Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Moje mnenje je da je zavestno odpeljal v napačni smeri, ker je hotel razbito vozilo čimprej spraviti z AC in tako prikriti prvo prometno nesrečo - verjetno so posledice nastale tako na avtu kot na ograji. To tudi razloži zakaj je pravilno vozečo voznico zadel v zadnji levi del njenega avta pri izvozu KR Zahod - tam je po mojem mnenju hotel zaviti ven po vstopnem pasu.
Nenazadnje je bil rajnki policist in kot tak je pa že vedel kaj je pravilna smer vožnje in kaj napačna. Razen če je bil še nakomiran, v tem primeru pa niti voziti ne bi mogel.
In zame to ni prometna nesreča, pač pa uboj iz malomarnosti.
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Take izraze vedno zaradi spoštovanja do policije v člankih in poročilih izpustijo. Se pa prebere med vrsticami. Tud da je bil povzročitelj policaj so v člankih izpustili, že vedo zakaj.Citat:
Uporabnik tis pravi:
Saj mogoče je le z mano kaj narobe a nikjer v članku nisem našel izrazov "vinjen" ali "pijan" ali "alkohol".
Citat:
Uiti s kraja nesreče, kjer ni poškodovanih ni kaznivo. Pa tud če bi bežali, bi verjetno proti domu a ne?Citat:
Uporabnik Yogi pravi:
Jest mam občutek, da so hoteli uiti s kraja nesreče... Žal se jim ni izteklo...
Tud jest bi dal prednost "neumnosti", saj je cel kup dejavnikov, ki ti dajo jasno vedeti da voziš v napačo smer. Tudi če si pijan...
Jest bi rekel, da šofer ni opazil, da je avto pri trženju obrnilo v kontra, pa je peljal naravnost, misleč da vozi prav. V kontra je pa peljal 2km, to je približno minuto.
Kolk od teh "cel kup" dejavnikov pa znaš naštet?
Pozorno si preberi članek, če piše kje, da je nesrečo povzročil policaj. pa še nekaj je zanimivo, a lahko razložiš, zakaj pri tej nesreči ni možno komentirat članka, pri drugih pa?Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Bi te lepo prosil, da napišeš, od kje tebi te informacije!!!!!!
Citat:
Pozorno si preberi članek, če piše kje, da je nesrečo povzročil policaj. pa še nekaj je zanimivo, a lahko razložiš, zakaj pri tej nesreči ni možno komentirat članka, pri drugih pa?Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Ne vem no. jest bi vsekakor raje bežal v smer proti tržiču, bi imel več šans da pobegnem morebitni policijski kontroli. nazaj do izvoza v kontra smer je, 2km + nekaj lokalne ceste - iz te bi prišla policija, naprej pa do prvega izvoza pa 5km- v smeri proti domu. jest bi vsekakor bežal stran od policije, ne proti njim - pa še po napačni strani.Citat:
Uporabnik Yogi pravi:
Nekdo mora plačati obnovo prebite ograje... Vprašanje koliko razbitin (npr.: stekla luči) je bilo po tleh, in čiščenje tudi nekaj košta.
Nesreča se je zgodila blizu izvoza, zato vožnja v napačno smer... Bi šli do Tržiča po stari cesti, ne pa po avtocesti, da jih težje izsledijo... Recimo, moje predvidevanje...
-nasproti vozečih vozil sredi noči najbrž ni biloCitat:
Uporabnik Yogi pravi:
Dejavniki pa so:
- nasproti vozeča vozila,
- drugače postavljene črte po tleh,
- nasprotni pas imaš na desni strani in ne na levi
- prometni znaki obrnjeni v napačno smer
- odsevniki na zaščitni ograji so obrnjeni v napačno smer, itd...
Težko ti zdrava pamet reče, da so "pomotoma" to naredili...
Kdar so udeleženi cigani, tud ni možno komentirat.Citat:
Uporabnik tis pravi:
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Teorija zarote.
Sicer imaš pa morda prav. Saj so res spet stari komunisti na oblasti in nekaj takega je bilo v starem sistemu čisto normalno
Teh besed nisem nikjer videl. Zanima me pa od kje tbi te informacije! Članka pa ni možno komentirat zato, da ne bi nekateri taki kot je naprimer Schumi pisali bedasta sporočila. Še vedno me pa zanima od kje tebi informacije, da je bil voznik pod vplivom alkohola in koliko je imel alkohola v krvi.Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Teh besed nisem nikjer videl. Zanima me pa od kje tbi te informacije! Članka pa ni možno komentirat zato, da ne bi nekateri taki kot je naprimer Schumi pisali bedasta sporočila. Še vedno me pa zanima od kje tebi informacije, da je bil voznik pod vplivom alkohola in koliko je imel alkohola v krvi.Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Zakaj ga pa ven vlečeš? Če je bil pijan vsaj lahko ''razumemo'', da je peljal v nasprotno smer. Če pa je trezen peljal v nasprotno smer je pa ________ (ne bom raje napisal).
Nisem niker napisal, da je bil voznik pod vplivom alkohola. Napisal sem le, da niso nič napisali tako o poklicu kot psihofizičnem stanji povzročitelja, in pa onemogočili komentarje. Kaj misliš zakaj tako?Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Teh besed nisem nikjer videl. Zanima me pa od kje tbi te informacije! Članka pa ni možno komentirat zato, da ne bi nekateri taki kot je naprimer Schumi pisali bedasta sporočila. Še vedno me pa zanima od kje tebi informacije, da je bil voznik pod vplivom alkohola in koliko je imel alkohola v krvi.
Citat:
Uporabnik Hondi pravi:
umrli v nesreči je bil moj sokrajan, odraščal 100m stran od mene.
Domen, naj ti bo rahla zemljica, RIP
V stresu človek naredi 100 in eno neumnost, počivaj v miru, Fabrčani te bomo pogrešali....
Ti se najprej nauči brati, da boš prebral tisto, kar sem napisal in nič drugega.Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Zakaj ga pa ven vlečeš? Če je bil pijan vsaj lahko ''razumemo'', da je peljal v nasprotno smer. Če pa je trezen peljal v nasprotno smer je pa ________ (ne bom raje napisal).
Nobenega ven ne vlečem, samo na živce mi gre, ko synthman piše kar nekaj, za kar sploh nima nobenih dokazov, da je res.
Bil je traktorist. Kmet po domače. če to smatraš za poklic.Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Zakaj se pri enih novicah da koemntirat pri drugih pa ne, ne vem pa tudi ni to stvar te teme. Sicer pa tudi pri nesreči traktorista ni omenjen njegov poklic in če je bil pod vplivom alkohola. Da mogoče ni bil tudi ta traktorist policist?