Pahor naj raje mošnjiček odpre, ne sam gobec steguje. da ne bo na koncu tak fiasko kot z košarkarji.
Snecer pa njegov versač ja. Motor nad motorji. Tako k Honda leta 2 pa 3 na suxu. Tud če jo prehitiš je najjača.Snecer, bi tista guma šla na Versaša?
samo Mitas še gre gorSnecer, bi tista guma šla na Versaša?
Matej kot vedno, zadane žebljico na glavico.
bicikl sem vozil, ko si ti bil na dudi
tudi par kolesarskih sem odvozil, kasneje sem zamenjal za gorsko, sedaj pa ne vozim več oziroma sem na A kategoriji
na takih cestah kot so pri nas, me na kolo ne dobiš več
No, tud debeluhi z 90+ smo kar neki na kolesu, včasih ko je blo 75 kil je šlo seveda lažje v hrib, zdej pr kmal 40 letih in 90+ kilah gre mal težje, za v kako grupo nisem več, razen če na klancih mal pazjo name.Eni tukaj pa ste pacienti... zavetje je vedno, pri klancu navzgor s 5km/h ali pa navzdol pri 100km/h. Idealni pogoji so samo v dnevni, kjer je edini veter od prižgane klime, v klancu navzgor pa lahko veter piha navzdol, in če se se voziš samo 10km/h v čelni veter, se še kako pozna, če imaš koga spredaj. Ni samo psihološki učinek, da te nekdo vleče. Ampak take stvari je težko dopovedati debeluhom, ki s pirom in čipsom spremljajo TdF
še neŠneci, tale mi je pa zanimiva. Pol si že čez abrahama, al kako?