...
Kolega + je šel not na pir in jima je namesto dober dan rekel: "Kaj je, hlapca?"
bonk.gif

Jaz sem šel cca 1000x tm mim, pa tut 1x ni bilo avtomobila s slovensko registracijo na parkirplacu.

Zdaj, ko ni več mejne policije, bi lahko stvar ponovili. Vam takoj nakažem za rundo
cheer.gif

Rabim le slike za dokaz
evil.gif

Lp

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.315
21
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Citat:
Uporabnik motoristic pravi:
Citat:
Uporabnik shift pravi:
ki ga vodi slovenec.vem pa da dela tam nekdo iz slovenije.ker je en grd srebrn nakičen a6 z kr registrsko sak dan tm parkiran

a mogoče audi z nekimi lobanjami, "špičaki"?
tale?
bonk.gif

ja, ja točn ta. Kranj, planina I tam je avto za vidt. Kr neki dnarja je šlo na to"čičkanje"....

Nazadnje uredil moderator:

shift

Guru
20. jul 2007
9.898
2.284
113
za šankom
Citat:
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik shift pravi:
ki ga vodi slovenec.vem pa da dela tam nekdo iz slovenije.ker je en grd srebrn nakičen a6 z kr registrsko sak dan tm parkiran

a mogoče audi z nekimi lobanjami, "špičaki"?
tale?
bonk.gif

ja, ja točn ta. Kranj, planina I tam je avto za vidt. Kr neki dnarja je šlo na to"čičkanje"....

tale pacijent ja
stupid-1.gif

Nazadnje uredil moderator:

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
To ni sam grdo, to je orng ful super duper grdo. To bi bilo v modi morda l.80, ne pa zdej
bonk.gif

blustar

Pripravnik
1. okt 2007
230
0
16
Citat:
Uporabnik ziggy pravi:
A potem naj ne grem tudi nikoli več na Štajersko, ker sem tu videl napisano, da smo ljubljančani peesde? Pa na Gorenjsko, ker me je enkrat en bedak opsoval na Bledu?
No, pa za Bežigrad tudi ne grem, ker so nestrpni do vičanov!
Aja, tudi v sosednjo ulico ne grem, ker so rekli, da smo v naši ulici same riti in jih sedaj ne maram več.

Zdaj samo še čakam, da me pes oblaja na hodniku pa sloh ne pridem več iz svoje sobe!

hysterical-1.gif
good one