Ja, zanimivo ...
(Očitno je torej nekdo na drugi strani hudo zabluzil, sploh ker nisi bil obveščen o čakajoči pošiljki itd. - najbrž tak postopek niti ni bil dogovorjen? - tako da je krivda in odgovornost gotovo na drugi strani).
P.S.: Moje osebno mnenje je, da je možnost sledenja v večini primerov prej "dekorativnega" (beri: za živciranje kupcev) kot pa funkcionalnega" namena, sploh če gre za relativno kratke razdalje (kot v zgornjem primeru)
Mimogrede še en komentar "za izven".
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
Heh jaz sem se včlanil v Nokia Club in so mi tisto kartico pošiljali od Slovaške do Nemčije se mi zdi, da 3 mesece
...
Kolikor vem, je članstvo državljanov Slovenije v Club Nokia nemogoče. Kdo to že dolga leta zavira, ne da pobude, ... (
you name it), si lahko le mislimo (namig: povprašaj Teleray ...). Omenjeni klub je sicer (in itak) bolj ali manj sebi namen. Najbolj (edina?) uporabna zadeva v njem je možnost servisa (zdajle se ne spomnim, ali celo brezplačnega - do neke meje) pri od Nokie požegnanih predstavnikih v vseh državah članicah (kluba). Lahko se ob priložnosti oziroma po potrebi (boh ne daj