TMC v Sloveniji

joshyslo

Pripravnik
Izključen uporabnik
30. jun 2008
250
4
18
da na garmin strani... je napisalo dokler nisem se prijavil z pravilnim računom ker imam 2 .zdaj ko sem vpisal številko za reg sem dobil kodo in je nastal drug problem.. pri vpisu mi napiše da naročnine ni bilo mogoče dodati ker je naročniška številka neveljavna..

Kobran

Pripravnik
8. dec 2008
109
0
16
2. nadstropje
Na nuvi 660 po kliku na ikono Orodja ne vidim ikone Nastavitve in potem tudi ni ikone za Promet in ne vem kako bi prišel do ID od TMC antene. Če imate enako napravo prosim za pomoč. LP

joshyslo

Pripravnik
Izključen uporabnik
30. jun 2008
250
4
18
a mora utripat lučka tale na spejemniku ki je vklopljen v 12v v avtu ali ne ker meni samo utripa ..za polnjenje sveti vedno lučka zelene ...

Kobran

Pripravnik
8. dec 2008
109
0
16
2. nadstropje
Imam priklopljeno anteno, priklopljeno zunanje napajanje in poln signal za navigacijo. (Nimam pa registrirane naprave pri Garminu) Ne vem če je to nujno. To se je dogajalo 2.3.2010.

Hvala sem uredil..

Nazadnje urejeno:

kingo

Pripravnik
10. maj 2008
579
21
18
DANES SPLOH NE MOREM DOBITI VEČ (ZELENE) IKONE PROMETA NA DESNI STRANI EKRANA. A JE KAJ NAROBE S tmc?

TKJJ

Pripravnik
28. nov 2009
316
0
16
Maribor
Nisi edini, sem se ze spraseval, ce je kaj z mojim 765 kaj narobe. Tudi kable sem ze nekaj migal, sem mislil, da je mogoce kje slab kontak. In glej ga zlomka, kaksna presenecenja se nas cakajo z tem TMC-jem.

lejko

Pripravnik
10. nov 2007
380
0
16
49
Grosuplje
Men je delalo BP cel dan
smirk-1.gif

balts

Pripravnik
1. sep 2009
166
0
16
Jaz sem kupil externi TMC sprejemnik na Ebayu za 25 funtov. (2x cenejši kot v Slo). Moj Garmin zal nima vgrajenega. "Kupil" zastonj naročnino za SLO na my.garmin.com in registriral. Vse je potekalo gladko in brez zapletov, deluje odlično.

V ta deal je v sprejemnik j ze "vgrajenih" nekaj naročnin in sicer:

Traffic Coverage in Europe ( FREE FOR LIFE WITH THIS DEAL )
Pan-European Premium Traffic is available via your Garmin sat-nav. Countries covered include UK, N Ireland, France, Belgium, Germany, Italy, Finland, Sweden, Norway, Spain, Denmark, Czech Republic, Austria, Switzerland, Netherlands

Subscription in Great Britain: The GTM 25 traffic receiver comes preloaded with a lifetime subscription to TrafficMaster, the cost of which is included in the price of the unit.

lejko

Pripravnik
10. nov 2007
380
0
16
49
Grosuplje
Zadeva deluje,na startu zelena ikonca (cca 5-10 min),potem pa prblizn eno uro siva in potem zopet zelena za ene 5 min.Da bi me pa kej preusmeru oz opozoril pa se nism mel sreče grem zmeri drugot mim.Same podatke pa dobi!
confused-1.gif

A je treba kej nastavlat se razen naročnine?Recimo pri izogibanjih?

Nazadnje urejeno:

gr69

Guru
15. dec 2009
11.582
2.629
113
še v SLO - ampak komaj
tudi med izogibanju moraš nastaviti "izogibanje promet" (če se ne motim je to itak obkljukano kot "standardna" nastavitev)

ti pa ne bo veliko pomagalo - TMC - sorry popravek - kvaliteta TMC podatkov v SLO je trenutno tako slaba, da se je brez veze s tem ukvarjati
crazy1.gif

včeraj je bil Podmilj 2 x zaprt - pa na TMCju ni bilo ne duha ne sluha o kaki zapori (no vsaj jaz nisem opazil) - je pa popoldan označilo "počasen promet" od Blagovice po stari cesti
stupid-1.gif

mi je pa zadnjič enkrat zjutraj označilo "počasen promet" od Domžal do Ljubljane - in ko sem kliknil, naj ga obide mi je javil nazaj "kuga pa češ - itak sem že najhitrejšo pot izbral" - logično - počasen promet in zastoj je namreč bil označen z 1 minutno izgubo časa (vsi vemo, da tam zgubiš 10-15 minut v primerjavi s "free AC") in kar posledično pomeni, da "se ne splača iti dol z AC"
da ne bo pomote - ni kriv Garmin ampak (kot že omenjeno zgoraj) slaba kvaliteta TMC podatkov

edino, kar "deluje" so popolne zapore - žal so pa očitno vnešene le tiste zaradi del (npr. Peruzzijeva v Ljubljani) - tam vodi lepo mimo

I

Izbrisan uporabnik #488

Tak je to ko so podpisali z Mađari, bo treba počakati na Dars in državno zadevo, s temi pa čimprej razveljaviti.

lejko

Pripravnik
10. nov 2007
380
0
16
49
Grosuplje
No o kvaliteti glih ne bom govoru je pač kakrsno je,bomo prezvel,sam zanimal me je če je treba se kej nastavt
Da bom mrbit pa le enkrat naletu na kako tako opozorilo HEHE