Treningi za policiste v providah

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Tale je out
grims-1.gif

341554-provida-totalka.jpg

Priponke

• 341554-provida-totalka.jpg
    341554-provida-totalka.jpg
    45,9 KB · Ogledi: 173

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.244
4.803
113
to se pa zgodi če štajerc, ko vidi rumeno utripajočo luč, namesto da bi zmanjšal in ustavil predno se prižge rdeča, gas do daske pa pejmo semafor lovit. Sej bi se mu mogoče izšlo, če nebi semafor bil "nedelujoč" skoz utripala ornažna luč in če ti to uspe spregledat in nič mislit prej
bonk.gif
...

Kako že pravijo, ni žvaka za seljaka
evil.gif

Policista imata sedaj vsaj zasluženo bolniško...

Mondeo ST, 2x Honda, šeen Mondeo, tale Volvo zgoraj, pa 3x uniformirani Superbi, v glavnem je to to...

Dik

Fizikalc
28. okt 2007
1.575
89
48
Od križišča mal naprej na desno
Pa cel kup octavij combi v vseh možnih barvah.
V bistvu če vidiš na cesti octavio combi novi model ter ponavadi spucano maš 80% šans da je provida, ker tolk kolikor sem jih samo ta mesec vidu na cesti jih še v življenju nisem
frown-1.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Žaluzije, ja, Senčila Bled je sponzor
ne-ne-1.gif

Stranski airbag je to, zavesa, kakor so že napisali pred mano. Volvo = varnost, mar ne? Tale zavesa lahko hudičevo prav pride, v prvi vrsti je namenjena zaščiti glave pri bočnem trku. Kot se je tu tudi zgodilo. Upam da sta pilota v redu, saj sta samo opravljala svoje delo, čeprav nepriljubljeno, je pri današnji vozniškikulturi kar potrebno. Morda bolj na regionalkah kot na AC, po mojem skromnem mnenju.

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
Citat:
Uporabnik Dik pravi:
V bistvu če vidiš na cesti octavio combi novi model ter ponavadi spucano maš 80% šans da je provida, ker tolk kolikor sem jih samo ta mesec vidu na cesti jih še v življenju nisem
frown-1.gif
Ni res to so večinoma enote za izravnalne ukrepe, ki se 60% svojega časa ukvarjajo s tovornjakarji, romuni in ukrajinci, iščejo ukradeno robo (sploh, ker je Slovenija tranzitna država) in pa s ponarejenimi dokumentacijami.
Velja, da če prideš iz Italije, španije itd.. mimo Maribora in Murske Sobote, da prideš neopažen tudi v Romunijo.

Drugače pa na linku ki je podan manjka še 13 škod Superb v belo-modri kombinaciji...

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Ja pa kaj še, da ti naredim razpredelnico z registrskimi označbami pa prevoženimi kilometri
bonk.gif

In tale link, ki si ga dal res ni up to date.

Najbolj zgrešena mislenost je ta, da se objavlja slike z registrskimi tablicami in pol vsak ki vidi avto, da je vsaj malo podoben providi takoj stopi po bremzi. Isto je pri stacionarnih radarjih (recimo pod Golovcem vsi po bremzi v tunelu pa spet gasa
stupid-1.gif
)

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Citat:
Uporabnik Apachi pravi:
Citat:
Uporabnik Dik pravi:
frown-1.gif
Ni res to so večinoma enote za izravnalne ukrepe
A ni bilo to na forumu že ene 45x povedano
grin1.gif
. Meni se sploh ne da razlagat več

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Ja glej jaz vem.
A to da nekaj veš pomeni, da moraš to tudi nujno povedati naprej al kako je zdaj to?

In tisti link oz. tisti dopis je bil najbrž odobren s strani takratnega GDP (generalnea direktorja policije) in se je lahko dalo v javnost slike z registrskimi.

Sej Apachi tudi marsikaj ve pa ne bo povedal, ker pač ne sme.

Swifthead

Pripravnik
14. avg 2007
366
0
16
LJ
www.mercedes-amg.de
Kolega zbežal PROVIDI Škoda Superb z TDI-jem....hehe res pa da je bil 200konjski in 430 NM :D

No pa sej ni sam Škoda tok slaba...tut ostali so zanč avti! Na AC pa sploh nimajo kej praskat proti 300konjskim avtom!

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
A spet moraš posrati temo s tvojimi velumnimi komentarji. Poznamo mi te tvoje namišljene kolege, pa amg je zakon...
ban him!

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Citat:
Uporabnik Apachi pravi:
Drugače pa na linku ki je podan manjka še 13 škod Superb v belo-modri kombinaciji...
10 jih je
wink-1.gif
Pišuka daj malo sodeluj pa jih še straši... saj vidiš da so octavie tudi provide
hysterical-1.gif

Aja pa ta tudi dokumentira vse na cestah... ni provida, pa vseeno gre ko zmešana, čeprav ima znak na strehi....
342071-01.jpg

Priponke

• 342071-01.jpg
    342071-01.jpg
    28,4 KB · Ogledi: 161

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Sej Apachi tudi marsikaj ve pa ne bo povedal, ker pač ne sme.
Apachi ve o enih avtih celo več kot ti, ker je v nekatere nekaj montiral pa rihtal opremo za njih
smile-1.gif

Pa še ena fotka
342072-02.jpg

Priponke

• 342072-02.jpg
    342072-02.jpg
    194,8 KB · Ogledi: 141