To je taprav kozarc.Citat:
Uporabnik volk_S pravi:
Ja čestitam, lepo da skrbiš za slovensko uberkulturo pitja alkohola.
To je taprav kozarc.Citat:
Uporabnik volk_S pravi:
Ja čestitam, lepo da skrbiš za slovensko uberkulturo pitja alkohola.
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Cviček gre odlično k prekajenemu mesu, ker je to "težka" hrana. Zato je cviček odlična pijačka za zraven.
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Kozarc je že taprav, ampak vino, niti flaša pa nista taprava.
Mi je pa zdaj padlo na pamet nekaj.
Tukajšnji alter "poznavalci" cvička pravjo, da je cviček kis za v solato.
Naj omenim, da Renski rizling velja za kralja belih vin, pa je tudi kislo vino. Renski rizling slovi po kislosti in izraziti aromatičnosti. Pa noben tukajšnji altrer majster ne pljuva po tem kislem kralju belih vin. Čudno.
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Cviček gre odlično k prekajenemu mesu, ker je to "težka" hrana. Zato je cviček odlična pijačka za zraven.
pa si razmišljal da je žečas da nas povabiš da malo pri tebi degustiramo?
Citat:
Uporabnik paci pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Cviček gre odlično k prekajenemu mesu, ker je to "težka" hrana. Zato je cviček odlična pijačka za zraven.
pa si razmišljal da je žečas da nas povabiš da malo pri tebi degustiramo?
Mogoče bi lahko naslednje Alter srečanje naredili v zidanici
Sem razmišljal. In še razmišljam. Nikol ne veš. Lepo se obnašaj, pa bomo vidli kaj se da narest.Citat:
pa si razmišljal da je žečas da nas povabiš da malo pri tebi degustiramo?
Nič ne solim pamet. Le otepam se nekaterih tukajšnjih kljukcev, ki kar tako nekaj na pamet pljuvajo po cvičku in men, pa sploh še dobrega vina nikol niso pili. To je refleksna reakcija. Itak pa tukaj ni veliko vinogradnikov, da bi lahko kakšno moško okol vinograda in rujne kapljice razdrli.Citat:
Hja vsi se ne spoznamo na vse stvari. In kot si že sam ugotovil so tudi vina eno takšnih področij. Ampak namesto bi nas malo razsvetlil na tem področju, za katerega praviš da si strokovnjak. Skrivnosti vsega rajši obdržiš zase in drugim soliš pamet, namesto bi jim povedal kako pa kaj. Se bojiš da bi ti kdo preveč konkurence naredil, če bi svoje znanje spravil na dan ?
Si prepričan da nisi z gorenjske ? Namesto bi povabil na en Alter cviček fest in razložil kako pa kaj, se skrivaš za tipkovnico in se bojiš za tistih 10l. Ne pozabi da je forum v prvi vrsti namenjen izmenjavanju znanja