Trenja o alkoholu

bisnen

Pripravnik
9. maj 2008
400
0
16
Končno ena tema, ki bi bila lahko zelo zanimiva. Upam samo, da Slak ne bo zopet preveč populističen in da bo imel dobre strokovnjake ter se na temo dobro pripravil.

To kar se pri nas dogaja glede alkohola je namreč prestopilo že vse meje.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.774
548
113
42
povsod malo
Pijem na dobro temo
nahrung002.gif

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.059
838
113
Nic kaj se ne dogaja. Vedno se je pilo in vedno se bo. Jaz sem kr hitro postal pivec vikendas. Z v OS
smile-1.gif
.
Ne mene nekak to nima vpliva, ker vem kaj lahko in kaj ne in kdaj lahko pijem in kdaj ne. Opazam pa, da je nekatrim od kolegom zdaj to fajn prislo v navado. Po sihtu vsak dan na pir ali na spircer oz. vec le teh. Dolgorocno bo to huda :S
Najbolse pa je, ko ti rece punca: "kaka faca je X, vedno ja tak na hece pa dobre volje". Aha seveda je ce pa je vedno prbit
smile-1.gif
. Potem trpi druzina, ampak to drugi nena vidijo.

Jutri se ga bom fajn nakajlal pod hribom (radio city).

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Novinarka: "Kaj pa imate tam zadaj"
Model v lokalu: "Flašo ampk je prazna, jo nesem domov"
N: "kaj mate pa tukej"
M: "sok"
N: "Lahko povoham? ... to je vino"
M: "to je sok"
N: "vino je"
N: "jst voham vino"
M: "ja lahko vohaš, samo to je jabolčni sok z vodo"

hysterical-1.gif

hgard

Guru
22. jul 2007
4.083
582
113
Tale prispevek je bil pa ena najbolj zabavnih stvari na tv v zadnjem času. Jaz sem umiral od smeha
hysterical-1.gif

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.059
838
113
Laško je zakon, ta prispevek pa je bil zmagovalni. Folk ga itak ze zjutraj seka po beznicah.
smile-1.gif

leni

gps navigator
17. avg 2007
1.549
0
36
S46.2296732 V14.5190865
www.sajko.com
strokovnjaki so bili pa predvsem izkušeni. Enega osebno poznam, včasih je bil moj sosed, cela moška familija je bila zapita do amena zdravli so se on in njegov brat, bratov sin večkrat. In zato je verjetno tako kompetentna oseba kar se tiče alkoholizma.
wink-1.gif

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Men je dost v redu govoril tist družinski sociolog Štiftar al neki...najbolj bedast je bil (itaak) gostinec pa tista psihiatrinja je tut ene svoje fore imela...no pa tist fotr je tut kdaj kako dobro ustrelu (čeprav načeloma nima tolk slabih idej).

Vsekakor pa se strinjam, da je vir zla v družini in če imaš zanič familijo, ki te naredi zakompleksanega, degeneriranega, osamljenega, prizadetega, ipd. si sigurno tudi v družbi bolj ranljiv in hočeš pripadat (..in če je treba, boš tut litrco zeksal sam da boš "car"). In če starši pri otrokih ne ukrepajo, jih tudi noben zakon ne bo ustavil, da bi pili. Je pa definitivno treba ločit mladostno rajanje od rednega pijančevanja. Sm bla tut jst mula pa smo ga orto žgal (na morju tut 3 tedne skupi vsak večer
d055.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Brez veze oddaja.

Skoz so govoril o nekih mladoletnikih, ki pijejo alkohol, na posnetkih so bili pa na pogled vsi polnoletni.
Pa uni učenci, kolk so govoril, kako zlahka pridejo do alkohola, noben jih pa ni vprašal, kako to, da se odločajo za pitje.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Novinarka: "Kaj pa imate tam zadaj"
Model v lokalu: "Flašo ampk je prazna, jo nesem domov"
N: "kaj mate pa tukej"
M: "sok"
N: "Lahko povoham? ... to je vino"
N: "vino je"
N: "jst voham vino"
M: "ja lahko vohaš, samo to je jabolčni sok z vodo"

hysterical-1.gif
Pa od kje novinarki dovoljenje, da ovohava gostom pijačo. To je skrajno nekulturno.

Pol pa novinarka najde prazno flašo vodke, tist v kozarci pa trdi da je vino.

A se vino tud meša z vodko?

smith

Pripravnik
18. avg 2007
445
0
16
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Brez veze oddaja.

Skoz so govoril o nekih mladoletnikih, ki pijejo alkohol, na posnetkih so bili pa na pogled vsi polnoletni.
Pa uni učenci, kolk so govoril, kako zlahka pridejo do alkohola, noben jih pa ni vprašal, kako to, da se odločajo za pitje.

lih v tem je problem ker vsi "zgledajo" polnoletni, pol jih pa noben nič ne vpraša, in to je problem! ko smo mi meli 15 let, ti je na čelu pisalo da imaš 15 let. noben ni zgledal 20 ali več, kot je to zdej...

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik smith pravi:
Citat:
Brez veze oddaja.

lih v tem je problem ker vsi "zgledajo" polnoletni, pol jih pa noben nič ne vpraša, in to je problem! ko smo mi meli 15 let, ti je na čelu pisalo da imaš 15 let. noben ni zgledal 20 ali več, kot je to zdej...
Če so izgledali starejši pa tud še ne pomeni, da so bili mladoletni. Na posnetkih izpred križank sem spoznal nekaj znancev in zanje točno vem, da so krepko čez 20. Posnetki pa stari 14 dni, ne pa en do dva, kot je trdil Slak, no razen če včerajšnja oddaja ni bla snemana takrat.

Je pa oddaja zavajanje. recimo na ekrani piše, kolk 15-letnikov pije, slika pa to podkrepi s pitjem bradatih mladeničev.

Prispevki bi bilo verodostojni, če bi na temo pijani mladoletniki tud s kamero pokazali pijane mladoletnike... ampak jih je bilo očitno pretežko najdt.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik smith pravi:
Citat:
Brez veze oddaja.

Ja... cela pizdarija, če 17 kupi litrco in jo spije. Pri 18 letniku bi bilo vseskupaj precej bolj normalno. Neverjetno, kako se mladina uničuje zarad tega, ker zgleda eno leto starejša. Sej tok pr pameti pa niso, da bi še tisto leto počakal in pol lepo v miru in precej mn škodljivo tisto vodko v družbi spil.
smirk-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Tale oddaja je bila naravnost smešna. Kakih 10-15 let nazaj se ni nihče sekiral zaradi tega, pa smo še vedno živi.
evil.gif