Totalna komunikacija po 0 EUR!

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.082
6.932
113
pri taščici
pač moraš nekoga ki je mlajši od 30 let nahecati da v "tvojem imenu" podpiše pogodbo na svoje podatke. Seveda SIMka ostane pri tebi....
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Sej to bi že šlo, samo nikoli ne veš, kako bo potem s plačevanjem nad 15€ oz. tudi teh 15€.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.082
6.932
113
pri taščici
pa saj lahko kadarkoli prekineš če ne jemlješ telefonov.
Jaz sem oba vzel jeseni tko da leto oz. 2 sem pečen ampak grem pa lahko kadarkoli na kak bolj "običajen" in cenejši paket....
čeprav se mi zdi res težko manj kot 10 evrov ponucati ob naročnini ki znaša sicer 6 evrov (je kak paket ki ima nižjo naročnino?)
če imaš tako majhno porabo je potem bolje da si kak IZI pa telefone kupuješ brez aneksov oziroma preko oglasov....

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
pač moraš nekoga ki je mlajši od 30 let nahecati da v "tvojem imenu" podpiše pogodbo na svoje podatke. Seveda SIMka ostane pri tebi....
wink-1.gif

Hipoteticno pruivzemimo, da bi tako pomutil: kaj se potem zgodi, ko se narocnik postara nad 30 ?

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Baje nič ne gledajo na to (je bilo že prej nekje napisano). Če skleneš to naročniško razmerje pred 31. letu starosti, lahko naročnino vlečeš v nedogled (ampak čez par let bo gotovo kaj bolj ugodnega na trgu).

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.082
6.932
113
pri taščici
to bomo reševali potem ko bo starejši kot trideset let in ko bo mobitel to ugotovil....do takrat bomo pač ugodno klicali
če ne drugače bomo hecali kakšnega durgega, čeprav trenutno ne poznam nobenega v žlahti ki bi ga hitro nahecal in da še nimam džabest

Lahko pa se zgodi da bodo do takrat naredili kaj ugodnega za penzioniste in bo kar naenkrat foter postal naročnik mobitela, čeprav ne uporablja in ga po vsej verjetnosti tudi ne

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
KSZ:

Kako imam lahko 1.18€ porabe, ce pa nisem se porabil minut, v tujino nisem klical, monete nisem uporabljal, preko planeta pa tudi vsaj kar se spomnim nisem kupoval.

Sicer ni nek znesek za katerega bi se sekiral,me pa vseeno zanima kaj bi to bilo.
Se da kako ugotovit,ali je edina opcija čakat na poračun?

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Pokliči na mobitel in vprašaj... tukaj bomo težko ugibali. So bili že v tej temi opisani problemi, ko mobitelov sistem ni pravilno deloval in se jim je višala poraba... lahko si pa naročen na kaka komercialna sporočila, ne da bi vedel... skratka v vsakem primeru se splača poklicati na 041700700, da se problem odpravi.

Narkotik

Pripravnik
17. sep 2007
507
0
16
Precej elegantna rešitev je da si omislite razčlenjeni račun in osebno geslo, tako lahko tekočo porabo in vse klice spremljate prek računalnika (Monitor)
smirk-1.gif

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik Narkotik pravi:
Precej elegantna rešitev je da si omislite razčlenjeni račun in osebno geslo, tako lahko tekočo porabo in vse klice spremljate prek računalnika (Monitor)
smirk-1.gif
Če imaš katerega izmed certifikatov ACNLB (Klik Nove Ljubljanske banke), Halcom, SiGen in Pošte Slovenije, ga prijavi za dostop do aplikacije Monitor. Vse kar dodatno potrebuješ je številka zadnjega računa!

S certifikatno prijavo lahko oddajaš naročila, česar samo z geslom ne moreš. Lahko tudi naročiš Elektronski razčlenjeni račun kar preko Monitorja. Pregledovanje je tudi preko Monitorja - http://monitor.mobitel.si/

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.311
7.312
113
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
KSZ:

Kako imam lahko 1.18€ porabe, ce pa nisem se porabil minut, v tujino nisem klical, monete nisem uporabljal, preko planeta pa tudi vsaj kar se spomnim nisem kupoval.

Sicer ni nek znesek za katerega bi se sekiral,me pa vseeno zanima kaj bi to bilo.

In je bila deklica na drugi strani prijazna? =)

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Stacionarno je v okviru 200 minut mesečno. Tistih 200, ki zajema vsa druga mobilna omrežja in stacionarna omrežja v Sloveniji.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Nekaj mora biti pri porabi storitev, ki niso zajete v naročnini. Drugače bi bilo teh primerov ogromno, a jih ni.

Narkotik

Pripravnik
17. sep 2007
507
0
16
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
KSZ:

In je bila deklica na drugi strani prijazna? =)

467716-post_slo.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Citat:
Uporabnik Vrsho pravi:
A si slučajno MMSe pošiljal v kakšno drugo omrežje? Zadnjič sem nekje zasldil, da so brezplačni samo v Mobitelovemu omrežju...

Pa kaj se zajebavas?
Upam da se !

Vrsho

Pripravnik
28. jan 2008
633
4
16
41
Šentvid pri Ljubljani
Obišči stran
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Pa kaj se zajebavas?
Upam da se !

Če maš slučajno še kje tist letak, ki je prišel z zadnjim računom, poglej... Jst sem ga zdele najdu in na njem med drugim piše:

"Za ugodnih 15 EUR mesečne naročnine je v paketu kar 1.000 minut za klice v Mobitelovo omrežje (prek storitev telefonija, videotelefonija, M:komunikator in M:stik), 200 minut v druga slovenska omrežja (mobilna in stacionarna), skupno 1.000 sporočil SMS in MMS, poslanih v Mobitelovem omrežju , in 1 GB podatkov za dostop do spleta, prenesenih v Mobitelovem omrežju."

Mam pa tut jst trenutno 0,99 EUR porabe.
crazy1.gif