Tukaj je Slovenija!

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
...je nekdo kričal v kafiču na Korčuli in dobil po pički.
hysterical-1.gif

Vičuæi 'tukaj je Slovenija' drpao cure

Je pozabil da se lahko samo v Sloveniji kriči in piše grafite "Ovde je Srbija"?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.419
3.807
113
davorinm.wordpress.com
Kaj ima pa zdaj Srbija s tem pijanim slovenskim turistom?
bonk.gif
Ko 12 letnik.

Kar se tiče tega, ki je dobil po pički. Jebiga.., kar je baksuz iskal, to je baksuz je dobil.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
dost ga je moral imet, da se je to drl v hrčkostanu...že tko niso preveč gladki, pa, da še provocira
smile-1.gif

si je kar zaslužil batine
stupid-1.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Baje na Malem Lošinju domačini precej načrtno provocirajo Slovence.

Znan mi je primer iz Malega Lošinje , ko so pretepli skupino mladoletnikov 14-17 let. En v nezavesti, en z zlomljeno čeljustjo, dekleta za batinami in popraskana...

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Ma ja, zdaj bodo pa hrčki krivi za vse. Zadnjič sem bil na morju v Barbarigi pa sem poslušal lokalnega mulca, ki po plaži prodaja kokice, ko se je ravno menil s svojima kolegoma kako je ravno spizdil od skupine Slovencev, ki so se spravili na njega in ga skoraj prebutali. Glede na to kakšni polni samih sebe mulci hodijo iz Slovenije dol mi je še čudno, da jih več ne dobi po pički.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Baje na Malem Lošinju domačini precej načrtno provocirajo Slovence.

Ne samo tam.

Ko je bil nogomet v Avstriji sem se ustavil na Barju in je skupina hrčkastih maškar pila pir in pela:...tražim je, tražim na karti al nema Slovenije...

factis

Pripravnik
24. jul 2007
118
0
16
Jaz sem letos v lokalu na hrvaški obali videl Slovenca, ki je nosil kapo s šahovnico. Sem ga pokazal prijatelju - domačinu - in je sam pripomnil, da se najdejo ekstremne budale na tej in na oni strani.
Jaz hodim na različne kraje po Lijepi njihovi že odkar vem zase, pa nisem imel še nikoli problemov. Naj je bilo to na Hvaru, Krku, Braču, Korčuli, Rabu, Umagu, Zadru, Šibeniku ali v Zrčah.
Dokler ne drkaš nikogar v glavo, te vsi pustijo pri miru. Kdor pa išče, ta bo našel povsod, ne samo na Hrvaškem.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
ksz

Me zanima, kolko vas, ki sedaj tako podpirate Simonove batine, pretepe srbskega čefurčka, ki nabija narodnjace? Verjamem, da nihče. Je pa bil kar pogumen, da je šel tako provocirat. Jaz bi imel v žepu vsaj ročno bombo, da bi, če drugega ne, vsaj v zrak vrgel tisti kroatski lokal.