Tour 2018

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.781
6.171
113
blizu močvirne prestolnice
Brajko je bil med drugim svetovni prvak v kronometru, zmagal je dirko Dauphine, kjer je pometel s Contadorjem kot Rogla s Froomom, nosil zlato (rumeno) majico na Vuelti, dobil dirko po Sloveniji in bil med deset na touru. Poleg ostalih dirk prvega ranga. Pa prvič je zares na kolo sedel pri priblizno enakih letih kot Roglič.

Samo toliko da vemo o cem se pogovarjamo

Ob prvi Rogličevi ponesrečeni sezoni ali dveh ali bognedaj kakšnem dopinskem primeru bos prvi v vrsti tistih ki bodo kozlali po njem. Vosu.
No no, na Touru ni nič dosegel oziroma bore malo, vseskozi j padal in se jokcal.

enik14

Fizikalc
22. avg 2014
101
28
28
Če prebereš priimek ROGLIČ nazaj, dobiš:

ČIL GOR, navzdol gre pa samo od sebe , a je treba ful pazit!!
Bravo Rogla !!

jello

Guru
22. sep 2008
10.171
3.878
113
Za poznavalce je deseterica na Touru pač velik uspeh. Za sralce pa še zmaga ni nič posebnega, tudi Rogliča boste tako hitro pozabili kot ga zdaj slavite. Tako to je. Pri nas se novica o Rogličevi zmagi rola vzporedno z novico o tem kako se bivši član bigbrotherja kopa v Grčiji.

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
Dobro se je Froom zadopingiral z tisto pumpico za astmo. Moja mat ima astmo, ne more 500 metrov prehodit pri veliki vlažnosti v zraku. ta pa zmaguje. Glumac.

krko

Guru
5. sep 2010
2.697
1.397
113
Kapo dol Rogli. 4.mesto je top!

Zgleda, da je danes Sky imel boljše makarone #sarkazem

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.060
4.260
113
Ja, tko je. Če se mene vpraša, so začetne metke skurl v napačno stran. Sam Rogla je s tem Tourom pridobil neberjetne stvari in vesel sem zanj.

Neverjetno, bravo Rogla. Če bi imel ekipo bi danes zmagal, ampak je nima. Na skupinskem kronometru so zgubil preveč, tudi pomočnikov ni imel..... Zame je on zmagovalec in to vedo vsi!

To kar je dosegel je fenomen, čudijo se vsi, tudi pri Skyju. Rumena majica z ekipo Rogljiča nebi bila niti med 5!

• Všeč mi je
Reactions: kalbo

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Kakšni pomočniki? A ga rinejo oziroma vlečejo z avtomobilom?