Ni tako hudo. Ampak, ko človek začne vozit hibrida, mu gre tisti ropot v dizlu pošteno na živce, ko se ponovno usede v dizla. Morda se bo komu zdelo smešno, isti služben dizel z DSG-jem, mi je prekleto glasen odkar vozim hibrida, pa mi prej ni bil.
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
vso načini pospešujejo popolnoma enako. Razlika je samo v občutljivosti gasa. Ko ga pohodiš si na istem pri vseh.
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Na tvoj članek: Toyota Touch 2 podpira Mirrorlink.
Citat:
Uporabnik krava pravi:
Pa sem imel tudi sam preizkusiti Toyot C-HR. Hibridno seveda, da pride prav za spore na Alterju
Vikend s Toyoto C-HR Hibrid.
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Na tvoj članek: Toyota Touch 2 podpira Mirrorlink.
Ziher?
C-HR bo menda tudi dobil tak grelecCitat:
Uporabnik kdk pravi:
"Front Camera Vision Blocked. Clean and Demist Windshield:"
sem imel pri Avensisu identičen problem, Pred mesecem dni so me poklicali na odpravo napake in vgradili mini grelec v ohišje kamere. Od takrat še nisem imel izpada sistema zaradi orošenega stekla pred kamero.
Vzratno ogledalo je v osnovi res nizko, ampak se v Avensisu da nastavljati tudi po višini. Predvidevam, da v C-HR prav tako??
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Na tvoj članek: Toyota Touch 2 podpira Mirrorlink. Problem je le v verzijah slednjega. C-HR z nekaj triki na tulifonu celo dela z novejšimi tulifoni a la Samsung Galaxy S8. Za Priusa se je pa treba downgradeati za nekaj let na kakega Galaxy S3.
Nekompatibilnost je pa po mojem namerna. Da bi pa kupil tovarniško navigacijo v Toyoti, je pa no go. Prej kupim VW dizla.