Ukradeno kolo Scott Aspect 20 bele barve!

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Spizdil so ga v Ljubljani/Bežigrad, je kot nov, XL velikost, alu drzalo za bidon(to je neserisjko)tko da ce ga bo kdo opazil bi prosil ce me kontaktira.
1298747-Photo0155.jpg

Priponke

• 1298747-Photo0155.jpg
    1298747-Photo0155.jpg
    132,6 KB · Ogledi: 199
Nazadnje urejeno:

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.522
6
38
Sožalje. Sem se pa ob tej temi spomnil na neverjetno zgodbo kolega. V Ljubljani sta šla on pa njegova na pijačo. On z Ciao motorjem, ona z dobrim kolesom. Je rekel, da raje oba skupaj vrže pod ketno, da bo bolj ziher. Ne, reče, poleg tega bom oba dal na ograjo z ketno. Konec zgobe? Odnesli so motor in kolo z ograjo vred. Jeba.

17. dec 2010
1.174
0
36
125
GSMobil ... mojemu bratrancu so nekje 10 let nazaj cigoji ukradli specialko na ptuju ... Je šel v BigBanga po nove baterije, ker je poslušal cdplayer ali kaj je že bil ... in med tistim časom sta dva priletela pa ga spizdila ... Policija pa ga verjetno niti iskala ni ... so samo prišli, da so napolnili list papirja, pa odšli ... Takrat je dal za specialko skoraj 600.000 SIT ... to je ogromno!

Scott je dobra firma, tudi draga, zato si mislim, da je to tvoje kolo šlo v maloro ...

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Dober bicikl. Škoda, verjetno lahko samo še izrečeš "Zadnji pozdrav!".
frown-1.gif

A je to na Jezerskem slikano?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.454
7.584
113
manj, dost manj.... Ce je bil đanks pol je vidu mogoce petino tega zneska...

@avtorju

moje sozalje...pejt prijavit, dostikrat se bicikle preverja pa ni nic ker folk ne prijavlja...

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.802
278
83
Največja slovenska vas
Srce se mi para, ko slišim kaj takega =(... Glede na to, da imam zadnji mesec novo kolo in vem kako sem pozoren nanj (nimam ključavnice, ker se z njim ne vozim po mestu in ga ne puščam drugje, kot tam kjer vem,da je varno), mi je žal, da obstajajo taki izmečki, da ga ukradejo samo zaradi par €...

No zadnji mesec odkar imam svoje kolo, ne gledam več za dekleti, temveč samo še za kolesi, tako da bom pozoren, če vidim kaj podobnega v Lj, sporočim (vendar se bojim, da bo to zelo težko).

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Dober bicikl. Škoda, verjetno lahko samo še izrečeš "Zadnji pozdrav!".
frown-1.gif

A je to na Jezerskem slikano?

To je v Mengsu slikano, ko sem sel iz rasice in zabluzil ter pristal tukaj
grin1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
stopiti na prste, pa bi blo drugače. Res škoda.

ma kaj stopit. to samo boli. Mogli bi jih odsekat. Za vsako tatvino enega. Sej so imeli v zgodovini to že dobro poštudirano...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.328
7.085
113
pri taščici
A lahko poves iz kje so ga spizdil? (klet, pred blokom, trgovino...). Sicer pa na fuzinah opazim precej neregitriranih vecinoma 4T srednje velikih skuterjev v sumljivih rokah, pa ne vem ce policijo kdaj zanima njihov izvor uporbniku.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Spizdil so ga iz kolesarnice, nekdo s kljucem, pac mam 2 na sumu ker ostalih teh starosti ni, sam nevem, nocem prehitro sklepat

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Teh ropov je vsak dan več ... Mojemu bratrancu so pred leti vdrli sredi belega dne, pred blokom, v avto ... ampak ko je segel čez okno, se je vklopil alarm ... In to sredi belega dne, v ulici s polno ljudi in blokov okrog ...

Sicer pa sem že parkrat, ko sem iskal kakšna kolesa na googlu v slikah, videl, da je bilo kar nekaj slik na parkirnem prostoru za kolesa, pa samo potač gor zaklenjen, ostalega pa nikjer.

Jaz imam cestno kolo (specialko) za skoraj 2.000 eur, pa vedno ko se kje stavim na pijači, imam kolo čisto zraven sebe, tako, da samo roko segnem, pa se ga že dotaknem ... Sem takšen človek, ki ne zaupam nikomur nič, niti najboljšemu kolegu ne, kaj še le ostalim.

sad

Guru
24. avg 2007
21.264
9.891
113
Citat:
Uporabnik Rekreativni_kolesar pravi:
Teh ropov je vsak dan več ... Mojemu bratrancu so pred leti vdrli sredi belega dne, pred blokom, v avto ... ampak ko je segel čez okno, se je vklopil alarm ... In to sredi belega dne, v ulici s polno ljudi in blokov okrog ...

Sicer pa sem že parkrat, ko sem iskal kakšna kolesa na googlu v slikah, videl, da je bilo kar nekaj slik na parkirnem prostoru za kolesa, pa samo potač gor zaklenjen, ostalega pa nikjer.

Jaz imam cestno kolo (specialko) za skoraj 2.000 eur, pa vedno ko se kje stavim na pijači, imam kolo čisto zraven sebe, tako, da samo roko segnem, pa se ga že dotaknem ... Sem takšen človek, ki ne zaupam nikomur nič, niti najboljšemu kolegu ne , kaj še le ostalim.
No, to je pa žalostno.
Sicer se pa kolo vedno zaklepa ob kakšno železno stvar in to tako, da gre skozi okvir in pa še zadnje kolo prime. Sam najraje ob kakšno železno ograjo ali pa ulično svetilko. Pa naj pol to dol vržejo, če se jim da zajebavat s tem.
grin1.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
No sej ključavnico se da v cca 1 minuti uničit, tko da ti ne pomaga kaj preveč tud če ga na ne vem kaj prikleneš. Najbolj varni so tisti loki, ki pa so nepraktični pa tudi tisti niso neuničljivi Jst mam svoj bajk na balkonu spravljen pa tudi ko grem ven s kolesom, ga ne puščam tko da ga ne vidim.
Ralliart, moje sožalje in upam, da dobiš bajk nazaj.
lp

Steve

Guru
13. avg 2007
10.022
1.934
113
pri peciklih - kraji - zaklepanju obstaja eno enostavno pravilo: za pravi pecikl imaš hudega, dragega ki ga nikjer, niti pod razno, v najhujši sili, v najhujših nočnih morah ne zaklepaš NIKAMOR! vedno na oki. Doma spiš z njim če si v bloku. btw, poznam tipa ki spi z petimi, skupna vrednost sigurno minimalno 15k€.
Za jajcanje po mestu pa imaš eno grdo kanto, katero noben noče vkrast. Zakleneš za okvir in na en fiksni predmet visoko! Če je na tleh, potem nastavi klešče in skoči na njih. Mu precej otežiš delo če ne more skakat gor
Problem samo nastane pri šminkerjih, ki imajo 2k€ bajk za nedeljsko kruzanje do prve gostilne. tam ti ga hito cuknejo

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
pametna teorija.

sej, ko greš kolesarit, se načeloma ne ustavljaš v knjižnici, raznih trgovinah, ipd... za to imaš enga navadnega, k ti ga ni žal, in veš da boš za 20€ dobil drugega.

Za rekreacijo, kjer rabiš hudo zadevo, imaš pa pač en profi bajk. Greš, se zgoniš, prideš nazaj, parkiraš nekam na varno doma in to je to...