Tukaj je Slovenija!

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
jest tud ne maram hrvatarjev, ampak ta je res iskal... in tud dobil!

in tud taki tiči mi grejo na živce, ko so na dopustu, pa ima tistih 500€ v žepu, pa misli da je vse njegovo! Primitiven odnos... In takih je veliko slovencev na hrvaškem. Ok, sej smo bogatejši kot oni, sam ne moreš jim pa tm to vsako minuto kazat in se neki vzvišeno obnašat v smislu "Kupim tebe, pa še tistle otok tamle!"

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Sicer pa - če prideš v grški lokal in se dereš "tu je Turčija", te bodo tudi razsekali.
evil.gif
A razumejo slovensko ?
grin1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Mislim, da samo to, da se je zadrl "tu je Slovenija" ni povzročilo takšnega pretepa.
Ja, eni pravijo, da je do pretepa pišlo, ker je težil in POZIVAL NA PRETEP.
No ja, jaz ne vem...

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Ta je dobil, kar je iskal.

Bolj zaskrbljujoče je, da čefurji sredi Slovenije maltretirajo Slovence, ki rečejo, da je tu Slovenija, ampak to je že druga zgodba.

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
No ja... eni pravite, da je dobil kar je iskal. Sam se pa s tem nikakor ne strinjam.

Tip je očitno preveč izzival in recimo temu "ni pri sebi". A po tem izzivanju je tudi N hrčkov pokazali, da "niso pri sebi", saj so se odzvali enako primitivno kot je on začel.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
ah sej če bi tud pri nas en uletu v kakšno vaško gostilno in začel težiti ljudem, tud vprašanje kako bi bilo! verjetno bi se tud z batinami končalo, sicer ne stakimi da bi ga v kliničnega odpeljali, ampak kakšno bi pa dobu okol ušes!

Sicer je pa tud res, da smo mi dost bl strpni. Če tkole pomislim, ko kdo kdaj v našo "bazo" uleti, pa da kej teži, ga vsi samo ignoriramo in to je to... hitr se pobere! Sicer če bi se pa drl tukaj je Serbia pa da bi težil babam, pa tko, bi ga pa verjetno kdo ven pospremil... Al pa vsaj Policijo poklical.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik factis pravi:
Jaz sem letos v lokalu na hrvaški obali videl Slovenca, ki je nosil kapo s šahovnico. Sem ga pokazal prijatelju - domačinu - in je sam pripomnil, da se najdejo ekstremne budale na tej in na oni strani.
Jaz hodim na različne kraje po Lijepi njihovi že odkar vem zase, pa nisem imel še nikoli problemov. Naj je bilo to na Hvaru, Krku, Braču, Korčuli, Rabu, Umagu, Zadru, Šibeniku ali v Zrčah.
Dokler ne drkaš nikogar v glavo, te vsi pustijo pri miru. Kdor pa išče, ta bo našel povsod, ne samo na Hrvaškem.

Se popolnoma strinjam. Vsi misljo, da so vsi Hrvatje nasikani, pa da te bo kr vsak napadu... v 4 dneh sm spoznal ogromno Hrvatov, pa niti edn ni bil nasikan al pa kej. Če pristopš z nasmehom pa se mal zajebavaš ti noben ne bo zasikal nazaj.... pa sm šou dost v ekstremne vode - od tega, da smo debatiral o vinjetah pa o njihovih slabi avtocestah, pa do tega da sm enga iz Bad Blue Boysov učil himno od Dregonsov
grin1.gif

Itak pa ne morš it tja, pa tam začet dret se ena nacionalistična gesla... to te bo pa vsak čudn gledal in zihr se bo najdu kakšn zadost fuknen da boš dobu kar si iskal.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
ah sej če bi tud pri nas en uletu v kakšno vaško gostilno in začel težiti ljudem, tud vprašanje kako bi bilo! verjetno bi se tud z batinami končalo, sicer ne stakimi da bi ga v kliničnega odpeljali, ampak kakšno bi pa dobu okol ušes!

Sicer je pa tud res, da smo mi dost bl strpni. Če tkole pomislim, ko kdo kdaj v našo "bazo" uleti, pa da kej teži, ga vsi samo ignoriramo in to je to... hitr se pobere! Sicer če bi se pa drl tukaj je Serbia pa da bi težil babam, pa tko, bi ga pa verjetno kdo ven pospremil... Al pa vsaj Policijo poklical.

Če prideš pr nas v vaško gostilno bi jih fasal že če bi bl po Ljubljansko govoru pa rahlo težil še zravn... pa tud niso vsi fukneni. Mogoče dva al pa trije - glih prov za probleme dobit.

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
V vaških gostilnah je to nasploh zelo pogost pojav. Trije hrusti z nedokončano OŠ, plus opranimi možgani s strani cerkve pa maš prave trije mušketirje.

Po drugi strani pa, v naših koncih pridejo čefurji v gostilne pa se derejo:" srbija i tri prsta" ali "bosna je majka moja" ipd pa jim noben nič ne nardi.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Zorroslav pravi:
V vaških gostilnah je to nasploh zelo pogost pojav. Trije hrusti z nedokončano OŠ, plus opranimi možgani s strani cerkve pa maš prave trije mušketirje.

Po drugi strani pa, v naših koncih pridejo čefurji v gostilne pa se derejo:" srbija i tri prsta" ali "bosna je majka moja" ipd pa jim noben nič ne nardi.

Samo v "svojih" gostilnah.

Vsaj na našem koncu nisem videl, da bi Srb prišel na neutralen teren in ljudem težil, da je tu Srbija.Tri prste kažejo samo tam, kjer vrtijo narodnjake.

Vsaj na mojem koncu je tako.

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Citat:
Uporabnik tis pravi:
No ja... eni pravite, da je dobil kar je iskal. Sam se pa s tem nikakor ne strinjam.

Tip je očitno preveč izzival in recimo temu "ni pri sebi". A po tem izzivanju je tudi N hrčkov pokazali, da "niso pri sebi", saj so se odzvali enako primitivno kot je on začel.

Teoretično bi lahko razglabljali, da so se oni spustili na njegov nivo in da to ni prav kar so naredili itd...
grin1.gif
Ampak vsi vemo, da v takšnih situacijah, teorija odpade in je boljš bit tih, kot pa računat, da se ne bojo spustil na tvoj nivo, ker bojo potem isti kreteni kot ti.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Znimivo, da pred policijskim zaslišanjem je bil še lažje poškodovan, zjutraj pa že težje.

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.459
346
83
34
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Ta je dobil, kar je iskal.

Bolj zaskrbljujoče je, da čefurji sredi Slovenije maltretirajo Slovence, ki rečejo, da je tu Slovenija, ampak to je že druga zgodba.

Sramota je, da me čefurji grdo gledajo, ko grem z majico s panterjem po lj.

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Napaka. V diskotekah so glavni recimo, pa ni nobenih narodnjakov not. Znajo prid tud v puba pa se kurčijo not. Vglavnem vsem bi treba une tri prste odsekat pa jim v rit zarinit. To je pa že tak znano da 1 na 1 se ne znajo tepst. Pičke.

Nazadnje urejeno: