Citat:
Uporabnik ahmet_car pravi:
Ja sej zato gre toliko droge in drugis stvari čez Slovenijo iz Balkana, ker imajo tako "dobro varovano".
Citat:
Ja sej zato gre toliko droge in drugis stvari čez Slovenijo iz Balkana, ker imajo tako "dobro varovano".
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Ja računica je da jo nekje 20% zasežejo...
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Ja saj ga bodo po tablici dobli, ne...
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
GSIjaša so lovili po mb, v osnovi pa je bila tablica na avtu MS, pa tut voznik je bil s tistih krajev...
No kakorkoli, potemtakem jaz z mojo nepremičnino tut ubežim providi, če grema vozit relacijo moj dom - moja sluzba...
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Sej to sem dal primer, ker oni modeel zgoraj zagovarja to da je bil GSIjaš najvajen ceste
Malce bolje boš moral začeti bratCitat:
Uporabnik malcomX pravi:
Sej to sem dal primer, ker oni modeel zgoraj zagovarja to da je bil GSIjaš najvajen ceste
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
GSIjaša so lovili po mb, v osnovi pa je bila tablica na avtu MS, pa tut voznik je bil s tistih krajev...
No kakorkoli, potemtakem jaz z mojo nepremičnino tut ubežim providi, če grema vozit relacijo moj dom - moja sluzba...
Na relaciji Ruše - MB težko komurkoli zbežiš, še manj pa providi ki ima pod motornim pokrovom enkrat več konjev.
Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
Citat:
In kako ti veš, koliko droge gre čez Slovenijo?
Citat:
Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
Citat:
In kako ti veš, koliko droge gre čez Slovenijo?
Ja večina droge prihaja čez balkan iz Afrike in Saudske Arabije.
Čez balkan pa zato ,ker ti ni treba toliko mastno podplačati kot npr. Italjane ali katere druge države.
Tako je vsaj moje logično razmišljanje.
Kokr Mx pravi pa je itak vse podkupljeno.Zardai tega pa bi morali ustanoviti neodvisno patruljo katera nebi imela veze z carino.
Pač se vozijo in privljajo.
Ko bi vedli švercarji da se par norcev zmer vozi po gozdovih ob zeleni meji bi začeli razmišljati o drugih poteh.
Enkrat pa bi jim zaprli pot vse poti.