Toča - avto pod drevo

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.111
16.326
113
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Se strinjam z delom, da delni kasko za točo reši marsikako skrb. Do sedaj samo pri Triglavu ni blo nikakršnega kompliciranja pri uveljavljanju škode. Vse se sliši fino in ugodno, ko zavarovalniškin agenti rožce sadite, ko je treba pa plačat je pa panika. Kot sem rekel, do sedaj samo pri Triglavu ni blo težav .

Zgolj slučaj
wink-1.gif

Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
PS: Midva že veva razliko med obljubljenim in dejansko izpolnjenim a ne?

Jup. V veliki večini primerov je ni, sem ter tja se pa žal najde.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.111
16.326
113
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Ni njegov sarkazem mišljen, da je z zavarovanjem karkoli na robe. Dejstvo je, da avto pač nikoli ni to kar je bil. In kdor vsaj malo ceni svoj pleh, ga bo kljub popolnemu kasku vseeno skrbelo in ga bo poskušal zaščiti na vse možne načine.
Slovenci so na splošno veliko preveč mahnjeni na svoj pleh. Ko sam kaže na točo je vsesplošna panika, ko je treba vozit pa deset centi za ritjo pa nobenga ne skrbi, kok avto ne bo nikol več tak kakršen je bil.

aplauz.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.637
3.090
113
v lokalni ostariji
generali se je v mojem primeru (Sem bil oškodovanec) izkazal kot najslabša možnost... toliko kompliciranja in jebanja pri cenitvi še nisem doživel...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.111
16.326
113
Pri avtomobilskih zavarovanjih oz.škodah znajo kdaj bit kr specialci ja. Zdaj pa dost offtopica na temo zavarovanj, če bi radi delali razne primerjave zavarovalnic imamo za to zavarovalniški podforum
wink-1.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
evil.gif

Hčera ga je. Naj dodam, da je že povsem pokvarjen obležal pred bajto. Zgleda samo malo lepše kot tole na sliki.
smirk-1.gif

Šlo je pa skoraj vse, kar je povezano z avspuhom.....hčerkica pa zdaj ne ve, ali bi prodala ali bi lažje počakala na sponzorja.
grin1.gif
v starejše letnike se ne splača nič vlagat, edino v primeru hude sile, pa še takrat kot začasna rešitev
tongue-1.gif

evil.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.043
11.160
113
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
generali se je v mojem primeru (Sem bil oškodovanec) izkazal kot najslabša možnost... toliko kompliciranja in jebanja pri cenitvi še nisem doživel...

Cenilci bi namignil, da mu tlakuješ dvorišče, pa bi hitro navrgel jurja ali dva v ceno škode
wink-1.gif

mr_

Guru
20. sep 2007
9.417
2.770
113
V marsikateri temi se najde en kup jamranja o cenilcih in izplacilih, dajte zraven se en podatek, ki mislim da, ni zanemraljiv. A se gre za uveljavljanje kaska ali za skodo povzroceno s strani zavarovanca . Kaj mi pomaga biti zavarovan pri najboljsi zavarovalnici, kao, ce se v mene prbije nekdo, katerega zavarovalnica oz. njen agent pride ankrat na teden ocenjevat skodo v moj kraj, hipoteticno.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.637
3.090
113
v lokalni ostariji
v mene se je zabil nekdo, kateri je bil zavarovan pri generaliju. cenilec je zakompliciral jebal do konca. tako nesramnega, zaf... odnosa še nikoli (pa sem bil kar dostrikat zraven pri cenitvah oziroma so mi cenili škodod na drugih zavarovalnicah). za povrh mi je pa še turil "hišnega" mojstra za popravilo. tako da...

jaz pri generaliju ne bom imel zavarovanega ničesar...