Pa od kje novinarki dovoljenje, da ovohava gostom pijačo. To je skrajno nekulturno.Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Novinarka: "Kaj pa imate tam zadaj"
Model v lokalu: "Flašo ampk je prazna, jo nesem domov"
N: "kaj mate pa tukej"
M: "sok"
N: "Lahko povoham? ... to je vino"
M: "to je sok"
N: "vino je"
M: "to je sok"
N: "jst voham vino"
M: "ja lahko vohaš, samo to je jabolčni sok z vodo"
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Brez veze oddaja.
Skoz so govoril o nekih mladoletnikih, ki pijejo alkohol, na posnetkih so bili pa na pogled vsi polnoletni.
Pa uni učenci, kolk so govoril, kako zlahka pridejo do alkohola, noben jih pa ni vprašal, kako to, da se odločajo za pitje.
Če so izgledali starejši pa tud še ne pomeni, da so bili mladoletni. Na posnetkih izpred križank sem spoznal nekaj znancev in zanje točno vem, da so krepko čez 20. Posnetki pa stari 14 dni, ne pa en do dva, kot je trdil Slak, no razen če včerajšnja oddaja ni bla snemana takrat.Citat:
Uporabnik smith pravi:
Citat:
Brez veze oddaja.
Skoz so govoril o nekih mladoletnikih, ki pijejo alkohol, na posnetkih so bili pa na pogled vsi polnoletni.
Pa uni učenci, kolk so govoril, kako zlahka pridejo do alkohola, noben jih pa ni vprašal, kako to, da se odločajo za pitje.
lih v tem je problem ker vsi "zgledajo" polnoletni, pol jih pa noben nič ne vpraša, in to je problem! ko smo mi meli 15 let, ti je na čelu pisalo da imaš 15 let. noben ni zgledal 20 ali več, kot je to zdej...
Citat:
Uporabnik smith pravi:
Citat:
Brez veze oddaja.
lih v tem je problem ker vsi "zgledajo" polnoletni, pol jih pa noben nič ne vpraša, in to je problem! ko smo mi meli 15 let, ti je na čelu pisalo da imaš 15 let. noben ni zgledal 20 ali več, kot je to zdej...