TMC v Sloveniji

Seba81

Majstr
25. avg 2009
2.052
119
63
Doma
Kvaliteta lesa je prva klasa grčave bukve
grin1.gif

birca

Pripravnik
26. okt 2007
424
19
18
Pravkar probal tudi jaz in je na izbiro le par držav.
Prejšnji teden, ko sem dodal slovensko naročnino, je delovalo ok.
Trenutno izpie le te države, LINK .

birca

Pripravnik
26. okt 2007
424
19
18
Glej, hotel sem pomagati ostalim in si naredil nov račun na garmin.com in pokaže le par držav trenutno.
Pred nekaj dnevi sem sebi upešno dodal naročnino za TMC.

gr69

Guru
15. dec 2009
11.582
2.629
113
še v SLO - ampak komaj
17758-icon_confused.gif

mal smešen - naredil do sedaj že več aktivacij - pa do sedaj nobenih težav - ravnokar pa naredil NOVI account in naletel na enake težave(kot opisane zgoraj - država, plačilo?? itd) - nič več jasen
sprasujem se.gif

počakal bom do jutri - pogledal ali enake težave (me ne bi čudilo, da so na Garminu spet kaj zaštrikali (posebej po "uspehih" s CN EU 2010.30 od a do c))

Nazadnje urejeno:

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Nisem glih neki uporabnik TMC-ja v Sloveniji. Samo kar je višek pa je višek. Relacija Ormož-Ptuj konec januarja, popolna zapora Ormožke ceste. TMC nič. V redu si mislim zadeva še zveža in pač niso še ozvežili podatkov. Sobota 27.2, enaka relacija, pot namerno skozi center, še vedno popolna zapora, TMC pa spet nič. Ne vem komu je namenjen ta TMC v Sloveniji, verjetno samemu sebi. Razumem, da pride do nekega zastoja in, da se podatki ne morejo tako hitro osvežiti, ampak popolna zapora neke ceste že več kot en mesec, pa mislim, da je višek. Svetujem jim naj vse skupaj odklopijo in začnejo na novo in, ko bodo delali tako kot je treba naj dajo zadevo ponovno ven. Pa kaj smo Slovenci res tako glupi, da se že vsaki dela norca iz nas. Potem pa bo za tako storitev, še nekdo hotel plačilo. Mu zabrišem Garmina v glavo takoj.
jezen.gif

Seba81

Majstr
25. avg 2009
2.052
119
63
Doma
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
17758-icon_confused.gif

mal smešen - naredil do sedaj že več aktivacij - pa do sedaj nobenih težav - ravnokar pa naredil NOVI account in naletel na enake težave(kot opisane zgoraj - država, plačilo?? itd) - nič več jasen
sprasujem se.gif

počakal bom do jutri - pogledal ali enake težave (me ne bi čudilo, da so na Garminu spet kaj zaštrikali (posebej po "uspehih" s CN EU 2010.30 od a do c))

Ha, pol ni bukovih drv, so tehnične težave
stupid-1.gif

Rasputin

Pripravnik
9. dec 2008
55
0
6
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Nisem glih neki uporabnik TMC-ja v Sloveniji. Samo kar je višek pa je višek. Relacija Ormož-Ptuj konec januarja, popolna zapora Ormožke ceste. TMC nič. V redu si mislim zadeva še zveža in pač niso še ozvežili podatkov. Sobota 27.2, enaka relacija, pot namerno skozi center, še vedno popolna zapora, TMC pa spet nič. Ne vem komu je namenjen ta TMC v Sloveniji, verjetno samemu sebi. Razumem, da pride do nekega zastoja in, da se podatki ne morejo tako hitro osvežiti, ampak popolna zapora neke ceste že več kot en mesec, pa mislim, da je višek. Svetujem jim naj vse skupaj odklopijo in začnejo na novo in, ko bodo delali tako kot je treba naj dajo zadevo ponovno ven. Pa kaj smo Slovenci res tako glupi, da se že vsaki dela norca iz nas. Potem pa bo za tako storitev, še nekdo hotel plačilo. Mu zabrišem Garmina v glavo takoj.
jezen.gif

aplauz.gif
Točno tako, naj ga izključijo in vključijo ko bo zadeva res delovala! In naj ga ne serjejo še s plačevanjem take neuporabne storitve...

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Sem poslal in tukaj je odgovor:
Spoštovani,

Hvala za opozorilo.
Bomo preverili.

Lep dan!
Kakšen servis pa je to, če moramo mi njih obveščati. Na www.promet.si imajo vse podatke, pa si jih naj pogledajo.

Radio SI

Nazadnje urejeno:

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.457
820
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Do takrat, ko bo TMC vredu služil svojemu namenu v SLO, bo tale tema imela že vsaj 25 jurjev postov, vklučno z nekoristnimi, kot je moj! Do takrat, bodo pa upajmo z naročninami že fajn zaslužli, da spravijo sistem na noge.

gr69

Guru
15. dec 2009
11.582
2.629
113
še v SLO - ampak komaj
niso tu birokrati v igri - bolj so financokrati v igri (po moje mnenju je ali bo nekdo tu masne gnarje potegno - in to za en qourac servis
jezen.gif
)

PS: glej me - sn že pred mescom dni reku, da se ne bom več sekiral nad SLO TMCjem - pa evo me opet
bonk.gif

muk

Zelenc'
15. jun 2008
26
0
1
No pa začnimo

TMC Ljubljana okolica: RADIO ANTENA = 105,2

Garminu tudi televizija ne bo pomagala