Twingič in števec - probljem

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Pol pa nebi vedel
frown-1.gif

Jetamp:

A ste zrihtali, kok stane senzor?

koliko

Guru
21. avg 2007
4.406
2.474
113
SV SLO
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
števec stoji med vožnjo in tudi km ne beleži prevoženih ter bencina ? Daj me prosim obveščaj kako in kaj
ker tukaj sosedi na nek način računajo name da bom tamali pomerkal tega twingiča da bo ok za mali denar,
ker kak štajerski avtodom jih je prestrašil ko so parkrat popravljali laguno dizlaša, pa bi mi to pod kozolcem popravli če bi se dalo.

Hvala!

Aha od tu samo 25kkm
smile-1.gif
in ponovno kupila twinga. Mimogrede a nebi bilo za tako malo km boljše uporabljati taxi???

Zdaj pa resno poglej mogoče se prodaja kak karamboliran in kupi rabljen števec ter vrži vstran tega pokvarjenega.

Nazadnje uredil moderator:

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.534
71
48
Kranj
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Pol pa nebi vedel
frown-1.gif

Jetamp:

A ste zrihtali, kok stane senzor?

Saj sem rekel, da bomo rihtali enkrat drug teden, ko bom menjal še jermene. Za ceno mislim, da mi je omenil cca 35€.

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
hysterical-1.gif

Tale post se je splačal prebrat že zarad samih MX ovih izjav (čeprov mam tud twingota za 2.avto)

najprej je bil avto letnik 1999, star pa 5 ali 6 let, čeprav smo leta 2009 (al mogoče štajerci pišete leto 2004?)
evil.gif

potem je bil avto od babice, ampak od sosedove babice, se prav, da se ne ve, kera deklina ga zdej vozi, al babičina, al sosedova babičina ?
evil.gif

na koncu se izkaže, da gre prazvaprav za cliota? OK, sej mi je jasno, ker tole piše MX ...
aplauz.gif

res vlaga, res ...

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
no vedno sem dvomil, da bi bil mx vecji kekec kot trust ampak, ko sem mu ponudil zelo konkretno in hudo dobro ponudbo za twinga od zene (1. lastnica) sem takoj vedel kam pes taco moli. tako se je ustrasil, da niti nizati cene ni hotel..

trust je proti njemu legenda. vsaj smesen je.

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.534
71
48
Kranj
No, pa smo zamenjali ta senzor!
1. slika Senzor je označen v krogcu. Odviješ dva vijaka na nosilcu motorja in se ti motor spusti cca 5cm.
2. slika Nato spodaj z večjim izvijačem nastaviš na senzor ter z občutkom udariš po izvijaču, da ti senzor skoči iz ležišča. Nato samo novega vstaviš nazaj in priklopiš konektor.
672267-senzor1.jpg

Priponke

• 672267-senzor1.jpg
    672267-senzor1.jpg
    43,6 KB · Ogledi: 282
Nazadnje urejeno: