Tina Maze vs. SZS - again

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
men tud nikoli ni tale tinca "potegnila". Nekaj mi na njej vedno ni bilo všeč. Ne vem... sej jo noben ne sili, da smuča. In če ne izpolnjuje sponzorskih pogodb, pol se nej je.be in je. Tak sponzor bo drugo leto rekel hvala lepa...

Sicer pa jest pravim, da je tale smučanje kot športna panoga itak čist precenjena. Frajerji so skoraj celo leto v tujini, trenirajo na raznih ledenikih, kjer tud življenje. In zakaj??? da so potem 15.? 20.? Hvala lepa. Če ne bo rezultatov, tud evrov ne bo. Tko sta pa eno al pa dva bolj konkretna mesta v celi sezoni, in to je že ok... ne vem no. jest bi jim malo peruti pristrigel. sploh pa v teh časih.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik PumaAngel pravi:
Jaz isto, o Lovšetu nimam mnenja in moj komentar nima veze z njim ali pa z zvezo, ampak dejstvo je da ima bejba ''napumpan ego'' in da se obnaša nevzdržno - nikoli mi ni bilo všeč to njeno šopirjenje - vrhunski športnik gor ali dol. Zaradi takih komentarjev v stilu ''you're all we've got'', ''Če ne bi bilo nje ....'', potem človek misli, da je nenadomestljiv in se temu primerno obnaša.
Ona v bistvu je "all we got".
Ostalo je druga oz. tretja liga.
Tako, kot naprimer ti.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
men tud nikoli ni tale tinca "potegnila". Nekaj mi na njej vedno ni bilo všeč. Ne vem... sej jo noben ne sili, da smuča. In če ne izpolnjuje sponzorskih pogodb, pol se nej je.be in je. Tak sponzor bo drugo leto rekel hvala lepa...

Sicer pa jest pravim, da je tale smučanje kot športna panoga itak čist precenjena. Frajerji so skoraj celo leto v tujini, trenirajo na raznih ledenikih, kjer tud življenje. In zakaj??? da so potem 15.? 20.? Hvala lepa. Če ne bo rezultatov, tud evrov ne bo. Tko sta pa eno al pa dva bolj konkretna mesta v celi sezoni, in to je že ok... ne vem no. jest bi jim malo peruti pristrigel. sploh pa v teh časih.
Evo ga, še en fovšljiv bumbar.
crazy1.gif

Tinca ni 15, 30, ampak 1, 2, 3, 4.
15, 20 so šleperji, ki jih mogoče delno sponzorira tudi SZS.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.977
7.314
113
Izgleda da se je boze nametal, pa tukaj *****!
Izgleda, da bo počasi tudi tukaj tako kot v Ameriki! Edino kar velja je 1. mesto in tukaj so sponzorji in denar! Ne vem od kod Stanovniku sponzorji in denar, če folk pravi da se samo vozi zraven, od etape do etape, če že slučajno vmes ne odstopi...

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Kva, si še v šiptariji
sprasujem se.gif
Še.
Ni.
Tolk na brzino
grin1.gif

@Fadil: trenutno sem na Skenderbegu (5.6€ pol litrska flaša) in tardečih (itak
smile-1.gif
) West (1.5€ škatla).
Razmišljam, da bi kar tu ostal.
cool-1.gif

(sej ne - na cganarijo bi se težko navadil)

danielt

Fizikalc
3. jun 2008
1.062
18
38
Če je ne bi treniral Massi, in če bi bila Tina pod okriljem zveze, bi po vsej verjetnosti bila nekje med povprečnimi tekmovalkami in bi zelo poredko slišali zanjo. Tako pa, je šla na svoje je pa nekaj naredila iz sebe. in massi je zamejski slovenec, ni lih nek makaronar.
Glede lovšeta pa, saj tud on ne spoštuje pogodbe, danes je pr dnevniku povedu da so ji dolžni par deset tisoč evrov ker nimajo dnarja za plačat .... se pravi oni lahko kršijo pogodbe, Tina pa ne sme
.... zakaj ma kapco od milke skoz na glavi .... po vsej verjetnosti k ji milka plača obljubljeno?
naši pa zahtevajo da jim dela reklamo, plačali pa bojo .... nekoč ..... ko bo, če bo denar ....
tipično slovensko!

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.977
7.314
113
Potem pa je treba Lovšeta pribiti na križ! Ampak na fejst velikega in debelega, da se ne polomi! Pa cimpermanske žeblje ali klanfe...

PRINCESKA

Pripravnik
29. okt 2011
361
2
16
Tale je ena navadna kurva!!!
Vn bi jo blo treba fuknt!
Pač tipična korošica! Vsedise se....praseca se vleže in noge narazen!
Kot cela zabita kmečka koroška!
Standard fuckers all inclusive!
brez ll

Nazadnje uredil moderator:

PRINCESKA

Pripravnik
29. okt 2011
361
2
16
Citat:
Uporabnik Zlatan_27 pravi:
Tako,dejmo zdj spluvat Tino.Pa ne mi rečt da res verjamete temu klovnu od Lovšeta???Da je dubla 212k od szs,pa a mislm da smo vsi budale al kaj,mogoče on to kar Tina dobi od slo. sponzorjev šteje kot da je dubla od szs???Drugače če pa je se ona kj digla ( vzvišena ) ... pa ma pravico bit.Že par let je edina ki je sposobna kj dosečt v slo. smučanju,pa tu mislim tud na moško stran,zasluga szs? 0%
Szs kekci so se pokazal,zato pa mamo smučanje tam kjer je...
Že čez par dni bo pa kekec od Lovšeta že zanikal te izjave in govoril kako so to mediji prenapihnili...Tini pa bo lizal rit in obljubljal vse mogoče...

Ti zlatko južni pa šušššššš!!
10.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
Uporabnik PRINCESKA pravi:
Tale je ena navadna kurva!!!
Vn bi jo blo treba fuknt!
Pač tipična korošica! Vsedise se....praseca se vleže in noge narazen!
Kot cela zabita kmečka koroška!
Standard fuckers all inclusive!
brez ll

A ti spet ovca ni dala?

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.984
17
38
Bled
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Kakšna država?!?
3/4 kariere je država financirala modelom a-la Lovše!
Vidim, da nimaš minimalnega dunsta o tem, kako se pride! v A ekipo.
crazy1.gif

Lej, ženska že 26 let smuča, od tega je 4 leta "na svojem". Ko si ravno genij, mi na hitro oceni koliko denarja je šlo v 22ih letih iz njenega žepa in koliko iz državne malhe in sponozorjev.... V tej zgodbi se nočem postaviti na nobeno stran, samo pravim, da lahko gre drugam, če misli da bo tako bolje.