Kaj je to bailout?Saj to je prav, samo da ne bo država delila kakšnih bailoutov, potem pa bo res ultimativen fuck you prebivalstvu.
Pri Toyoti so res ratalii zlatarji. Nova Corolla je tam nekje kot je bil Prius 5 let nazaj. Samo da je imel takrat Prius precej več opreme. 1 leto čakanja, je voda na mlin konkurenci. Po drugi strani pa znajo presenetiti. Meni so 5 let nazaj Priusa dobavili vsaj mesec, če ne dva pred rokom.Danes slisal, da se na naročene Toyote čaka po leto dni. Tam se ne bodo cene padle, je preveč povpraševanja.
No po mojem je v tej kategoriji vsaj se Milos v Ivancni in Bauman na stajerskem, moji Volvoti se servisirajo pri MilosuEdini servis pri nas kamor bi jaz peljal Volvota je Tomaž Zupan, Blagovica. Ravno to je mene odvrnilo pri nakupu zadnjega avta. Sem bil skoraj že 90% da kupim S90, pa sem se potem malo zamislil, kdo mi ga na mojem območju sploh lahko "rihta" v primeru težav, sploh če bi "naletel". Mora pa bit S90tka Inscription ja.
Meni ne znese brez thuleta tudi v90 , prostora enostavno ni zadost, v70 pa nirabil trugeEnostavno vsec in prostoren. Ravno prav dvignjen in da ni SUV. S90 je pa res taka lepa klasicna volvo limuzina, se strinjam. Zelo udobna in prostorna.
V90 CC trenutno bolj ustreza življenjskem slogu. Na S60 prostorsko zagato resujem s Thule boxom na kljuki. Hkrati pozdim, ker vedno "padem" v sedež. Prej bil na V60 CC, zato malo nezadovoljstva.
Saj to je prav, samo da ne bo država delila kakšnih bailoutov, potem pa bo res ultimativen fuck you prebivalstvu.
Tomaž je top po mojih izkušnjah. imel tudi dobrega električarja zraven.No po mojem je v tej kategoriji vsaj se Milos v Ivancni in Bauman na stajerskem, moji Volvoti se servisirajo pri Milosu
Odziv tesla fanatikov je pričakovano epski. Vse je fejk
v bistvu je to feature. Da volan dol pade mislim.Sicer pa: a nima tesla autopilota?
Podobna scena kot v sosednji temi o Škodah.Odziv tesla fanatikov je pričakovano epski. Vse je fejk