Top Gear - končno

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
bonk.gif

Malo bolj poštudiraj sestavo Priusa.

Pa jo ti razloži če si jo preštudiral. Da ne bomo brskali okrog po spletu pa se matrali s tem. Par stavkov, okvirno, toliko, da se ve. Ker me dejasnko zanima iz česa je prius, da drugi avti niso (recimo auris, corolla, avensis itd.).

decko

Pripravnik
17. sep 2007
144
0
16
Najbolj vidna stvar je ogromen akumulator ki je prava ekološka bomba.

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
Citat:
Uporabnik decko pravi:
Najbolj vidna stvar je ogromen akumulator ki je prava ekološka bomba.

Marsikaj je ekološka bomba. Kakor koli že, naj se razvija... Razvoj je nujno potreben - ne glede na smer. Tako se stvari vedno znova izboljšujejo.
cheer.gif

smidge

Pripravnik
2. avg 2007
168
0
16
ne vem na katerem internetu vi in clarkson zivite ampak na temu je bil tisti "strokoven" clanek o sestavi priusa vs hummerja ze 100 let nazaj debunkan.
rolleyes-1.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
pa še fifth gear na discoveryu
priden.gif
No, to me zanima. Tudi jaz videl en del. Pa je to ponovitev ali nova sezona? Ker na finalgear.com ni nič torrentov
confused-1.gif
.
Khm, še enkrat ponavljam, ker še vedno ni odgovora. Me pa res zanima kako je s tem in se priporočam za info.

Nazadnje urejeno:

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
V tem delu ni nekih for, bolj ko ne testi. Naslednič pa mislm da so na japonskem..

mm46

Pripravnik
5. sep 2007
597
7
18
40
Ne bo še japoncev naslednjič...
Citat:
The presenters try to buy reliable Alfa Romeos for under £1000...
It doesn't go well.

All three of the presenters go on the hunt for the holy grail of motoring - a reliable used Alfa Romeo - with predictably messy results.

Jeremy takes the new Bentley Brooklands beyond the limit. Way, way beyond, in fact.

And, Gavin and Stacey stars James Corden and Rob Brydon take to the track in our reasonably priced car.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik mm46 pravi:
Ne bo še japoncev naslednjič...
Citat:
The presenters try to buy reliable Alfa Romeos for under £1000...
It doesn't go well.

All three of the presenters go on the hunt for the holy grail of motoring - a reliable used Alfa Romeo - with predictably messy results.

Jeremy takes the new Bentley Brooklands beyond the limit. Way, way beyond, in fact.

And, Gavin and Stacey stars James Corden and Rob Brydon take to the track in our reasonably priced car.

My bad
smirk-1.gif

bmwm3csl

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
21. jul 2007
1.430
0
36
33
Domžale
No ja, Evo je men všeč, sploh v kakšni beli barvi kot tale na spodnji sliki.Kaj so pa z imrpezo nardil pa bolš da ne govorim.
crazy1.gif

00.jpg

Nazadnje urejeno: