Tržičan.

_BANDIT_

Pripravnik
12. feb 2008
775
22
18
Ej, kakorkoli, če si po enem obračanju mal po cesti tolk v šoku, da NA AVTOCESTI ne opaziš, da se pelješ v nasprotno smer, ne moreš bit pr seb takrat. Pa če sem prav prebral, je sprva bila za volanom voznica, šele po obračanju je on prevzel volan.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Moje mnenje je da je zavestno odpeljal v napačni smeri, ker je hotel razbito vozilo čimprej spraviti z AC in tako prikriti prvo prometno nesrečo - verjetno so posledice nastale tako na avtu kot na ograji. To tudi razloži zakaj je pravilno vozečo voznico zadel v zadnji levi del njenega avta pri izvozu KR Zahod - tam je po mojem mnenju hotel zaviti ven po vstopnem pasu.

Nenazadnje je bil rajnki policist in kot tak je pa že vedel kaj je pravilna smer vožnje in kaj napačna. Razen če je bil še nakomiran, v tem primeru pa niti voziti ne bi mogel.

In zame to ni prometna nesreča, pač pa uboj iz malomarnosti.

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.045
3.563
113
41
Lj
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Moje mnenje je da je zavestno odpeljal v napačni smeri, ker je hotel razbito vozilo čimprej spraviti z AC in tako prikriti prvo prometno nesrečo - verjetno so posledice nastale tako na avtu kot na ograji. To tudi razloži zakaj je pravilno vozečo voznico zadel v zadnji levi del njenega avta pri izvozu KR Zahod - tam je po mojem mnenju hotel zaviti ven po vstopnem pasu.

Nenazadnje je bil rajnki policist in kot tak je pa že vedel kaj je pravilna smer vožnje in kaj napačna. Razen če je bil še nakomiran, v tem primeru pa niti voziti ne bi mogel.

In zame to ni prometna nesreča, pač pa uboj iz malomarnosti.

Tud meni se tko zdi. Po moje je vedel, da je naprej cestninska postaja ali kaj podobnega, kjer bi lahko kdo opazil poškodovano vozilo, zato se je obrnil.

Nazadnje urejeno:

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Ma dej zadeti in pijani so bili vsi, sam ne mi rečt da je folk ob 3:30 zjutraj trezen, lepo vas prosim, baba je bila pomoje trezna pa se je zabila in kao v šoku pa je potem policist prevzel. Saj pravim, policija prikriva vse podatke in morali bi jih tožiti. Javnost mora več vedeti, fak no, da se to stori v tujini javnost znori.

zajbel

Pripravnik
17. dec 2008
859
1
18
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Saj mogoče je le z mano kaj narobe a nikjer v članku nisem našel izrazov "vinjen" ali "pijan" ali "alkohol".
Take izraze vedno zaradi spoštovanja do policije v člankih in poročilih izpustijo. Se pa prebere med vrsticami. Tud da je bil povzročitelj policaj so v člankih izpustili, že vedo zakaj.

Bi te lepo prosil, da napišeš, od kje tebi te informacije!!!!!!

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.521
1.109
113
Citat:
Citat:
Uporabnik Yogi pravi:
Jest mam občutek, da so hoteli uiti s kraja nesreče... Žal se jim ni izteklo...

Tud jest bi dal prednost "neumnosti", saj je cel kup dejavnikov, ki ti dajo jasno vedeti da voziš v napačo smer. Tudi če si pijan...
Uiti s kraja nesreče, kjer ni poškodovanih ni kaznivo. Pa tud če bi bežali, bi verjetno proti domu a ne?
Jest bi rekel, da šofer ni opazil, da je avto pri trženju obrnilo v kontra, pa je peljal naravnost, misleč da vozi prav. V kontra je pa peljal 2km, to je približno minuto.

Kolk od teh "cel kup" dejavnikov pa znaš naštet?

Nekdo mora plačati obnovo prebite ograje... Vprašanje koliko razbitin (npr.: stekla luči) je bilo po tleh, in čiščenje tudi nekaj košta.

Nesreča se je zgodila blizu izvoza, zato vožnja v napačno smer... Bi šli do Tržiča po stari cesti, ne pa po avtocesti, da jih težje izsledijo... Recimo, moje predvidevanje...

Dejavniki pa so:
- nasproti vozeča vozila,
- drugače postavljene črte po tleh,
- nasprotni pas imaš na desni strani in ne na levi
- prometni znaki obrnjeni v napačno smer
- odsevniki na zaščitni ograji so obrnjeni v napačno smer, itd...

Težko ti zdrava pamet reče, da so "pomotoma" to naredili...

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
ksz...škoda je vsakega mrtvega na naši cesti, tukaj je bilo pa vse skupaj čudno, razlog zakaj je vozil v napačno smer vejo samo udeleženci v avtu, drugače pa glede da so bili iz gorenjskega konca so ta del avto ceste zelo poznali in dejstva so:
- če pelješ po avtocesti v nasprotno stran po prehitevalnem ti je lahko takoj jasno da npr. ograja ne more biti pol metra od tvojega avta na desni strani vozila
- če voziš po voznem pasu avtoceste, ne more biti na tvoji levi neprekinjena polna črta na desni pa prekinjena črta

Škoda ker se to dogaja in se bo dogajalo še naprej.

R.I.P.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Pozorno si preberi članek, če piše kje, da je nesrečo povzročil policaj. pa še nekaj je zanimivo, a lahko razložiš, zakaj pri tej nesreči ni možno komentirat članka, pri drugih pa?

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Pozorno si preberi članek, če piše kje, da je nesrečo povzročil policaj. pa še nekaj je zanimivo, a lahko razložiš, zakaj pri tej nesreči ni možno komentirat članka, pri drugih pa?

Teorija zarote.

Sicer imaš pa morda prav. Saj so res spet stari komunisti na oblasti in nekaj takega je bilo v starem sistemu čisto normalno
evil.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Yogi pravi:
Nekdo mora plačati obnovo prebite ograje... Vprašanje koliko razbitin (npr.: stekla luči) je bilo po tleh, in čiščenje tudi nekaj košta.

Nesreča se je zgodila blizu izvoza, zato vožnja v napačno smer... Bi šli do Tržiča po stari cesti, ne pa po avtocesti, da jih težje izsledijo... Recimo, moje predvidevanje...
Ne vem no. jest bi vsekakor raje bežal v smer proti tržiču, bi imel več šans da pobegnem morebitni policijski kontroli. nazaj do izvoza v kontra smer je, 2km + nekaj lokalne ceste - iz te bi prišla policija, naprej pa do prvega izvoza pa 5km- v smeri proti domu. jest bi vsekakor bežal stran od policije, ne proti njim - pa še po napačni strani.

Citat:
Uporabnik Yogi pravi:
Dejavniki pa so:
- nasproti vozeča vozila,
- drugače postavljene črte po tleh,
- nasprotni pas imaš na desni strani in ne na levi
- prometni znaki obrnjeni v napačno smer
- odsevniki na zaščitni ograji so obrnjeni v napačno smer, itd...

Težko ti zdrava pamet reče, da so "pomotoma" to naredili...
-nasproti vozečih vozil sredi noči najbrž ni bilo
- kako so postavljene črte, znaki, odsevniki, je ponoči težje ugotovit in pa rabiš malo časa da ugotoviš, (a so bile luči cele?) , so se pa peljali samo 1 min. oz 2km. Ne veliko.
Tko da meni zdrava pamet reče, da so se v raztresenosti po nesreči in v naglici zmotili, in je šofer mislil da vozi proti tržiču. ko je nasproti pripeljal prvi avto, je blo pa že prepozno. Sej, če bi oba peljala lepo po svoji desni se nebi zaletela, ampak panika naredi svoje, pa vprašanje kako sta oba krmilila zadnjih 100m.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:

Teorija zarote.

Sicer imaš pa morda prav. Saj so res spet stari komunisti na oblasti in nekaj takega je bilo v starem sistemu čisto normalno
evil.gif
Kdar so udeleženi cigani, tud ni možno komentirat.

zajbel

Pripravnik
17. dec 2008
859
1
18
Citat:
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Teh besed nisem nikjer videl. Zanima me pa od kje tbi te informacije! Članka pa ni možno komentirat zato, da ne bi nekateri taki kot je naprimer Schumi pisali bedasta sporočila. Še vedno me pa zanima od kje tebi informacije, da je bil voznik pod vplivom alkohola in koliko je imel alkohola v krvi.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Zakaj ga pa ven vlečeš? Če je bil pijan vsaj lahko ''razumemo'', da je peljal v nasprotno smer. Če pa je trezen peljal v nasprotno smer je pa ________ (ne bom raje napisal).

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Teh besed nisem nikjer videl. Zanima me pa od kje tbi te informacije! Članka pa ni možno komentirat zato, da ne bi nekateri taki kot je naprimer Schumi pisali bedasta sporočila. Še vedno me pa zanima od kje tebi informacije, da je bil voznik pod vplivom alkohola in koliko je imel alkohola v krvi.

Na tukaj eden razlaga, kje je bil zaposlen in ostale stvari:
http://www.rtvslo.si/modload.p...195647#comments
Saj če ni bil pijan, je bil pa neumen, žleht in pokvarjen (pa še policaj povrhu), ker je odpeljal s kraja nesreče, po poškodovanju tuje stvari, pa verjetno je tudi kaj od avta odpadlo in bi bilo cesto za popucat v korist ostalih udeležencev, ki so se po tem tam vozili, nažalost so se nekateri zadnjič.

zajbel

Pripravnik
17. dec 2008
859
1
18
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Zakaj ga pa ven vlečeš? Če je bil pijan vsaj lahko ''razumemo'', da je peljal v nasprotno smer. Če pa je trezen peljal v nasprotno smer je pa ________ (ne bom raje napisal).

Nobenega ven ne vlečem, samo na živce mi gre, ko synthman piše kar nekaj, za kar sploh nima nobenih dokazov, da je res.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Nisem niker napisal, da je bil voznik pod vplivom alkohola. Napisal sem le, da niso nič napisali tako o poklicu kot psihofizičnem stanji povzročitelja, in pa onemogočili komentarje. Kaj misliš zakaj tako?
Zakaj pa pri nesreči traktorista Schumi sme pisat bedasta sporočila? Zakaj pri eni nesreči tako, pri drugi pa drugače? Maš kako razlago?

gardelin

Pripravnik
12. mar 2009
219
0
16
Citat:
Uporabnik Hondi pravi:
umrli v nesreči je bil moj sokrajan, odraščal 100m stran od mene.

Domen, naj ti bo rahla zemljica, RIP
roza.gif

V stresu človek naredi 100 in eno neumnost, počivaj v miru, Fabrčani te bomo pogrešali....

Uf, a ti si s "fabrke"? Mogoče se clo poznamo ...

ON : blagor vam, ki niste storili še nobene neumnosti na cesti. Žal jo prenakateri naredi, a ne preživi ... RIP
Vsaka ugibanja, kaj in kako,so zdaj žal nerelavantna ...

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:

Nobenega ven ne vlečem, samo na živce mi gre, ko synthman piše kar nekaj, za kar sploh nima nobenih dokazov, da je res.
Ti se najprej nauči brati, da boš prebral tisto, kar sem napisal in nič drugega.

Je pa boljš zanj da je bil pijan. To bi bila olajševalna okoliščina. Bodo kolegi povedali, al je kej pil ali ni.
Če je trezen delal take traparije, pa še policaj po vrhu je pa res kriza naša policija. bogve kolk kazni je že potalal zaradi kakega pasu manjkajočih žarnic, al pa majhnih prekrškov, ki bistveno ne vplivajo na prometno varnost. Sam gre pa peljat po avtocesti v kontra smer.
Za tiste, ki menite, da bi policaji morali več nadzorovat in kaznovat. Tu je bil policaj čist zraven, pa je vseeno prišlo do nesreče.

Nazadnje urejeno:

zajbel

Pripravnik
17. dec 2008
859
1
18
Zakaj se pri enih novicah da koemntirat pri drugih pa ne, ne vem pa tudi ni to stvar te teme. Sicer pa tudi pri nesreči traktorista ni omenjen njegov poklic in če je bil pod vplivom alkohola. Da mogoče ni bil tudi ta traktorist policist?

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Zakaj se pri enih novicah da koemntirat pri drugih pa ne, ne vem pa tudi ni to stvar te teme. Sicer pa tudi pri nesreči traktorista ni omenjen njegov poklic in če je bil pod vplivom alkohola. Da mogoče ni bil tudi ta traktorist policist?
Bil je traktorist. Kmet po domače. če to smatraš za poklic.
Vem jest zakaj se pri nekaterih novicah da komentirat, pri drugih pa ne. Da ne bi kdo napisal, kaj je bil voznik po poklicu in v kakšnem psihofizičnem stanju je bil. Se pa govori okol, da ni bil trezen.
Za kmeta je vseeno, pravzaprav bi blo za državo še bolje če bi kdo napisal, da je bil pijan, bi policija dobila še en argument, da bi zganjala represijo nad nami in veselo kasirala. Bi se takon našlo nekaj komentatorejev, ki bi zahtevali večji nadzor in višje kazni. Pa kaj nuca prisotnost policije ali višje kazni, tu je bil policaj zraven, pa je kljub temu prišlo do nesreče.
Policija pa mora ostat brezmadežna, zato komentarjev ni.