Treningi za policiste v providah

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Nekaj smo se pogovarjali o sposobnosti hitre vožnje (zasledovanja) teh civilnih provid, mogoče tut ostalih
stobotanih novih superbov... Baje da imajo plavci kot nekakšne redne treninge hitre vožnje, razna obračanja
z ročno v križiščih, vzvratno 180°, idp...

Kolko tega je res?
confused-1.gif

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
Seveda imajo treninge, brez tega ni pogojev, da ti zaupajo provido....
zmaga.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.662
6.705
113
pri taščici
Verjemi da ne bodo dali nekemu kadetu provide, ki misli da je schumacher.
Obstajajo treningi, tudi v tujini...kateri so obvezni za voznike

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Glede na to, da tudi prodajalci premium razdreda obiskujejo podobne zadeve, ni dvoma, da to počne tudi policija.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.952
-393
113
a pol to pomeni, da bi lahko tud normalni državljani opravili tak izpit, in se legalno vozili 200 po AC?

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.521
1.107
113
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
a pol to pomeni, da bi lahko tud normalni državljani opravili tak izpit, in se legalno vozili 200 po AC?

Seveda... In če narediš tečaj nujne medicinske pomoči, lahko mirne duše začneš streljati po ulici...
grims-1.gif

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.211
1.383
113
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:

Saj vozniki provid so "normalni državljani", ko niso v službi.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.952
-393
113
sej vem... sej sm se hecal no!

sej jest sm tud službeno na cesti! včasih se mi pa tud mudi! a ne bi bilo fajn, da, če bi imel tak tečaj, bi ti popustili za kakšnih 30km/h?

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.952
-393
113
sej dobr da sm se jest tud z svojim po tej progi vozu! znajo kamero tko postavit, da hudo zgleda ja, drugače pa ni tok hudo!

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
zadnji...

Do debate smo prisli, ko sem bil s kolegi na pijači, in eden od njih je policist, pa nam je povedal
da jim je pred dnevi pobenil nek mulc z Astro GSI, in ga niso dobli z novim superbom, pa sem ga
vprasal kater levak je vozil provido, da mu pobegne zarjevela GSI "raketa", pa je bojda mulo vozil
kot kak profi (yeah right), in da majo ful treninge, od obračanj z ročno do zelo hitre vožnje v
90° ovinke ipd... Zato mi negre v račun kako lahko z tako močnim avtom + hudim treningom
hitre vožnje "zgubiš" vaškega GSI dirkača, ki je vrjetno še mel par travaric in pirov pod kapo...

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
zadnji...

Do debate smo prisli, ko sem bil s kolegi na pijači, in eden od njih je policist, pa nam je povedal
da jim je pred dnevi pobenil nek mulc z Astro GSI, in ga niso dobli z novim superbom, pa sem ga
vprasal kater levak je vozil provido, da mu pobegne zarjevela GSI "raketa", pa je bojda mulo vozil
kot kak profi (yeah right), in da majo ful treninge, od obračanj z ročno do zelo hitre vožnje v
90° ovinke ipd... Zato mi negre v račun kako lahko z tako močnim avtom + hudim treningom
hitre vožnje "zgubiš" vaškega GSI dirkača, ki je vrjetno še mel par travaric in pirov pod kapo...

Povsem možno da GSi dirkač nakepa tisto kripo od superba.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Kateri motor pa imajo policijski Superbi pod pokrovom?
Namreč tudi V6 ni ravno ne vem kakšen dirkač, če je pa kaj manj pa
crazy1.gif
. Sploh, če je bila kakšna zavita lokalna cesta, potem s tako kračo res nimaš ravno kaj preveč praskat proti 150KM kantici od GSi-jke. Sploh, če je bil za volanom nekdo, ki pozna vsako luknjico na tej cesti.

Sevede potem pride ''profi'' za volanom ven
evil.gif
.

Edit: jup 2.8 šestaki so.
smirk-1.gif

Nazadnje urejeno:

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Če mene vprašaš nima Superb na vsaj malce zaviti cesti kaj praskat proti zarjaveli GSI "raketi", posebej če "raketo" vozi (kot so omenili) nekdo, ki je to relacijo obdelal že vsaj 537x. GSI je lahko zarjavel, ampak leti pa še vseeno spoštljivo.
smile-1.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
Če mene vprašaš nima Superb na vsaj malce zaviti cesti kaj praskat proti zarjaveli GSI "raketi", posebej če "raketo" vozi (kot so omenili) nekdo, ki je to relacijo obdelal že vsaj 537x. GSI je lahko zarjavel, ampak leti pa še vseeno spoštljivo.
smile-1.gif
Še komentar: kdor se spravi s kračo Superbom razkazovati mišice na zavito lokalno cesto je tudi malo
stupid-1.gif
. Sploh, če ima spredaj avto, ki je narejen ravno za to.

PS: A niso Superbi bili namenjeni predvsem za AC, za kar so tudi narejeni? Čeprav, jih precej pogosto videvam tudi pri nas na lokalni cesti
crazy1.gif
.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
saj so namenjeni večnima za AC, povdarek na večinoma
grin1.gif
. Kje je to pri tebi, da jih redno videvaš na lokalnih cestah?
Drugače pa ima itak vsaka večja PU po vsaj eno provido, poleg Škodic
aplauz.gif