(tuje)Spletne tgovine z oblačili...

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.665
9
38
Ljubljana- okolica
Iščem kake pametne spletne trgovine kot naprimer asos....
Predvsem je pomembno da pošiljajo v slovenijo ter po možnosti da imate kake dobre izkušnje z njimi
smile-1.gif

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Res je YOOX je super stran, imam zelo dobre izkušnje, predvsem tudi z pošiljanjem nazaj. Sem naročil dva artikla, en mi je bil premali, drugi mi ni bil všeč in sem poslal nazaj. Čez teden dni sem imel denar že nazaj na kartici
smile-1.gif

LP

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
Citat:
Uporabnik x5x pravi:
Iščem kake pametne spletne trgovine kot naprimer asos....
Predvsem je pomembno da pošiljajo v slovenijo ter po možnosti da imate kake dobre izkušnje z njimi
smile-1.gif
Next

Naročil že davkrat, obakrat plačal z mastercardom, obakrat zelo zadovoljen. Prvič si je žena naročala ene zadeve (hlače, majice), drugič sem si tudi sam naročil ene hlače in so mi super. Pred naročilom se ti splača malo pogledat kako je z merami, da si ne naročiš prevelikega/premajhnega. Sicer pa imaš možnost vrniti v 28 dneh.
Aja, roba je vedno prišla v eni plastični vrečki (prva pošiljka je bila sicer vrečka malo raztrgana, manjkalo pa ni nič, niti račun). Cena pošiljanja iz UK je 5 eur (za moje pojme smešno malo, glede na to da sem za oblazinjeno kuverto, v kateri so bile ene klešče, dal skoraj 4 eur. Aja, notranji promet, ne iz tujine).

Skratka, priporočam.
zmaga.gif

nexi

Pripravnik
18. maj 2009
89
0
6
Ljubljana
blue-tomato.com ...določene športne stvari, prišlo v tednu dni, poštnina v Slovenijo je bila okrog 10e

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Jaz tukaj kupujem - bagga, odličen servis(obveščanje kdaj so sprejeli in odpremili naročilo, če ni konfekcijske št. na zalogi jo naknadno naročijo...) so iz UK, robo dobim v 3 dneh na dom.

ojanez

Fizikalc
2. sep 2007
264
31
28
Kakšne so tvoje izkušnje glede konfekcijskih velikosti v tej trgovini (Next)? Malce gledam njihova priporočila glede mer in mi nekako deluje, da bi moral naročiti eno številko manjšo, kot je moja običajna velikost. Si ti naročil svojo običajno velikost ali večje/manjše?

trigga

Fizikalc
24. jul 2007
1.787
0
36
Zadnje čase si nikakor nisem mogel kupiti pravih hlač. Ko sem jih meril so bile ok, ko pa sem jih začel nositi so se mi vse v pasu nemarno raztegnile, tako da tudi če sem imel pas, sem jih moral "zavihati" in potem vse skupaj izgleda malček čudno.
Ko sem naročal, sem si izmeril dolžino noge (mislim da notranjo stran) in obseg pasu in v tabeli našel ustrezno številko. Imaš pa več variant, meni ustreza regular (mislim da je še loose fit, pa še enepar). Naročil sem 32 regular (sicer sem kupoval 34, če se ne motim) in so mi kot ulite, tudi v pasu se niso raztegnile. Skratka zelo zadovoljen.
zmaga.gif

Vsekakor pa ti priporočam, da se izmeriš, tako boš najbolj siguren glede konfekcijske številke.

BeerBelly

Pripravnik
5. dec 2007
445
1
18
Obišči stran
Sem poskusil naročiti neke artikle z zgoraj omenjene štacune (newlook) in nimajo Slovenije med državami kamor dostavljajo. Sem jim poslal mail če nismo dovolj časa v EU...bomo videli odgovor.