To, da izziva je čisto možno, ne bom pa trdil da to delajo, ker ne vem. Pravtako ne vem kdaj začne snemati, vem pa da ne snema celotno svojo vožnjo.Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
V bistvu sem mislil da bi se vozil po omejitvah in bi od zadaj priletela provida in te začela izzivat. Namreč čujem dosti takih govoric...
In kdaj sploh začne snemat ? ali snema celotno svojo vožnjo ?
Glede snemanja se bom še malo pozanimal in nato sporočim.
S katermi avtom so ga provocirali?Citat:
Uporabnik Marauder pravi:
Jaz sem doživel na Koprski obvoznici, ko je kolega za drugim avtom vozil po omejitvah tam med 90 in 100 na uro, z primerno varnostno razdaljo, ko je pridrvel ena avto za nami in nam vozil cca 2 metra za ritjo kak kilometer. Potem nas je prehitel in ustavil tam na gas pumpi pri Bivju. Provida je bila...
Drugega kot provociranje ni bilo tale vožnja 2 metra za ritjo. Si nismo znali razložiti drugače! Ampak kolega se ni dal sprovocirati... Če bi bil kdo drugi bi že bilo lovljenje... Pa tudi avto je imel zrihtan in sta policajčka kar pihala od jeze ker nista nič dobila...
Po "mojem" primeru je vprašanje sedaj ali policaji dobijo tudi nadnaravne reflekse, da si lahko pri 100 na uro dovolijo voziti 2 metra za drugim avtom...