Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Ni njegov sarkazem mišljen, da je z zavarovanjem karkoli na robe. Dejstvo je, da avto pač nikoli ni to kar je bil. In kdor vsaj malo ceni svoj pleh, ga bo kljub popolnemu kasku vseeno skrbelo in ga bo poskušal zaščiti na vse možne načine.
Odvisno od avta... pred nekaj leti ko je bila toča sem imel možnost preveriti posledice na parkirišču s ~150 avtomobili različnih znamk. Na Audijih se večinoma sploh ni poznalo razen sem pa tja, na BMW podobno, mogoče malenkost bolj. - Najbolj so bili zmaličeni Seati, kot bi jih huligani napadli z bejzbol palicami. Ostale znamke so bile vmes, med njimi ni bilo kakšnih posebnih razlik.Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Da se avtu kaj pozna, mora biti toča konkretna.
Citat:
Uporabnik rotvajler pravi:
...
Poznam pa nekaj takih, ki imajo avto oh in sploh na zgoraj opisan način, dom pa tak, da bi jih bilo lahko sram. Bi bilo bolj primerno, da bi imel sklumpan avto, pa raje doma bolj moderno in pošlihtano, kot se šika...
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Kako se to obnese? Če je zelo gosto drevo, a kej pomaga? Kaj pa če mi pade veja dol na avto?
Kasko narava zavarovalnice Tilia je popolna rešitev za tak primer (pokriva vse rizike, ki ti jih lahko povzroči narava, torej točo, žled, padec veje z drevesa zaradi neurja itd. itd.). Dejansko ugodno zavarovanje, ki ga lahko skleneš povsem samostojno ne glede na datum skadence AO zavarovanja in ne glede na to, kje je dejansko sklenjeno AO zavarovanje. Mene osebno pride tako zavarovanje za avto z novonabavno vrednostjo 35.898€ pri 50% bonifikaciji 103,08€ na letni ravni, torej 8,59€ mesečno. Ðabe
Slovenci so na splošno veliko preveč mahnjeni na svoj pleh. Ko sam kaže na točo je vsesplošna panika, ko je treba vozit pa deset centi za ritjo pa nobenga ne skrbi, kok avto ne bo nikol več tak kakršen je bil.Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Ni njegov sarkazem mišljen, da je z zavarovanjem karkoli na robe. Dejstvo je, da avto pač nikoli ni to kar je bil. In kdor vsaj malo ceni svoj pleh, ga bo kljub popolnemu kasku vseeno skrbelo in ga bo poskušal zaščiti na vse možne načine.