no pametnjakoviči, da slišim vaše neshizofrene razloge, zakaj je na 24 ur nesrečo traktorista možno komentirat, nesrečo policaja pa ne?Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Na, tukaj lahko blebetas.
Sicer mi ni jasno zakaj komentiranje dovoli medij, ki je v lasti drzavne represije, ampak sem preprican, da bos tudi za to nasel kaksen shizofren razlog.
lp
Tisti punci ki je umrla je popolnoma vseeno, al je bil pijan ali ni bil.Citat:
Uporabnik motoristic pravi:
Če ni bil pijan in če je bil zmeden (šok), se za pisanje o (morebitnem) pijanstvu za volanom OPRAVIČUJEM.
Ja blagor meni, ker nisem tako prfuknjen, da bi se zaradi svoje neumnosti skenslal in še koga vzel s seboj.Citat:
ON : blagor vam, ki niste storili še nobene neumnosti na cesti. Žal jo prenakateri naredi, a ne preživi ... RIP
Vsaka ugibanja, kaj in kako,so zdaj žal nerelavantna ...
A to velja tudi za tiste, ki ne upoštevajo varnostne razdalje?Citat:
Uporabnik Nightcrawler pravi:
... Kolk mora bit človk omejen v svojo prazno betico, da svoje napake popravlja na potencialno ogromno škodo drugih? ....
A misliš da bi tega policaja al koga drugega kazen 5000€ odvrnila, da ne bi peljal kontra v smrt? Itak pa policaji kolege ne kaznujejo.Citat:
Bo očitno treba boljše kamere po avtocestah namontirat in na dom pošiljat kazni 5000€ za vožnjo v nasprotno smer ali obračanje. Koliko se bi se koga prijelo ne vem, če ne drugega bi se vsaj proračun polnil na račun takih, ki nimajo na cesti kaj iskat.
Kako je bilo v tvojem primeru ne vem, si premalo napisal.Citat:
Hočeš morda s tem povedati, da zaradi premajhne varnostne razdalje, medtem ko pred menoj ni bilo drugih vozil, nisem bil sposoben predvideti, da bo iz nepreglednega ovinka na uvozu na AC nekdo priromal proti meni?
V nasprotnem primeru pa me zanima kako neupoštevanje varnostne razdalje velja za popravljanje svojih napak. Jaz to smatram za pogosto neprevidnost, ki pa jo ne gre primerjati z vožnjo v nasprotno smer.
Ej ti mozak!Citat:
Uporabnik der_Alte pravi:
<stardec mode=on>
Saj ni bedak. Samo zmotil se je in pač v zmoti peljal v nasprotno smer. Zdaj je pa revež še mrtev.
</stardec>
To je pač napisano v tvojem blesavem slogu.Citat:
Uporabnik der_Alte pravi:
Kje sem rekel, da samo stardeci vozijo v nasprotni smeri?
Citat:
<stardec mode=on>
Saj ni bedak. Samo zmotil se je in pač v zmoti peljal v nasprotno smer. Zdaj je pa revež še mrtev.
</stardec>
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Če ni bil pijan in če je bil zmeden (šok), se za pisanje o (morebitnem) pijanstvu za volanom OPRAVIČUJEM.
Pijan ne smeš za volan, prav tako NE, če si v šoku, zmeden, raztresen,..... ne vem zakaj bi bilo drugo opravičljivo pijača pa ne?
Citat:
Pijan ne smeš za volan, prav tako NE, če si v šoku, zmeden, raztresen,..... ne vem zakaj bi bilo drugo opravičljivo pijača pa ne?
Spet en klasičen alter kretenizem.Citat: