U 3PM pa ta država z DURS-om na čelu

koliko

Guru
21. avg 2007
4.457
2.580
113
SV SLO
467716-post_slo.gif

To je nekaj v smislu brezobrestnega kreditiranja. Če dobiš dohodnino nazaj zastonj kreditiraš državo, če moraš doplačati pomeni, da je država zastonj kreditirala tebe. Najboljša je čista ničla.

sad

Guru
24. avg 2007
21.312
9.931
113
Hehe, kar nekaj bi moral dobiti nazaj, pa ni šlo naprej sedaj. Seveda.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.118
4.102
113
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Najboljša je čista ničla.

V bistvu ne. Najboljše je biti maksimalno dolžan doplačati. V enem letu, oz. v enem letu in pol, kolikor je maksimalna doba od prve plače pa do vračila, lahko ti razliko naložiš ali investiraš - lahko tudi vase ali v stanovanje - whatever. Čez eno leto in pol, ko moraš denar doplačati, ti bo inflacija del tega denarja že razvrednotila - pač za vrednost inflacije za vmesni čas. 100 EUR-ov zasluženih januarja 2011 bo veliko manj vrednih maja 2012, ko jih boš moral vrniti, vendar boš za teh 100 EUR danes dobil npr. 100l mleka, čez eno leto boš dobil za 100 EUR le še 90l mleka.

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.235
1.188
113
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Še vedno nisem dobil, pa pravi Vida, da sem v prvem paketu
tongue-1.gif
Tudi mati je, pa je šele danes prejela...

Sigurno niso poslali vseh 31.3., ker če lahko Pošta na isti dan dostavi reklame na isti dan za celo SLO, potem bi tudi to lahko.
Moj poštar je danes rekel, da kup dohodnin še na pošti čaka.
Jih lepo po počasi okoli razvažajo.

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Ali ni tako, da mora biti pošta znotraj Slovenije dostavljena najkasneje v 4 dneh? Jaz tudi še nisem dobil, čeprav Vida pravi, da je bilo odpremljeno 31.03.2011. @Car?

Car

POSTman
4. avg 2007
8.588
1.931
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik panoramic pravi:
Ali ni tako, da mora biti pošta znotraj Slovenije dostavljena najkasneje v 4 dneh? Jaz tudi še nisem dobil, čeprav Vida pravi, da je bilo odpremljeno 31.03.2011. @Car?
Pošta mora biti dostavljena v treh delovnih dneh, čeprav je v večini že naslednji delovni dan! Dohodnina je v glavnem že raznošena, tako da kdor sedaj ni dobil, tudi ne bo.
@Jurček 1973: Poštar je rekel, da imajo na pošti še kup dohodnin!? Kot prvo, dohodnin je bilo relativno malo, nič posebnega, brez težav se znosi takoj in kot drugo, verjemi, VSA, ampak res čisto VSA pošta, ki zjutraj prispe na določeno pošto, se raznosi isti dan, brez izjem!!!Tukaj pardona ni! Ne moreš kar reči, tole bom nesel danes, tole jutri...
Mogoče je ena izjema davek na stavbno zemljišče, ki pride priporočeno in ga je nemogoče znositi v enem dnevu, tako da imaš nekaj dni časa.