Top Gear - končno

mm46

Pripravnik
5. sep 2007
597
7
18
40
Naslednji teden Nissan GT-R
cheer.gif

Citat:
Top Gear

Sunday 13 July
8:00pm - 9:00pm
BBC2

Top Gear undertakes one of its epic races as Jeremy Clarkson attempts to drive the remarkable new Nissan GT-R right across Japan faster than Richard Hammond and James May can make the same journey on the legendary Bullet Train. Plus, Richard tries Toyota's idea of personal transport for the future, the sensational Alfa Romeo 8C brings some glamour to the Top Gear track and news readers Fiona Bruce and Kate Silverton are the Stars in The Reasonably Priced Car.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
Men pa letos Top Gear nekak ne potegne.

Jp res nič posebnega ni letos, sicer daleč od slabega, sam nekak ni na nivoju zadnjih 3eh sezon..

Nazadnje urejeno:

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Men je pa letos malo bolje kot recimo zadnji 2 sezoni...

Ne vem a so to interesantnejši avti ali kaj...

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
KSZ
Meni so tudi letos malce bolj ''vodeni''. Nekako se mi zdi skoraj preveč posiljeno vse skupaj.
Ampak še vedno je zakon za pogledat in se nasmejat.
cheer.gif

Dzexon

Pripravnik
3. sep 2007
946
0
16
Meni se zadnja sezona zdi fenomenalna. Sicer pa - v kateri drugi avtomobilistični oddaji še izveš, da ...
Sarah Jessica Parker izgleda kot "boiled horse"?

Skoraj sem se zadušil.
hysterical-1.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
"I was browsing the internet the other day and I found THIS:"

Sej se ne vid kva je našel ampak za crknit fora
smile-1.gif

Drugače pa a oni znaki so dejansko taki (stupid signposts) ali se folk igra s fotošopom? Mislim... "secret nuclear bunker <-".... al pa "sign not in use"
sprasujem se.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Zdele sm pofledal zadne 4 dele in ni blo švoh. Fore so hude, za znake nevem ampak zgledajo pretty real. Drgač pa nissan gt-r je tak stroj!! Pa izzživljanje nad poddeželjem fak hud fun.

Jerez

Pripravnik
27. jul 2007
561
0
16
Mene pa poleg humorističnih vložkov pri Top gearu najbolj fascinira fantastična slika pri roadtestih. Vsaka čast modelom za kamero in producentom.
cool-1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Jap...to je blo že vedno na izredno visokem nivoju...

Dober primer je pol fifth gear, kjer se pol preveč trudijo z efekti in postane vse skup nagravžno patetično.

PS. Nissan GTR.....
bonk.gif

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.366
159
63
37
Slika je zakon ja! To bi blo treba v HD gledat!

Drgač pa ne vem, če je Jeremyja še kak avto tko fascinirov kot GTR. Mogoče Ariel Atom.
smile-1.gif

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
Citat:
Uporabnik FuriousG pravi:
Slika je zakon ja! To bi blo treba v HD gledat!

Drgač pa ne vem, če je Jeremyja še kak avto tko fascinirov kot GTR. Mogoče Ariel Atom.
smile-1.gif

Ali pa alfa 75
hysterical-1.gif

TUKAJ je pa lastnik te alfe in je s ponosom povedal, da bo njegov avto na top gear, potem pa šok...
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
Citat:
Uporabnik FuriousG pravi:
LOL, a tip ni nikol gledov Top Geara? :D Track day my ass!
grin1.gif

Track day bi bil edino v primeru, da bi si lastil kakšno redko zverino z več kot 500hp.
grin1.gif

Nazadnje urejeno: