Ti motor, jaz skoz vrata

iGE

Pripravnik
1. okt 2007
239
0
16
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Model pripelje domov 620tko, "taoranžno" seveda (dobil od zavarovalnice od poškodbe ključnice)... Se gremo vozit. Pa nismo vredu prišli gor malo čez belvi,
ko je ded z "huperla" skočil direkt v lovsko izvidnico. In to tak strokovno, da jo je podrl, motoru pa je zlomil "rep"
škode cca 30€
smile-1.gif
kaskader 100%

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Moj mehankar si jo je kupil. Sanke, mislm. Pa se z njimi vozi skoraj nič. V celi zimski sezoni vsega skp 2 tedna.
1. ima preveč dela z avtomobili in ni cajta za sanke
2. Ima 2 mali hčerki in lušno ženo, katere noče prepustit kakemu njegovmu nasledniku (če njega pobere)
3. ker je po naših travnikih pravega snega (in 0 policije) samo na vsake par dni, da se da izživljat.

Tko da, overall, raje jih najami.
wink-1.gif

janko1

Pripravnik
27. nov 2008
857
1
16
www.pohorski-abohi.com
Mx jas sem meu podobn primer !
Ampak saj veš kupo sem motor ! ženske pa se čez čas
tudi z tem sprijaznijo !
ampak še vseeno pou leta pol poslušaš ja kaj če se kaj zgodi
pa kak hudo jo je strah !!!! in tako dalje in tako dalje nonstop ena ter ista župa !
nahrung002.gif

janko1

Pripravnik
27. nov 2008
857
1
16
www.pohorski-abohi.com
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Moj mehankar si jo je kupil. Sanke, mislm. Pa se z njimi vozi skoraj nič. V celi zimski sezoni vsega skp 2 tedna.
1. ima preveč dela z avtomobili in ni cajta za sanke
2. Ima 2 mali hčerki in lušno ženo, katere noče prepustit kakemu njegovmu nasledniku (če njega pobere)
3. ker je po naših travnikih pravega snega (in 0 policije) samo na vsake par dni, da se da izživljat.

Tko da, overall, raje jih najami.
wink-1.gif

ja tako se je lani na pohorju od kolega foter ubiu z sankami ! saj je blo na 24 ur !
ni to varn šport ! jas sem se par x vozo pa ni glih za mene ! se raje držim vozil na dveh kolesih še raje pa na štirjih !

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Sicer pa če bi pripeljal sanke domov in babi nakazal jurja, bi spustla kufre z rok pa šla nazaj peglat
evil.gif

vacant

Pripravnik
13. okt 2008
250
0
16
slovenija
Vsak ima (mora imeti nekaj) svojega. Če je človek adrenalinc. So to pač sanke, tudi če samo enkrat v življenju in je ves denar vržen proč!! Nekdo drug je naročen na Finance in gembla s kešom. Tretji zapije plačo. Četrti (a) kvačka!!
Če človek nima čisto nič (postimo familijo ob strani), ni vredno živeti.
Na koncu vsi umremo.

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Stari, kak si pa to lepo napiso........najraje bi si sprintal, pa ko mi bo kdo kaj težil bom ga poslal to brat .....
smile-1.gif

zmaga.gif

pinKING

Pripravnik
1. sep 2007
522
8
18
ORANGEland
www.trenutkiveselja.si
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
Stari, kak si pa to lepo napiso........najraje bi si sprintal, pa ko mi bo kdo kaj težil bom ga poslal to brat .....
smile-1.gif

zmaga.gif

Strinjam se z obema... lahko das to "pacientom" n-krat za prebrat pa bodo se vedno isto trajbali.
bonk.gif

Saj ko planinc(padalc, ipd) dol pade je nacionalna tragedija(pa je vsakega cloveka skoda) na bencin so pa vsi alergicni.
stupid-1.gif

jaka33

Pripravnik
5. sep 2007
281
0
16
Kolkokrat vidim, kakšno super ženo imam. Od vedno sem si želel motor,
ker pa ni blo financ, ga ni blo k bajti. In (punca-oz kasneje žena) je bila kar
vesela da ga ni. Vendar pa ko sem rekel da ga kupim (finance so dovoljevale)
niti enkrat ni nasprotovala - samo rekla: "vem da bom velikokrat v strahu zate, ampak
vem kako si to želiš". Nobenega ustrahovanja al pa očitanja.
aplauz.gif
za mojo
ženkico.
wink-1.gif

Kar se tiče nevarnosti: itak je vse nevarno, tudi po pločniku hodit, pa drva delat v gozdu, pa z
letalom letet,.... Vsakega nekje čaka usoda...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.774
6.761
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik iGE pravi:
v primeru,da dotična oseba že pri vožnji z avtom presega meje svojih zmožnosti in testira fizikalne lastnosti avtomobila,podpiram punco. kvazi "hitrih" voznikov je preveliko,če že pri avtu nima začrtanih meja so sanke zanj nevarne,prenevarne.
moje mnenje,verjetno bi bilo fino slišati še plat punce.

tule sem nehal brat ker je
467716-post_slo.gif