KSZ
Danes se peljem najprej iz Maribora v Koper. garmin cvili, da je pri Vranskem potrebno čakati 6 minut zaradi del na cesti in nato še pri Domžalah 3 minute zaradi gostega prometa. Ker se mi nikamor ni mudilo, nisem dal izogibanja, vendar o zastojih in zgoščenem prometu ne duha ne sluha (ikonice so ostale do zadnjega na displayu). Popoldne se vračam nazaj in slišim po radiu, da je pri Brezovici prišlo do prometne nesreče, da je zgoščen promet proti Kopru (predvsem med Vrhniko in cestninsko postajo Log) in da se začenjajo zastoji tudi v smeri proti Ljubljani (Log - Vrhnika). Garmin nič. Se pripeljem pred cestninsko postajo Log in stoječa kolona v smeri Ljubljane. 45 minut !!!! sem potreboval do mesta prometne nesreče, kjer je promet spet stekel normalno -45 minut za jebene 4 km!!!! Garmin pa nič!!! "Na vaši poti ni posebnosti!!! Pa goni se u tri p**** materine in budala še kasirajo za to sranje???? Pazi to veselice še ni konec. Pripeljem do odcepa za Maribor, kjer zadnji čas vidim tablo "Zastoji na obvoznici Ljubljana - jug in Ljubljana - zahod in čez 1 sekundo že stoječo kolono na odcepu. Garmin? "Na vaši poti ni posebnosti" %&!$#&!$#/!&#()!(#/) Zadnji cajt odmotam na drugi del obvoznice (Lj - vzhod in LJ - sever), ko mi prijazna gospa po radiju (Val 202) pove, da je med priključkoma Koseze in Zadobrova spet zelo zgoščen promet... Uganite kaj pravi Garmin? "Na vaši poti ni posebnosti." Ker sem misli, da mi ne lovi prometnih info, sem spremenil ruto v obratno smer in je takoj javil prometno nesrečo in zaprt del AC. Torej so bili aktualni podatki.
Od cestninske postaje Log do prikljčka iz obvoznice na A1 pri Zadobrovi Garmin ni našel posebnosti in je zgleda normalno, da za to pot porabim 1 uro izven prometne konice....
Jezen sem ko pes
Gargy