Top Gear - končno

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
Citat:
Uporabnik Zorroslav pravi:
Sej je sam stara alfa!

Ja pa ok no. Nekomu mogoče ta avto veliko pomeni. Mogoče je tip izgubil nedolžnost v njem. Kaj pa vem.

Nazadnje urejeno:

Dare1

Pripravnik
20. jul 2007
524
2
18
Še zadnji 6. del sezone. Oktobra spet novi deli
smile-1.gif

In the last show of the current series, Jeremy, Richard and James take on their rivals from the German equivalent of Top Gear, James drives some Japanese sportspeople in a very strange Japanese car and Richard attacks the test track in a remarkable concept car fom Mazda.

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
Ja ne najboljsi del, ampak ne mores pricakovat, da bodo vsi vrhunski.
Sicer pa eno vprasanje za vse, ki pravijo, da TG ni vec to, kar je bil: ali ga boste gledali tudi v prihodnje?
Se strinjam, da sem bil vcasih bolj navdusen nad kaksno posamezno epizodo, vendar bom gledal Top Gear nadaljnih n-let, manjsa nihanja v kvaliteti gor ali dol.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik dufus pravi:
Ja ne najboljsi del, ampak ne mores pricakovat, da bodo vsi vrhunski.
Sicer pa eno vprasanje za vse, ki pravijo, da TG ni vec to, kar je bil: ali ga boste gledali tudi v prihodnje?
Se strinjam, da sem bil vcasih bolj navdusen nad kaksno posamezno epizodo, vendar bom gledal Top Gear nadaljnih n-let, manjsa nihanja v kvaliteti gor ali dol.
Zaenkrat sem tudi jaz na istem. Predvsem kar je dobro je to, da jih lahko gledaš tudi v ženski družbi, ker je bolj entertainment.
cheer.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.483
10.726
113
ja bomo gledali, ker pac drugega ni..jebat ga..

a nas colja še ima oddajo? mislim da sem gledal samo prvo al drugo po neki pomoti
evil.gif

sicer sem gleda nemski ekvivalent , ne vem tocno kako se reče in so bedni bedni, še kopiranje jim ne gre od rok...ziva zalost.

jenej

Pripravnik
18. jul 2007
60
0
6
40
Men pa ta zadnji del ni bil tako slab. Sploh sem se nasmejal tazadnji finti, ko so v dirko poslali "Captain slow-a" :D .

Lp, Jenej

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Meni je bil ta zadnji del, najboljši v celi sezoni. Končno spet zanimiv gost, ne pa kot v ostalih 5 delih ko so morali šibati 2 na epizodo da je bilo kaj od njih TG3 vs DM3 pa je bila sploh čista zmaga.

bmwm3csl

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
21. jul 2007
1.430
0
36
33
Domžale
Tud men ni bil slab del, najbolj sem se nasmejal k se nakonc hamster zadere aaaaaaa Stig ... James.
grin1.gif

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
seveda obstajajo druge.. fifth gear, uno na dsfju, razne colje in podobni.. ampak je top gear vseeno najboljsi, ne glede na nihanja. se pa strinjam, da je to lahko zelo druzabna oddaja, kakega dsfja zenske niti povohat nocejo:)

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik bmwm3csl pravi:
Tud men ni bil slab del, najbolj sem se nasmejal k se nakonc hamster zadere aaaaaaa Stig ... James.
grin1.gif

Podpis, čist kul oddaja, zadnja preizkušnja je bla pa res smešna
grin1.gif

mrxjs

Pripravnik
14. okt 2007
105
0
16
A se je še komu zazdelo, da je bil ta del nekakšen konec ere?
Pomislite, 2 rekorda v epizodi, "simbolno" podiranje table z rezultati, tekma z "konkurenco". Enkrat pač mora biti konec in ni boljšega, kot oditi ko si na vrhu.
Sej ne pravim, da je konec TG, samo dobil sem občutek, da bo oddaja dobila nov koncept. Eni pač niso Marijoti, ki ponavljajo teme, goste, itd.
sprasujem se.gif

jenej

Pripravnik
18. jul 2007
60
0
6
40
Citat:
Uporabnik mrxjs pravi:
A se je še komu zazdelo, da je bil ta del nekakšen konec ere?
Pomislite, 2 rekorda v epizodi, "simbolno" podiranje table z rezultati, tekma z "konkurenco". Enkrat pač mora biti konec in ni boljšega, kot oditi ko si na vrhu.
Sej ne pravim, da je konec TG, samo dobil sem občutek, da bo oddaja dobila nov koncept. Eni pač niso Marijoti, ki ponavljajo teme, goste, itd.
sprasujem se.gif

Se zna zgodit ja, da bo kaksen nov vzorec oddaje, pustimo se presenetit.

nimbix

Pripravnik
16. dec 2007
42
0
6
Citat:
Uporabnik jenej pravi:
Se zna zgodit ja, da bo kaksen nov vzorec oddaje, pustimo se presenetit.
Glede na to, da je Hamond vozil Gumperta in tudi dajal čas na lestvico, mogoče Clarkson res odhaja, kot se je govorilo že pred to sezono...