Totalna komunikacija po 0 EUR!

jurre

Zelenc'
30. nov 2008
23
0
1
no, jaz sem pri Simobilu ze stalno in sem spremenil paket iz orto smart na orto v nulo. Zaenkrat zadovoljen, zadnji racun sem dobil 11,5 EUR (10 narocnina + 1,5 klici v mobitel omrezja). Prejsne racune sem imel od nekje 15-20€. Podatkovnega prenosa skoraj nic ne rabim, lahko bi bilo pa res vkljuceno nekaj min klicev v druga omrezja kot ima zdaj mobitel. Zgleda so na mobitelu celo dojeli, da morajo spremeniti ponudbo?

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
A je treba Moneto kej posebi vklopiti al je samodejno pri novem razmerju?

darinkoman

Pripravnik
29. feb 2008
319
0
16
Bistvene prednosti:

* vsi Mobitelovi in Debitelovi naročniki jo imate že samodejno brezplačno vklopljeno,
* zanjo se ne plačuje nikakršne članarine,
* če želite, lahko plačila dodatno zavarujete s kodo PIN za Moneto,
* porabo z Moneto lahko sproti nadzoruje (sporočila SMS s klujčno besedo MONETA pošljete na 1919).

Moneto lahko uporabljate le na svojem mobilniku. Uspešno opravljene nakupe in stoške klicev za uspešno opravljene transakcije (0,04 EUR/klic) na Moneta Terminalih in Moneta Avtomatih, se plačuje mesečno prek računa naročniškega razmerja.

schalko

Pripravnik
4. jan 2008
317
1
18
Velenje
Novo v ponudbi za Itak Džabest:
NOKIA 5220 69€
cheer.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Bo prišel še kak mobilnik?

Jaz bi iz Izimobila šel na ta Ðabest in vzel kak telefon zraven, ampak pri moji sreči bodo ravno naslednji dan dodali nove v ponudbo
rolleyes-1.gif

schalko

Pripravnik
4. jan 2008
317
1
18
Velenje
Na žalost nimam pojma. Takoj ko pride kaj novega, bom objavil. Imaš pa na novo na voljo Nokio 5220em v džabet paketu...

Luchka

Pripravnik
6. dec 2007
216
0
16
Tale nokia je luštna, če si zelo glasben človek. Jaz sem na tem področju sicer bolj leva, me pa pritegnejo fotoaparati na mobilcih - se mi je že dostikrat naredilo, da je bil telefon neprecenljiva rešitev, ko hočeš kakšen spomin zadržati. Tole:

* Digitalna kamera z ločljivostjo 2 milijona pik in 4x digitalno povečavo
* Algoritem NIPS za kakovostnejše fotografije v zahtevnih svetlobnih pogojih

se super sliši. Kaj pa pravite stručkoti?

Kaj pa pomeni:
* Pretakanje videa (3GPP)
confused-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
če rada fotkaš s telefonom potem to vsekakor ni za tebe.
2mp na fotiču v današnjem času ni nič, sploh pa brez avtofokusa. digitalno povečavo si jaz kar izklopim ker naredi še večji zmazek. če je še celo brez fleša, še toliko manj uporaben.

glede videa:
nič posebnega, pač en format vkaterem se shranjujejo videi. na računalniku imaš ponavadi .avi, na tem telefonu je pa 3gp, kar se mi zdi, da je tut že malce starejša zadeva, boljši telefoni uporabljajo en drug format.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Pretakanje videa je po angleško video streaming. To pomeni, da lahko na Planetu (naprimer) pogledaš kak videospot, video novice, če ima aparat vsaj UMTS lahko uporabljaš tudi Mobitelovo Mobilno TV itd.

alcazar

Pripravnik
3. sep 2007
879
19
18
Slovenia
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Bo prišel še kak mobilnik?

Jaz bi iz Izimobila šel na ta Ðabest in vzel kak telefon zraven, ampak pri moji sreči bodo ravno naslednji dan dodali nove v ponudbo
rolleyes-1.gif

Saj lahk skleneš naročnino, pač ne vzameš subvencioniranega aparata takoj, ampak počakaš na tebi pravo ponudbo.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Klasika. Telefoni ves čas prihajajo in ko so v skladišču gredo na cenik in police. Ne čaka se, da se jih nabere 20, potem pa pokne akcija. To se je delalo včasih, brez razloga, to je vsaj moje mnenje. Prav je, da ljudem ponudiš takoj, ko dobiš zadevo.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Ne počaka se, da se jih nabere 20 ampak 2000 (takšne barve, ki ne gre v prodajo, kot npr. rumeni S500i v Mobi paketu) in potem da v akcijo
tongue-1.gif

schalko

Pripravnik
4. jan 2008
317
1
18
Velenje
Če bi dobili prej dobili rumene S500 v NR akcijah, vi jih takoj prodali. Verjemi da je zelo zanimiva in prodajna barva. Ne posplošuj, če tebi ni všeč. Sploh jih pa ni bila takšna količina...

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Seveda je nekaterim rumen mobilc všeč, tudi nekaterim roza, zelen in nevemkake barve še.

Ampak to niso barve, po katerih bi ljudje večinsko povpraševali. Takšne modele kot rumeni S500i dobijo ceneje kot bi recimo črnega, model gre počasi iz prodaje, vedo da nekega zanimanja ne bo več in ga ponudijo operaterjem po nižji ceni. Zakaj recimo LG KS360 iz đabest akcije ni možno dobit v rdeči, beli ali sivi barvi? Ker jih ni možno dobit? Ne, zato ker niso tak poceni.

Brez skrbi da vem, kak je s tem - ima bratranec trgovino z mobilci in dobiva redno ponudbe iz skladišč z malo starejšimi modeli ''čudnih'' barv, nazadnje je kupil 200 kom živo zelenih SE (ne vem kateri model, pozabil). Cena đabe, vsakega bo za vsaj dvojno ceno brez problema prodal ljudem, ki ne potrebujejo drugega kot telefoniranje in SMS-anje.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.082
6.932
113
pri taščici
HEhe, uspelo se mi je "pomladiti" in "spremeniti" indentiteto, tako da sem med vami....upam da me kaj kmalu preklopijo
SMS bodo laufali vsaj za novo leto spet nekoliko ceneje. Bom malo lažje sedaj požrl tisto njihovo celominutno obračunavanje.... ki so ga uvedli lani.... pa nič več toliko gledal na klice . Tudi telefon od trojčka in IZI bo več ali manj počival.....sedaj sem ga pač imel samo za druga omrežja....

Luchka

Pripravnik
6. dec 2007
216
0
16
Hanzi, kdo si pa postal? Meni se tudi izteka doba, pa že mal razmišljam, kaj bi napravila za naprej.

Aja, edit:
Fusion, Chao Ren, hvala za pojasnila. Zdej mal ciljam, da bi mogoče zadela Nokio. No, sej se bodo sanje razblinile, pol se bo treba pa res odločit. Hello Kitty še ostane. Joj, pa kaj vedno toliko kompliciram okoli teh telefonov.

Nazadnje urejeno: