Če vzameš preko njihove trgovine na ebay.co.uk, je poštnina 21 funtov.Citat:
Uporabnik PrePro pravi:
Citat:
Uporabnik sssss pravi:
Ja pa ja. Za C5 tourer bo dal za kvalitetno narejeno 160 EUR pri dr. Glass ali Blekiju. Plus homologacija.Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
več k 100eur te nebo prišlo temnenje, 30eur je homologacija še
Absolutno predlagam tipske senčnike. Ne rabiš homologacije, vzameš dol , ko ne rabiš in še pri odrtem oknu ti lepo opravljajo svojo funkcijo. Poglej tukaj, če imajo za tvoj model, ker imajo glih popuste
http://www.vanstyle.co.uk/shop/index.php
Dostava pa je občutno predraga. 59 eur v Slovenijo
Citat:
Uporabnik VAG pravi:
Jaz sem lani gledal te senčnike, pa je bilo vse 100+ ojrov, pa še za Hondo bi moral nosilčke lepit, kar mi pa tudi ni bilo gut.Citat:
Uporabnik Dwayne pravi:
Jaz sem si v Leclercu kupil črno mrežasto senčilo za zadnjo šipo za cca 4 eure. Dvomim, da je kaj slabše od tega ki se prodaja za 100 eur, razen da je slednje pač custom fit zadeva. Svojo funkcijo opravlja solidno, bi pa sam pri dilemi ali it v senčenje ali v nakup custom fit senčnikov definitivno izbral senčenje, predvsem zaradi občutno boljše vidljivosti.
Nato sem šel v Leclerc, vzel senčnike za 2 € in jih lepo zabasal na zadnji stranski stekli. Na daleč (pa tudi na blizu) sploh ne izgleda slabo, najbolj važno mi je pač, da tamala tistih par mesecev na leto ni direktno na soncu.
Oken pa zadaj tako že prej nismo odpirali.
Temnenje stekel pa mi tudi ni, ker avto izgleda malo bolj ciganski, pri Hondi je že tko preglednost slabša, pa še spodnje zadnje šipe se ne da temnit oz. bolj kot ne na lastni riziko.
Citat:
Uporabnik VAG pravi:
Ko sem gledal navodila je notri pisalo nekaj o nalepitvi nosilčkov, za 5 vratno verzijo.
Verjetno takole, a ne (je slikca na gornjem linku)?Citat:
Uporabnik scorpion pravi:
Citat:
Uporabnik VAG pravi:
Ko sem gledal navodila je notri pisalo nekaj o nalepitvi nosilčkov, za 5 vratno verzijo.
Ni nalepitev, ampak pritrditev čepkov. Tudi jaz sem najprej mislil, da se to nalepi, pa se samo zatakne za robove in drži brez problema. Pa saj so enaki, za 3 ali 5 vratno verzijo. Mogoče je le oblika malo drugačna, a prilega se skozi celo steklo.