Toyota Auris se poslavlja prihaja Corolla

BigPoppa

Majstr
19. jul 2007
1.291
357
83
Nimas kaj zajebat, ce ne ugasnes avta ali radia vmes slucajno.

Na hitro pa... potrebujes samo tisti 12 gb download, extractas, skopiras na fat32 usb, vtaknes v sprednji usb na armaturi in zazenes avto (menjalnik v P). Namestitev se zacne samodejno, traja kaksnih 30-40 minut, vmes dostikrat samodejno restarta radio. Ko je postopek zakljucen te opomni, da odstrani usb in ugasni in ponovno zazeni avto. In to je to.

Potem lahko opcijsko nalozis se zadnji update za DA30, ki ga dobis na toyota-tech.eu.

• Všeč mi je
Reactions: NekdoK

Generik

Guru
14. maj 2011
3.889
1.272
113
Hm... zdaj razmišljam. Čez cca 1k km imam servis za menjavo olja etc.. Kaj to je že prišlo kaj do servisov, da bi mi potem to kar oni posodobili?

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.697
1.053
113
Generik: najbrz imajo / znajo tud oni. Sej ni nek kunst, sam da bos zihr naj oni scarajo. Skoda k na Rav4 ne dela :p

BigPoppa

Majstr
19. jul 2007
1.291
357
83
Generik: najbrz imajo / znajo tud oni. Sej ni nek kunst, sam da bos zihr naj oni scarajo. Skoda k na Rav4 ne dela :p
Zakaj na rav4 nebi delalo? Seveda, ce je tnga platforma... Dela, ker je isti hardware.

Pooblascenci bodo pomoje tole uradno zaceli nalagati sredi/konec septembra, ker se niti na toyota tech ni navodil objavljenih. Do teh linkov je prisel nekdo, ki je imel nastavljeno obvescanje o spremembah v folderju z update-i :)

Sumim pa, glede na datume datotek, da je tisti ukrajinec, ki je par mesecev nazaj ze lepil na yt posnetke z nadgradnjo nekako prisel do teh datotek ze prej...

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.697
1.053
113
BigPoppa: na novih verjamem da dela. Moja Rav4 pa je 2018 letnik (prejsnji model). Sicer nisem se preverjal ampak dvomim, da je isti hardver not. Saj ni panike, sem zadovoljen s tem kar je not (Toyota Touch). Ni tako nakranclano ampak dela, bp.

Generik

Guru
14. maj 2011
3.889
1.272
113
Zakaj na rav4 nebi delalo? Seveda, ce je tnga platforma... Dela, ker je isti hardware.

Pooblascenci bodo pomoje tole uradno zaceli nalagati sredi/konec septembra, ker se niti na toyota tech ni navodil objavljenih. Do teh linkov je prisel nekdo, ki je imel nastavljeno obvescanje o spremembah v folderju z update-i :)

Sumim pa, glede na datume datotek, da je tisti ukrajinec, ki je par mesecev nazaj ze lepil na yt posnetke z nadgradnjo nekako prisel do teh datotek ze prej...
Ravno zato me zanima, če je to sploh že uradno prišlo do naših servisov. Najbrž ne. :) Bom sporočil čez teden ali dva, ko bom na servisu za menjavo olja.

BigPoppa

Majstr
19. jul 2007
1.291
357
83
Ravno zato me zanima, če je to sploh že uradno prišlo do naših servisov. Najbrž ne. :) Bom sporočil čez teden ali dva, ko bom na servisu za menjavo olja.
1598604827247.png

• Všeč mi je
Reactions: NekdoK

VonG

Pripravnik
25. avg 2019
67
24
8
hja ravno narocil servis in vprasal, pravijo da se niso dobili solanja brez tega pa nic ne delajo sami

dejansko se niti ne vedo ali bo to zastonj al ne

Toporisic

Fizikalc
6. apr 2019
111
84
28
Evo, uspelo (Corolla brez navigacije). Je pa rovaril kake tričetrt ure, preden se je ponovno zbootal v funkcionalno stanje. Vmes je velikokrat restartal in grozil, naj ne odstranim ključka, sicer bo treba zamenjati hardver :). Izgubijo se vse nastavitve in podatki o uparjenem telefonu, tako da to je treba narediti znova. Priklopil sem iPhone in dobil na zaslon Apple CarPlay. Uporabil ga pa še nisem v praksi, za danes sem imel dovolj :)

Verzijo 17TDT1EU-DA02 (1011) mi je nadgradil na 17TDT1EU-DA30 (1023)

Toporisic

... potrdim lahko tudi, da mi še vedno dela MyT. Pojavljajo se govorice, da je to nekaterim nehalo delati in da so morali odjaviti avto iz MyT in ga ponovno povezati.

Toporisic

Toporisic

Fizikalc
6. apr 2019
111
84
28
a link za download vec ne deluje?

Meni deluje. Je pa občutljiv na male/velike črke - če ga pretipkavaš, prepiši točno kot je bil objavljen.
Po forumih so zapisi, da iz nekaterih držav ne deluje in fantje uporabljajo VPN (ampak meni trenutno dela iz SLO), drugi pravijo, da so poskusili z različnih naprav in da iz nekaterih dela, iz drugih ne.

Vsekakor zadeva ni odstranjena s Toyotinih strežnikov.

Toporisic