TRX

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.389
57
48
Republika Prlekija
To si en vojak izmislil?
Vaj je po youtubu ogromno....

Je kdo v praksi to že probal? Kak dolgo je kdo delal te vaje in se ni naveličal? In glavno vprašanje : se kaj pozna pri kondiciji in oblikovanju telesa?

Mnenja in izkušnje na plan !
grin1.gif

retLa

Pripravnik
24. jul 2011
187
0
16
Mi imamo na fitnesu 2 TRX gurtni
smile-1.gif
Ponavadi naredim en trening na teden, samo na TRX-u, + kakšna vaja ali dve prosto.

Ker sem se naveličal klasičnega fitnes treninga, mi je TRX kar kul.

Ko sem prvič delal vajo za triceps, me je drugi dan po dolgem času spet bolel triceps. Čeprav, sedaj pa spet ista pesem
bonk.gif

Jaz delam intezivno in kar kaplja iz mene. Nisem navdušen tako, da bi samo na TRX-u treniral, ampak kakšen trening ali pa vaja pa mi zelo ustreza.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
probal, ni slabo, se da delat. Da bi pa skos samo to delal, se po mojem zlo hitro naveličaš. Vsaj jst bi se.
Predno si ga kupiš, pejt v kak fitnes center, kjer imajo vodene trx vadbe (moj fit vem, da ima) pa si kupi en trening in boš vidla kako je.
Če si ga misliš za v sobo kupit je po mojem isto kot sobno kolo, orbitrek... čez čas se začne prah nabirat na njemu;)

Mr_Orange

Pripravnik
15. avg 2007
723
3
18
49
Murgle
Imam, redno uporabljam 3 mesece (3-4x na teden), me še ni minilo veselje.

Če redno delaš se od začetka res hitro pozna - predvsem vzdržljivost in pa definicija. Za si "napumpat" bicepse pa TRX ni prava stvar.

Mr_Orange

Pripravnik
15. avg 2007
723
3
18
49
Murgle
Maščobe samo s TRX ne boš ravno nevemkoliko zgubljal... ni to kardio vadba. Kvečjemu bi rekel, da se jo na trebuhu bolj opazi, ker so mišice spodaj toliko bolj utrjene. Zato maščobo kurit pa na bicikl ali pa tekat... Tako da, malo kombiniraj pa bo.
cheer.gif

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
Citat:
Uporabnik Karakala pravi:
Je kakšna dobra vaja za križ? Da si ojačaš mišice in vezi v križu?

S TRXi?

Za kurjenje maščob, sploh na trebuhu, ti glede vadbe priporočam HIIT trening+3x na teden vadba za moč z utežmi. Pa ker si najbrž že kje okoli 15% body fat, je če hočeš na plano privlečit trebušne, ful pomembno kaj in kdaj ješ.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Sladko nima veze, če pokuriš.

Zakaj ljudje mislijo da hrana redi, redi lenoba in ležanje na kavču.

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
@Karakala , lahko ti dam nekaj predlogov na mail, ja...daj mi naslov v zs.
Oh, I know it... ampak, kot je darjan rekel, ne rabiš se čist odpovedat sladkim stvarem.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
ja samo se je lažje odpovedat kot pa sebe spremenit v fat burning furnace
grin1.gif

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Hmm...zanimiva ta cena. Ta cena se mi zdi zelo ugodna!!
Jaz bi rekel da je original, ne bom pa trdil, tako da...najboljše je, da vprašaš koga, ki je v LJ, če bi lahko šel pogledat...seveda če poznaš koga iz LJ oz. je v LJ.