Citat:
Uporabnik Peror pravi:
Vzela ga je, ker je psihopat! Morilka in nič drugega. Sploh ne morem verjet, da je pa zdaj ona revica v tej zgodbi.
Ne, zagotovo je imela fantasticno k. zivljenje in se je odlocila za smrt zaradi dolgcasa.
Citat:
Uporabnik Peror pravi:
Vzela ga je, ker je psihopat! Morilka in nič drugega. Sploh ne morem verjet, da je pa zdaj ona revica v tej zgodbi.
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Peror pravi:
Ne, zagotovo je imela fantasticno k. zivljenje in se je odlocila za smrt zaradi dolgcasa.
Citat:
Uporabnik darko11 pravi:
Pravno gledano je tako kot sem napisal.
Zdaj, če si je zbrala žešæo momæino, ki jo je mlatil, je pa njen problem. Ubit otroka je meni mimo - ni opravičila...
Če je imela razfakano življenje ob takem descu si je sama kriva. Je že rada imela , kot je zgoraj nekdo zapisal žešæo momæino, ki jo je mlatil in se kurbal. Najbrž ni tak ratal po 6-tih letih ampak je bil tak od prvgea dne, ko ga je spoznala dalje. Samo ene pi*ke imajo rade žestokog momka, in dokler so nasilni do drugih je so nanj zelo ponosne, ampak nasilnež je nasilnež, slejkoprej jo faše tudi baba.Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik darko11 pravi:
Pravno gledano je tako kot sem napisal.
Zdaj, če si je zbrala žešæo momæino, ki jo je mlatil, je pa njen problem. Ubit otroka je meni mimo - ni opravičila...
Pravo je ena stvar, zivljenje pa nekaj cisto drugega. Ce nisi zivel njeno zivljenje nimas blage kaj vse je dala skozi. Glede na pismo se to ni zgodilo cez noc in se agonija njenega zivljenja vlece ze leta.
Citat:
Uporabnik Peror pravi:
Citat:
Uporabnik altermost pravi:
Uf kako v srce parajoča analiza - "prepisana" od rudija - sicer za nekatere biblija za večino, ki razmišljajo s svojo glavo in so bili deležni Očetove vzgoje (ne očetove ), pa popolnoma nesprejemljiva. Če izhajaš iz dejstva, da je moški alfa in omega in je ženska ksi in omega potem se ne zavedaš svojega problema. Že Platon je rekel: “Ne zdravite telesa tako, da puščate dušo vnemar.” Tudi Aristotel je menil, da “spremembe v duševnem stanju povzročajo spremembe v telesu in telesne spremembe sprožijo premike v duševnosti”. Tako, da najprej poskrbi, da se boš "uravnotežil" potem pa še enkrat preberi tvoj prispevek in ga koregiraj tako, kot ti bo svetovala mamina "polovica" tebe.
Tvoja ponujena rešitev je pa še večja brca v temo kot sama teorija o pravilnosti superiornosti-nasilja moškega nad žensko. Da pa mešaš civilno družbo in Cerkev v tvoje blodnje pa je zadnji žebelj v krsti, ki te bo pospremila na pot pozabe in ne na pot slave.
Sicer boš vedno našel občudovalce za tvojo teorijo - ampak vedi, da je to tvojo terijo razvijal že nekdo pred tabo pred cca 250 leti - da ti pomagam, končal je v umobolnici.
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Sam sta pa s Snecerjem tud mal omejena s to cerkvijo....
Po eni strani se strinjata z macisticno vzgojo moskega...
Po drugi bi pa ce bi vajinga soncka v soli mal prsponal (bog ne daj po crkveno s šibo kot je blo se cca 100let nazaj v soli) bi pa takoj v luft skocila pa se tozarla....a JJ ma tud kaj stem? Me mal bega ker ga ni se noben omenu....
Citat:
Uporabnik Brklc pravi:
Jaz kot cerkvene omejence doživljam tiste, ki ji slepo sledijo. Kot nemoške pa tiste, ki drugim na način ti si pišejo kakšni da so, o predmetu debate pa nimajo svojega mnenja.
Lahko: http://youtu.be/w5LZ8YErl2MCitat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Ne da se mi vseh teh klobas brati, lahko napiše obnovo/povzetek v parih stavkih ?