(tuje)Spletne tgovine z oblačili...

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Citat:
Uporabnik Robbit pravi:
shocked-1.gif

Tele bi si naroču, sam kaj če ne bodo prav
confused-1.gif

http://www.baggamenswear.co.uk...onkey-RMC-Jeans

Pošlješ nazaj, kot pravim so zelo promptni, neka Alice takoj odgovori na email.
Recimo moj primer (c/p)

Hi

Thanks for your email,

We only have a size small left in that product, and we are unable to reorder any more as it was last seasons stock.

We may have something similar in the new season, so keep your eyes open for the stock to be updated.

Regards

Alice Morrison

Customer Service Manager.

Bagga Menswear

Unit E Homesdale Business Centre

216 Homesdale Road
Bromley
BR1 2QZ

T: +44 (0)20 8464 9357

F: +44 (0)20 8290 6885

alice@baggamenswear.co.uk

www.baggamenswear.co.uk

From: baggamenswear [mailto:sales@baggamenswear.co.uk]
Sent: 29 January 2008 10:25
To: alice@baggamenswear.co.uk
Subject: FW: G Star jacket

From: xy [mailto:xy@gmail.com]
Sent: 29 January 2008 08:51
To: sales@baggamenswear.co.uk
Subject: G Star jacket

Dear All,

In year 2007 I have ordered at your online store, G Star denim jacket, product Code:82040-395-001, size XL, month ago it was stolen from my car. Now I'm asking if it is possible to order it again at your online store.

Best Regards,
XY

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Čeprav mi tole pošlijanje sem in tja ne diši, bom tud jst v kratkem sprobal kaj naročit tukaj. Majo dobre stvari
zmaga.gif

Drugače pa..ne puščaj jakne v avtu, ki nima strehe
grin1.gif

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Citat:
Uporabnik trigga pravi:
Citat:
Uporabnik x5x pravi:
Iščem kake pametne spletne trgovine kot naprimer asos....
Predvsem je pomembno da pošiljajo v slovenijo ter po možnosti da imate kake dobre izkušnje z njimi
smile-1.gif
Next

Naročil že davkrat, obakrat plačal z mastercardom, obakrat zelo zadovoljen. Prvič si je žena naročala ene zadeve (hlače, majice), drugič sem si tudi sam naročil ene hlače in so mi super. Pred naročilom se ti splača malo pogledat kako je z merami, da si ne naročiš prevelikega/premajhnega. Sicer pa imaš možnost vrniti v 28 dneh.
Aja, roba je vedno prišla v eni plastični vrečki (prva pošiljka je bila sicer vrečka malo raztrgana, manjkalo pa ni nič, niti račun). Cena pošiljanja iz UK je 5 eur (za moje pojme smešno malo, glede na to da sem za oblazinjeno kuverto, v kateri so bile ene klešče, dal skoraj 4 eur. Aja, notranji promet, ne iz tujine).

Skratka, priporočam.
zmaga.gif

Kako se na tej spletni strani registriraš, če nis iz UK?

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
Klik

Izpolniš podatke, potem pa imaš na vstopni strani na vrhu povezavo My Account. Tam se potem prijaviš, potem pa si lahko označiš iz katere države si (tako pravi žena).
Sicer pa če zaskrolaš na dno strani, so zastavice... najdi slovensko in klikni (da ti tudi cene prikazuje v € in ne v funtih). Potem imaš na vrhu na desni strani (kjer ti piše koliko artiklov je v košarici in skupen znesek) slovensko zastavico. To je to.
Žena še enkrat poudarja, da je zelo zadovoljna
grin1.gif
spet bo veselo ).

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Evo, je bila stvar v zastavicah. Hvala!
roza.gif

Ampak še vedno ne sprejme telefonske številke. Kaj ste pri vas vpisali?

Nazadnje urejeno:

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
Žena pravi, da je vpisala mojo... sicer pa +38631XXXYYY (se pravi +386 omrežna skupina brez 0 in naprej normalno).
Sicer pa prilagam screen
832480-next.jpg

Priponke

• 832480-next.jpg
    832480-next.jpg
    87,3 KB · Ogledi: 295

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
Klik
Najprej izbereš Next Directory/Online
Potem Technical Enquiries
Nato se ti odpre obrazec, tam pač opišeš svoj problem (sem iz Slovenije, ob registraciji želim vpisati to in to telefonsko številko, vendar me ne spusti naprej. Now what?
grin1.gif
)

Upam, da ti uspe
zmaga.gif

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Uf, tole sem že včeraj naredila, pa nam še kar ni uspelo ugotoviti v čem je problem. Sem jih danes raje prosila, če lahko sami opravijo registracijo namesto mene. Upam, da vsaj njim uspe.

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
Res čudna reč. Nam je uspelo v prvo. Celo pri prvem naročilu, ko sem plačeval z mastercardom nisem vedel pina in potem na banki ni šlo do konca skozi je bilo potem vse potrjeno. Je pa res, da sem naslednji dan šel na banko naročit novo kartico, sem omenil tudi da sem želel naročit preko spleta in je mogoče kar referentka "potrdila" transakcijo.

Anyway, upam da ti uspe. Cunje so fajn, kvalitetne, izbira je tudi velika.

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
Citat:
Uporabnik leprotto pravi:
Uf, tole sem že včeraj naredila, pa nam še kar ni uspelo ugotoviti v čem je problem. Sem jih danes raje prosila, če lahko sami opravijo registracijo namesto mene. Upam, da vsaj njim uspe.

Kaj zdaj, ste kaj rešili?

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Zdaj so me registrirali sami, ampak so mi dali geslo, ki ima okoli 15 znakov, meni pa geslo prime samo 12 znakov, tako da si bomo še dopisovali.
grin1.gif

Patsy

Pripravnik
24. jul 2007
650
0
16
Celje
ksz.
Jaz pa trenutno iščem Adidas superge, pa so iz tujine ful cenejši, samo kjer gledam je ptt ful drag.

Pozna kdo kakšno stran, ki jo lahko priporoči?