Sej to je ok. Zadnjič sem službenega G7 tdi 4 motion na AC spravu na slabih 12 ko sem ga tiščal. Te hibridi majo kr dobre porabe.
Bencin je poceni kot še nikoli, vi pa gledate na majhno porabo.
Sedaj bi morali "žgati" na polno
Na toliko se jaz moj smrdeco tdi kapelico spravimKo sem se peljal 120km po regionalki, je poraba bila dejansko 3,8l. Vožnja je bila med 50 in 100km/h.
NeverjetnoNa toliko se jaz moj smrdeco tdi kapelico spravim
Ne a res, pa to je super.Na toliko se jaz moj smrdeco tdi kapelico spravim
Res neverjetno, nikoli ne bi kupil hibrida ampak raje starega dizla. Prav nori podatki, sploh za temo o Corolli.BC laže skoraj 10%
Check engine lucka... it's not a bug, it's a feature, a?BC laže skoraj 10%
Ce ima kdo probleme s klimo je to renault. Pa bmw, vsaj tako je napisal sjtv v eni izmed rubrik.
Ja, nimam izolir traka čez njo. Pri ugasnjenem avtu poleg check engine sveti še nekaj drugih luck.Check engine lucka... it's not a bug, it's a feature, a?
Meni klima dela več kot odlično že tretje leto (4 leta star avto) pa je nisem še nič rihtal (filal ali karkoli). Morda imam pa srečo glede na zapise sjtv-ja
Alhambre ne kupis zato ker je star dizel, ampak zato ker rabis/hoces plac.Res neverjetno, nikoli ne bi kupil hibrida ampak raje starega dizla. Prav nori podatki, sploh za temo o Corolli.
Vsa čast.
Moja pozicija, ce bi toyota imela hibrida s toliko prostora, kot ga ima sharan (vklj. 7 sedezev in drsna vrata), bi zelo verjetno kupil toyoto.