Ti motor, jaz skoz vrata

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
v deželo Nije ob svetem nikoli..
wink-1.gif

Pusti otroku sanje.

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Ok.....te še treba samo na sneg počakat pol pa akcija
wink-1.gif
Monr se en dan malo na pir vstavit tam........

@all........ če nebi blo faušije bi blo dost za vse!!!! Kaj vam je ludi........
bonk.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik janko1 pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
Kam pa kdaj lahko priemo malo probat
wink-1.gif

Stoji na tistem mestu (za ograjo) kjer sma se mi2 nazadnje vozla z motorjem, boš že vedel kje sma divjala
smile-1.gif

vozla sta se s5 z motorami ? meni pa nič rekla ????? to pa ni blo lepo pubeca !!!!!!!!!!!!
frown-1.gif

Dude!!! Če si bil polek
hysterical-1.gif

Malo ti škodijo te tvoje pivice in samske vožnje na pohorje. Prileti kaj na pivo!

Rogue

Pripravnik
26. avg 2009
89
0
6
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
malkom: najami jih pa mir!

Nisma nič rešla, ona še vedno drži kufre in štarta istočasno ko jaz zaverglam...

Ja pol pa itak ni problema. Kupi, babi daj pomirjevala in jo steraj spat, zaverglaj in pridi nazaj, preden se zbudi.
smile-1.gif

testni_voznik

Pripravnik
21. jul 2007
880
0
16
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Kako bi rešili ta primer;

Želite si motor (motorne sanke), šparate xy časa, pojavi se možnost zelo ugodnega nakupa zaradi višje sile,
treba je urgirat hitro in "še zdaj", ampak boljša polovica je že parkrat resno naznanila, da če zadeva pride k hiši,
je ona s kufri skoz vrata...

Zadeva vam je želja že od malih nog, punco bi pa tudi radi na vsak način obdržali...

Kako kompenzacijo priporočate?

Prvi pogoj, ki ga postavi leti...
10.gif
Ni je da bi meni po glavi strala s tamimi!

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Kako bi rešili ta primer;

Želite si motor (motorne sanke), šparate xy časa, pojavi se možnost zelo ugodnega nakupa zaradi višje sile,
treba je urgirat hitro in "še zdaj", ampak boljša polovica je že parkrat resno naznanila, da če zadeva pride k hiši,
je ona s kufri skoz vrata...

Zadeva vam je želja že od malih nog, punco bi pa tudi radi na vsak način obdržali...

Kako kompenzacijo priporočate?

Žensko si najdi ne pa froca!!

motofrik

Majstr
24. dec 2009
2.987
357
83
tam ko se terc po tori rola
Vedela je, da sem bajker, samo tedaj brez.... Nekaj je bilo našparanega, jaz cele dneve gledal slike motorjev,... Na koncu je rekla ''Kupi že enkrat motor, da bo mir''. Sem jo malo seznanil, kakšni so stroški gum, menjave olja in svečk,.. pa je dodala ''Novega, da bo mir'' Pa ti si ja nor! -najraje bi jo na rit kušnil za tako izjavo. Drugi dan sva letela k Yogiju naročit bajk. Od vseh prevoženih kilometrov je polovico ona zraven. Miška, rad te imam.