pač moraš nekoga ki je mlajši od 30 let nahecati da v "tvojem imenu" podpiše pogodbo na svoje podatke. Seveda SIMka ostane pri tebi....
Nazadnje urejeno:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
pač moraš nekoga ki je mlajši od 30 let nahecati da v "tvojem imenu" podpiše pogodbo na svoje podatke. Seveda SIMka ostane pri tebi....
Če imaš katerega izmed certifikatov ACNLB (Klik Nove Ljubljanske banke), Halcom, SiGen in Pošte Slovenije, ga prijavi za dostop do aplikacije Monitor. Vse kar dodatno potrebuješ je številka zadnjega računa!Citat:
Uporabnik Narkotik pravi:
Precej elegantna rešitev je da si omislite razčlenjeni račun in osebno geslo, tako lahko tekočo porabo in vse klice spremljate prek računalnika (Monitor)
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
KSZ:
Kako imam lahko 1.18€ porabe, ce pa nisem se porabil minut, v tujino nisem klical, monete nisem uporabljal, preko planeta pa tudi vsaj kar se spomnim nisem kupoval.
Sicer ni nek znesek za katerega bi se sekiral,me pa vseeno zanima kaj bi to bilo.
Se da kako ugotovit,ali je edina opcija čakat na poračun?
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
KSZ:
Kako imam lahko 1.18€ porabe, ce pa nisem se porabil minut, v tujino nisem klical, monete nisem uporabljal, preko planeta pa tudi vsaj kar se spomnim nisem kupoval.
Sicer ni nek znesek za katerega bi se sekiral,me pa vseeno zanima kaj bi to bilo.
Se da kako ugotovit,ali je edina opcija čakat na poračun?
In je bila deklica na drugi strani prijazna? =)
Citat:
Uporabnik Vrsho pravi:
A si slučajno MMSe pošiljal v kakšno drugo omrežje? Zadnjič sem nekje zasldil, da so brezplačni samo v Mobitelovemu omrežju...
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Pa kaj se zajebavas?
Upam da se !