za ta denar bi jaz pričakoval vsaj 8 vratF 500E 3+1 ima tudi dodatna vrata v 2. vrsti na sovoznikovi strani - odpirajo se enako kot na i3.
za ta denar bi jaz pričakoval vsaj 8 vratF 500E 3+1 ima tudi dodatna vrata v 2. vrsti na sovoznikovi strani - odpirajo se enako kot na i3.
Kje vidite probleme. Osebni transport je dokaj majhen porabnik energije. Predvsem je problematičen ko stoji in kuri dinozavre brez veze. Torej EV boljši. Plus rekuperacija. Glede proizvodnje pa, če se skuri prihranjeno gorivo za proizvodnjo elektrike smo še vedno na boljšem. Ampak ker bomo kurili lignit, kao, sonce, vodo, atome, bodo cekini ostali domači perjadi in ne kamelam.Zato ker to na prioritetni listi pride za lastnistvom in uporabo EV?
Po pravici nimam pojma... 2200 na leto zavarovanje + kar je goriva za tistih bogih 10000km. Vrednosti pa avto v zadnjih malo manj kot 4 letih ni izgubilEj strokovnjak, mi veš povedati ali celo izračunati koliko te danes stane prevožen km z kočijo kakršnokoli ze pač imas.
dosti manj kot s taksijem recimo.Ej strokovnjak, mi veš povedati ali celo izračunati koliko te danes stane prevožen km z kočijo kakršnokoli ze pač imas.
jaz pa blizu 0,15Ej strokovnjak 2 dej si izračunaj strosek na km in v izračun dodaj še strošek osebnega šoferja.
Bi bilo zanimivo, če bi se folk zavedam kolk nas stane ta luksuz, da se fjakamo na okol.
Jaz sem blizu 0.5€ km ... poraba 11l, brez izgube vrednosti, ta je ze šla svojo pot.
Koliko je letne svetovne proizvodnje bakra in koliko ga gre v povprečno teslo je višja matematika, ki jo lahko vsak preveri s petimi kliki. Le naše novinarje taka raketna znanost presegaČe je na YT objavljeno je to ziher znanstveno dokazano in 10X potrjeno.
Nekoc si dobil trafica z bencinskim motorjem. Zdaj pa ga najbrz res ni nobenega vec, al se motimItak da imam dizla kam pa pridemo brez dizla ....
Takoj ko dobim kombi na bencin ga nabavim in se poslovim od te smrdljive nafte
Ford ni vec pri hiši, je bil premali, je pa se vedno v uporabi in bo imel vsak cas 400kkmKer imaš ravno forda, niso tudi njihovi kombiji včasih imeli tudi bencin opcije? Je to že davna preteklost?