Ko sem jaz kupoval pred 5 leti ni bilo te opcije.Ker imaš ravno forda, niso tudi njihovi kombiji včasih imeli tudi bencin opcije? Je to že davna preteklost?
Pred 10 leti smo imeli trafica 2.0.(ajde se vedno je) nepremičnina bencinska.
Ko sem jaz kupoval pred 5 leti ni bilo te opcije.Ker imaš ravno forda, niso tudi njihovi kombiji včasih imeli tudi bencin opcije? Je to že davna preteklost?
No ja odvisno kjer so delali.Vem za toyoto corollo, da so se svinjsko podražile v zadnjem letu. 6-7k eur cene gor. Me res zanima koliko bodo spustili pri toyoti ceno, če bodo, ker zdaj prihaja facelift corolle v prodajo. Za spodobno opremljeno corollo dati na mizo čez 40k eur je... milo rečeno absurd. Ker avto je še vedno v nižje-srednjem razredu..
Pišuka, se spomnim 25-30 let nazaj, ko sem bil še mulo, da si je načeloma vsaka normalna družina lahko privoščila avto v rangu velikosti golfa, corolle.. ali pa celo srednji razred. Danes je to že precej vprašljivo pri povprečnih plačah?? Ali se to samo meni zdi... saj ne vem.
uf ja, recimo iz 150 na 120k€, neke razlike zame niSe je začelo? Po Tesli nove pocenitve, Mercedes minus 33 tisočakov.
Lahko prvi potezi Tesle, ki je prejšnji teden z veliko pocenitvijo pretresla avtomobilske trge, sledijo tudi drugi? Na Kitajskem, največjem avtomobilskem trgu na svetu, sta Tesli s pocenitvami že sledila nemški Mercedes in kitajski Xpeng. Kitajske znamke tudi pred prihodom v Evropo stavijo...siol.net
Očitno se nekaj dogaja...
Kak ne? Jaz si ga zdaj malo manj ne morem kupit.uf ja, recimo iz 150 na 120k€, neke razlike zame ni
uf ja, recimo iz 150 na 120k€, neke razlike zame ni
Odvisno kaj ti smatraš pod solidno opremljeno. Recimo oprema luna ima vse kar rabiš za 30K. Je pa cena še vseeno pretirana se strinjam. Če pogledam Hondo HRV. SUV, ki je po navadi veliko dražji od normalne različice, je 30K, Corola cross pa 35K. Kvaliteta izdelave in materialov na strani Honde. Se je za vprašat, kaj vzeti. Toyota je šla nekako po stopinjah VW. Ko se je prijela na tržišču, cene v nebo, nič več ljudskoVem za toyoto corollo, da so se svinjsko podražile v zadnjem letu. 6-7k eur cene gor. Me res zanima koliko bodo spustili pri toyoti ceno, če bodo, ker zdaj prihaja facelift corolle v prodajo. Za spodobno opremljeno corollo dati na mizo čez 40k eur je... milo rečeno absurd. Ker avto je še vedno v nižje-srednjem razredu..
Pišuka, se spomnim 25-30 let nazaj, ko sem bil še mulo, da si je načeloma vsaka normalna družina lahko privoščila avto v rangu velikosti golfa, corolle.. ali pa celo srednji razred. Danes je to že precej vprašljivo pri povprečnih plačah?? Ali se to samo meni zdi... saj ne vem.
Solidno opremljeno je zame vse kar je možno imeti v tem avtu,Odvisno kaj ti smatraš pod solidno opremljeno. Recimo oprema luna ima vse kar rabiš za 30K. Je pa cena še vseeno pretirana se strinjam. Če pogledam Hondo HRV. SUV, ki je po navadi veliko dražji od normalne različice, je 30K, Corola cross pa 35K. Kvaliteta izdelave in materialov na strani Honde. Se je za vprašat, kaj vzeti. Toyota je šla nekako po stopinjah VW. Ko se je prijela na tržišču, cene v nebo, nič več ljudsko
Kjer boš doplačal tempomat in ogrevane šobe za pranje stekelZa v štacuno mnogo premalo opreme. Bo treba na premijo it.
Sploh na brezplačni polnilnici pred Lidlom v Borovi vasi.tesl bo očitno še več na naših cestah, v mbju jih je že kar precej.