Tragedija na Hrvaškem

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Vsem tistim, ki jo imenujete z raznimi imeni, v naravi je, da mati ščiti svojega otroka, tudi z svojim življenjem.Kakšno borbo je doživljala v sebi,da je vzela otroka seboj v smrt, ne bomo nikdar izvedeli.Sigurno je bilo peklensko, ne jo obsojat, o mrtvih samo dobro, lahko pa obsojamo okolico, ki ji ni znala ali hotela pomagati.Večina ljudi ne razume stisk ljudi, kakor tudi ne dekleta,( mislim, da v Belgiji) ki ji je sodišče dovolilo umreti zaradi hude vseživljenske depresije.
Naj počivata v miru.
roza.gif

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.862
6.520
113
rekel si, naj dvigne roko tisti, ki je vse prebral. in sem jo... kolektivno obtoževanje je pri meni samo, kadar pač slučajno poleg mene obtožujejo tudi drugi in ne zato, ker tudi drugi. In ja zgodba mi je znana iz prve roke, vendar nisem bila v vlogi matere... nikdar ne bom, ker mi je nekako znano, da zna biti težko. težko za hin rihtat? sigurno ne. če pa se že zarečenega kruha največ poje in bi nad kom dvignila roko, je ne bi na edinega nedolžnega akterja v vsej zgodbi, ker je pač to najlažje in se ne zna/more braniti. Ne, nimam nobene tolernace za te večne žrtve po lastni izbiri.

To rečeno. Če se že vživljamo v tuja življenja in probleme. Dajmo se vživeti v zadnje tri minute dečkovega življenja. če je težko v mislih, lahko poskusite v banji za večjo avtentičnost.

Nazadnje urejeno:

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.158
3.628
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik tdi pravi:
Sigurno je bilo peklensko, ne jo obsojat, o mrtvih samo dobro, lahko pa obsojamo okolico,...
Saj nje še niso našli, ali so jo že? Pričakovali so, da bo v avtu, pa je ni bilo. Tako, da ni dvakrat za rečti, da je samo otroka ubila, sedaj pa naskivaj spremlja očetovo trplenje ...

krko

Guru
5. sep 2010
2.696
1.397
113
Po temu stavku sodeč, je najbrž res ubila otroka in šla svojo pot...

Citat:
Moja jedina SREÆA nije ništa od ovoga zaslužila, ali ipak kreæe na put sa mnom, samo do dijela gdje nam se ceste razdvajaju .... Njemu æe tamo biti puno puno bolje!

frown-1.gif

VanZ

Guru
1. feb 2008
2.827
2.081
113
Bolno dejanje iz obupa, ki ga nimamo pravice obsojati.

Je pa nagravžno, da takšne zgodbe objavijo mediji, hkrati s celotnim pismom.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.158
3.628
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik VanZ pravi:

Meni se zdi, da je zgodbo sama poslala v javnost, že s tem ko jo je javno objavila na facebooku, v njej pa celo navaje določene osebe z imenom, z namenom da jih javno sramoti in blati.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.293
23
38
Murska republika
teško je verjeti da je to storila žensk ki se je ukvarjala z vzgojo otrok s posebnimi potrebami, če je res ostala živa in je umorila svojega otroka je verjetno storila to iz globokega sovraštva do svojega moža in posledično njegovega otroka , teško je tako tragedijo komentirati ker je ozadje teh rasprtij med njima ostajlo za zidovi njune hiše vendarle pa se iz poslovilnega pisma da dosti razbrati še posebej možev odnos ki je bil precej grob do nje sama je bila verjetno oseba ki si je vse te probleme vzela k srcu in trpela do te nerazjasnjene tragedije, vsekakor mi je žal otroka in vseh ostalih ki so v tem udeleženi .

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.478
5.015
113
Kot sem že napisal: žalostno, da ne znamo prepoznati ljudi s takimi tegobami v svoji bližini. Ali pa, da jih prepoznamo in se obrnemo stran. Pokojni verjamem, da v naših krajih obstaja kultura, kjer je visoko cenjena moška lastnost, da po...ka vse okrog, čeprav ima doma ženo in otroka.
Ali je prav ali narobe, da so mediji objavili pismo, se ne znam odločiti. Mogoče je celo prav, ker je poučno, akterji se bodo lahko še prepoznali, oziroma okolica jih bo prepoznala.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.480
10.717
113
Po napisanem je baba vse naštudirala v nulo pri polni zavesti. Zato potrebno žensko najt in jo zapret za dolgo časa.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.478
5.015
113
sajkek bi zaprl kosti. Saj jih bodo, če jih bodo mogoče našli.
V Dravi so se utopili že solidni plavalci, ki so šli plavat, tako da ni prav veliko možnosti, da bi se komu uspelo rešiti iz vozila in splavati na varno.

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik VanZ pravi:

Se strinjam !

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.413
2.372
113
Pomurje
Mater kako mi podstrešje razmeče taka stvar. Prav nervozen postanem, ko se kaj okrog otrok dogaja.
To je isto kot psihopat,ki je v Ljubljani svojega otroka skozi okno zabrisal.
Zaboga tako deco pa ne moreš ubiti, razen če si totalno razštelan.

Presneto Ivana!

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
579
113
Se ve za vzrok dejanja?

Nazadnje urejeno:

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.293
23
38
Murska republika
Našli tudi drugo truplo ...Jutranjilist

16:12 - U akumulacijskom jezeru HE Donja Dubrava s varaždinske strane kod mjesta Struga u poslijepodnevnim satima pronađeno je tijelo, pretpostavlja se da se radi o Ivani Fogadiæ. Tijelo je pronađeno s druge strane jezera na kojem su našli njezinog sina Patrika (5). Grupa čamaca krenula je na drugu stranu jezera.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
punca ni imela starševskega občutka... da je otroka šla uničt...

Verjetno so jo na kakem forumu prej preparirali, podobno kot nek dogodek v Mariboru

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Zalostn, takih storij je se dost vrjetn.....sam folk vrrjetn rajs trpi, ker je zacuda tezko it al kva. Eni pa pac obupajo. brezveze kogarkoli obtozevat. Zalostn je, da je mali bil brez moznosti izhoda povlecen v smrt. Hudo, ni kej.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Citat:
Uporabnik tdi pravi:
Vsem tistim, ki jo imenujete z raznimi imeni, v naravi je, da mati ščiti svojega otroka, tudi z svojim življenjem.Kakšno borbo je doživljala v sebi,da je vzela otroka seboj v smrt, ne bomo nikdar izvedeli.Sigurno je bilo peklensko, ne jo obsojat, o mrtvih samo dobro, lahko pa obsojamo okolico, ki ji ni znala ali hotela pomagati.Večina ljudi ne razume stisk ljudi, kakor tudi ne dekleta,( mislim, da v Belgiji) ki ji je sodišče dovolilo umreti zaradi hude vseživljenske depresije.
Naj počivata v miru.
roza.gif

zmaga.gif