Toyota CH-R

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.421
529
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Ni tako hudo. Ampak, ko človek začne vozit hibrida, mu gre tisti ropot v dizlu pošteno na živce, ko se ponovno usede v dizla. Morda se bo komu zdelo smešno, isti služben dizel z DSG-jem, mi je prekleto glasen odkar vozim hibrida, pa mi prej ni bil.

hermann

Guru
19. mar 2014
9.653
6.515
113
Kako smo si različni

Jaz na avtocesti s hibridom umiram vsak trenutek. V dizlu pa piš vetra in nekje daleč rahlo zabrbota, ko pohodim gas. Namesto satanskega tuljenja.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.399
5.682
113
vso načini pospešujejo popolnoma enako. Razlika je samo v občutljivosti gasa. Ko ga pohodiš si na istem pri vseh.

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.421
529
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
vso načini pospešujejo popolnoma enako. Razlika je samo v občutljivosti gasa. Ko ga pohodiš si na istem pri vseh.

Ne bo držalo. Novi Prius radarski tempomat in power mode je popolnoma nekaj drugega kot radarski tempomat in eco mode. Po mojem ne gre samo za občutljivost pedala za plin. Pospeški so odvisni od drive moda. To je moja izkušnja.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.185
1.197
113
www.adriamedia.si
Pospeški že, amapk za enak pospešek se enako dere. Plus novega Priusa je v tem, da bolj agresivno pomaga z batarijo in se zato ICE (dokler je pač v batariji še kaj) manj dere. V C-HR se pa ICE prej začne dret.

krava

Majstr
5. sep 2007
3.666
340
83
www.kacnje.eu
Pa sem imel tudi sam preizkusiti Toyot C-HR. Hibridno seveda, da pride prav za spore na Alterju
evil.gif

Vikend s Toyoto C-HR Hibrid.

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Na tvoj članek: Toyota Touch 2 podpira Mirrorlink. Problem je le v verzijah slednjega. C-HR z nekaj triki na tulifonu celo dela z novejšimi tulifoni a la Samsung Galaxy S8. Za Priusa se je pa treba downgradeati za nekaj let na kakega Galaxy S3.
Nekompatibilnost je pa po mojem namerna. Da bi pa kupil tovarniško navigacijo v Toyoti, je pa no go. Prej kupim VW dizla.
smile-1.gif

luka51

Guru
16. avg 2007
14.399
5.682
113
saj ni tak slaba. Samo sopotnik, ti more vnest lokacijo in pa vodenje moreš poslušat in ne gledat
smile-1.gif

Jaz mam še tisto iz leta 1988, ko je glih barvna grafika prišla. .

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.185
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik krava pravi:
Pa sem imel tudi sam preizkusiti Toyot C-HR. Hibridno seveda, da pride prav za spore na Alterju
evil.gif

Vikend s Toyoto C-HR Hibrid.

Front Camera Vision Blocked. Clean and Demist Windshield:
Odroševanje šipe pred senzorjem malo zamuja. Čez par sekund začne delat.
Odklepanje vrat: je v Vehicl Customoisation. Samo na napis vehicle customisation je preba pritisnit. Člove ima zaradi UIja očutek, da je že v meniju, pa je ta prazen, pa še ni.
Prepoznavanje znakov: podobni problemi kot ostali. Imamo pač čuden sistem ...
Navi: serijska napaka, očitno še niso menjali modula.

kdk

Fizikalc
25. feb 2014
198
29
28
okoli MB
"Front Camera Vision Blocked. Clean and Demist Windshield:"
sem imel pri Avensisu identičen problem, Pred mesecem dni so me poklicali na odpravo napake in vgradili mini grelec v ohišje kamere. Od takrat še nisem imel izpada sistema zaradi orošenega stekla pred kamero.

Vzratno ogledalo je v osnovi res nizko, ampak se v Avensisu da nastavljati tudi po višini. Predvidevam, da v C-HR prav tako??

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Na tvoj članek: Toyota Touch 2 podpira Mirrorlink.

Ziher?

Ja, wohl.
smile-1.gif

Se pa je treba jebat. Sygic baje dela na C-HR, drugo je pod vprašanjem ...

Na Priusu dela natanko nič. Razen če vzameš muzejskega Androida z Mirrorlink 1.0.
smile-1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.185
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik kdk pravi:
"Front Camera Vision Blocked. Clean and Demist Windshield:"
sem imel pri Avensisu identičen problem, Pred mesecem dni so me poklicali na odpravo napake in vgradili mini grelec v ohišje kamere. Od takrat še nisem imel izpada sistema zaradi orošenega stekla pred kamero.

Vzratno ogledalo je v osnovi res nizko, ampak se v Avensisu da nastavljati tudi po višini. Predvidevam, da v C-HR prav tako??
C-HR bo menda tudi dobil tak grelec

krava

Majstr
5. sep 2007
3.666
340
83
www.kacnje.eu
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Na tvoj članek: Toyota Touch 2 podpira Mirrorlink. Problem je le v verzijah slednjega. C-HR z nekaj triki na tulifonu celo dela z novejšimi tulifoni a la Samsung Galaxy S8. Za Priusa se je pa treba downgradeati za nekaj let na kakega Galaxy S3.
Nekompatibilnost je pa po mojem namerna. Da bi pa kupil tovarniško navigacijo v Toyoti, je pa no go. Prej kupim VW dizla.
smile-1.gif

Hvala, bom omenil. Ja, tole je očitno res bolj skrito in vprašanje kaj sploh deluje. Škoda.