A je res taka razlika v servisu? Ja nč pol gremo pa vsi tjaProsim, da ne omenjate več Furmana, ker se bo podaljšala čakalna doba
A je res taka razlika v servisu? Ja nč pol gremo pa vsi tjaProsim, da ne omenjate več Furmana, ker se bo podaljšala čakalna doba
kaj mene moti.
To da ima usnjen volan (vse verzije). Usnje v avtu je zame NO GO.
Moti me da ima NiMh baterijo namesto litijev (glede vpliva na okolje).
Drugače bi bil avto resen kandidat, ampak v naslednjih petih letih še ne nameravem menjat avta (razen če se mi zgodi totalke ipd).
Ne, razen tega, da so par let zapored pobrali lovoriko kot najboljši toyota servis v SLO, lani je to bil Furman Ptuj se mi zdi.Glede servisov sicer ne govorim iz lastnih izkušenj vendar sodelavec pravi, da naj bi bil zelo korerkten tudi servis Jereb, Izola.
Ima kdo osebne izkušnje s tem servisom?
Kera plastika pri sedežih desno levo? Tega zdaj ne morem pogruntat o čem pišeš. Daj če se ti da, označi na neki sliki, da vidim kera plastika je to.
Evo fotkaRavno nisem blizu avta, tam ko ti ob strani spodaj na plastiki sedeža piše "SRS Airbag" in ravno ta del med plastiko in ko se začne blago, je na koncu plastika ravno dovolj špičasta, da se lahko obleka zatakne in potem ko vstaneš s sedeža in z vso silo potegneš se lahko raztrga.
Zdaj, pa še ena bombica Kakšen, pa je pri vseh teh, ki jih omenjate odnos, če želiš prinesti svoje olje
Vozt avto cez pol slovenije na servis je idiotizem. Toyota more postimat, da so pooblascenci na dolocenem nivoju, ne glede na to kam zapeljes.
Bom pogledal kako je pri mojem, se mi zdi da nimam te plastike tam...
Kupi si tak avto, ki ga lahko normalno vzdrzujes pa se ne sekiras za jebeno olje... to je tak kot ko gres tankat. Spotoma vse...Zdaj, pa še ena bombica Kakšen, pa je pri vseh teh, ki jih omenjate odnos, če želiš prinesti svoje olje
OK, ti odgovorim čisto resno.Kaj bi se dalo enkrat za spremembo odgovorit na preprosto vprašanje brez nekega podjebavanja. Svoj ego si lahko pilite drugje. Bedaki
Kaj bi se dalo enkrat za spremembo odgovorit na preprosto vprašanje brez nekega podjebavanja. Svoj ego si lahko pilite drugje. Bedaki
Smo o cenah olj na uradnih servisih že razpravljali na dolgo in široko. Vas naj lupijo kolikor hočejo mene ne bodo. Sploh, pa ne pri ceni olja. Svoje frustracije zadrži za sebe. Vprašanje je bilo ali komplicirajo ali ne. Vse ostalo je brezpredmetno.
Saj imaš vedno na izbiro, da avto pelješ na servis kamor koli želiš. Ne vem zakaj nekateri pričakujete uradne storitve po neuradnih cenah?Smo o cenah olj na uradnih servisih že razpravljali na dolgo in široko. Vas naj lupijo kolikor hočejo mene ne bodo. Sploh, pa ne pri ceni olja. Svoje frustracije zadrži za sebe. Vprašanje je bilo ali komplicirajo ali ne. Vse ostalo je brezpredmetno.
Ah ne, kje pa...Pomojem sploh ne ve, da je taksna razlika v ceni.