Top Gear - končno

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Končno se bo pričela naslednja serija
cheer.gif
:
Klik

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
Je že čas. Komaj čakam Clarksona s svojim rušenjem kamp prikolic in njegovih izjav, kot je npr. tale:
hysterical-1.gif

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
Citat:
Uporabnik Narkotik pravi:
Top Gear se ne vrti na BBC ampak na BBC 2, katerega nima na sporedu ne SIOL ne T2.

Kako da ne? Jaz imam doma siol tv preko optike in večkrat gledam top gear. Sicer ne vem če je na BBC ali na BBC2, top gear je pa definitivno.

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Na BBCju vrtijo samo stare Topgearw. Nova serija je samo na BBC2.

Ja, sem opazil tudi to, da so stari. Ampak sem mislil, da vrtijo tudi nove.

fijatovPES

Fizikalc
1. okt 2007
446
30
28
al pa imaš skrekan reciver... pa satelitsko z max število lnbji... pa dobiš tud bbc2

kdo še sploh ima kablsko... pa siol.. ljudje kje vam je računica...

men se je satelitska z skrekanim reciverjem poplačala že v 9 mescih...

dream box

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
Citat:
Uporabnik fijatovPES pravi:
al pa imaš skrekan reciver... pa satelitsko z max število lnbji... pa dobiš tud bbc2

kdo še sploh ima kablsko... pa siol.. ljudje kje vam je računica...

men se je satelitska z skrekanim reciverjem poplačala že v 9 mescih...

dream box

Nam se izplača trio paket preko optike, ker smo prej adsl 1/256 in naročnino telefona plačevali malenkost manj kot zdaj optiko 20/20, ip telefon in tv skupaj. Prej smo imeli pa kabelsko tv.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.356
2.730
113
V katerem delu je crash hrcka, al kako mu ze pravijo, ko je postavljal nek speed record?

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.366
159
63
37
In the first episode of series 9 on 28 January 2007, Hammond returned to a hero's welcome, complete with dancing girls and fireworks. The show also contained images of his high speed crash, for which he made national headlines, with Hammond talking through the events of the day, after which the audience broke into spontaneous applause. Hammond then requested that the crash never be mentioned on Top Gear again, though all three Top Gear presenters have since referenced it in jokes during the news segment of the programme.
Wikipedia

Pa še odlomek iz oddaje