Ti motor, jaz skoz vrata

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
A dobr, imam čas in odgovarjam.

Sicer pa nič bad, tega človeka sem spoznala in ga še predobr poznam
grin1.gif

iGE

Pripravnik
1. okt 2007
239
0
16
v primeru,da dotična oseba že pri vožnji z avtom presega meje svojih zmožnosti in testira fizikalne lastnosti avtomobila,podpiram punco. kvazi "hitrih" voznikov je preveliko,če že pri avtu nima začrtanih meja so sanke zanj nevarne,prenevarne.
moje mnenje,verjetno bi bilo fino slišati še plat punce.

elo

Dr. Rodilnik
4. sep 2007
1.630
4
38
malo tukaj malo tam
a bonton je pa to, da se postavlja ultimate nečemu, kar človek imenuje dolgoletna želja???
kljub temu da je navedel dejstvo da gre za več kot ugoden nakup???

itak, baba frdamana, idi pa si jo nažuli, da boš lahko razumneje in manj prizadeto pisala...

upam da boste ženske čimprej dojele, da imajo prednost pred starši, prijatelji, željami iz otroštva,... zgolj in samo otroci! ve ste malenkost zadaj. žal...

elo

Dr. Rodilnik
4. sep 2007
1.630
4
38
malo tukaj malo tam
odgovor ostaja isti!
dejstvo je to, da se s takimi ultimati zadeve ne rešuje.
to sem jaz dal moji zelo kmalu vedeti. zadeve se rešujejo s pogovorom...
v pogovoru se predstavijo prednosti, slabosti, tveganja,... lahko naredita celo swot analizo...
to, da pa se zgolj in samo kovčki pripravijo pa je odraz kokošje inteligence. babura frdamana... s pasom ji je treba po peecki nalozit, pa bo...

p.s.:
tudi sam sem mnenja da je sanke kupit brez veze. 100eur te pride dnevni najem, naveličaš se jih v max. treh dneh, pa je!!! v 10 letih daš torej 3.000 eur, adrenalina in bolečin v mišicah več kot dovolj, voziš pa vsakič aktualen model (nov) te zadeve, brez stroškov servisiranja, garažiranja, servisov,...
kar se nevarnosti tiče; lani sem si skoraj kolk zlomil s sankami, sem bil malenkost prehiter oziroma so bile sanke malenkostno podhranjene, da bi lahko z njimi uspešno dokončal manever...
wink-1.gif

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Citat:
Uporabnik elo pravi:
itak, baba frdamana, idi pa si jo nažuli, da boš lahko razumneje in manj prizadeto pisala...

13.gif
Kakšn neintelektualen način razmišljana. Bravo! Nebi se rada postavila na tvoj nivo. Jajks

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
ksz:

sam menim, da ni poanta tukaj, da si ti kupiš sanke. Poanta je , da si nekaj kupiš, za kar je ona proti. Tu je lahko dvoje, ali imaš "keš pičko", pa ti je zamerla, ker ji nekoč nisi nekaj kupil, kar si je zamilsila, pa sedaj surlo vleče...
ali pa je punca toliko zrela(ker ti očitno nisi), da ve, da dejansko nakup sank v našem podnebju je enako, kot čez okno vržen denar...
Kaj ti bodo, resno, da se boš hvalil, da imaš sanke? Kolikokrat se boš pa vozil?
Sem nevtralen, podpiram tvojo punco, kot tudi tebe. Za punco sem že povedal razloge, kar se pa tiče tebe te pa podpiram v smislu, da če je želja po sankah že od otroštva in če je sedaj lepa šansa za nakup, go for it. Ampak tukaj je spet moj dvom iz prejšnega odstavka....

elo

Dr. Rodilnik
4. sep 2007
1.630
4
38
malo tukaj malo tam
pa, z omejenci se pač ne moreš pogovarjati "intelektualno"...
ker to, motor ali jaz, hja, in potem še zagovarjanje tega, ja, to je res višji nivo...

elo

Dr. Rodilnik
4. sep 2007
1.630
4
38
malo tukaj malo tam
saj sem tudi jaz napisal da imeti sani je brez veze...
toda če te lastništvo koncekoncev dela srečnega in če finance to omogočajo, zakaj pa ne???

le kako bi babji višek inteligence, smetana od smetane, odreagiral, če bi se moški postavil zase in dejal "ali si ne kupišt te torbice, ali pa grem jaz od hiše..."
bili bi otročji, bili bi neodrasli, bili bi sebični,...

iGE

Pripravnik
1. okt 2007
239
0
16
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
ksz:

sam menim, da ni poanta tukaj, da si ti kupiš sanke.

seveda je poanta,če se postaviš v njeno kožo,bi po napisanem sklepal,da ji je zadeva ista kot,da si kupi pištolo in prisloni na čelo.
uf-1.gif

sicer je pa težko analzirati neko stvar,če ne poznamo dejanskih udeleženih oseb.

iGE

Pripravnik
1. okt 2007
239
0
16
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik iGE pravi:
bi bilo fino slišati še plat punce.

Ta gre nekako takole; odkar se je na morju s skuterjem od vožnje po sprednjem kolesu polomil roko,
ga več ne pustim na nič kaj gre na bencin. Še na avtobusu je rizičen da šoferja kaj naheca...
ni mu za dati sanke v roke! čeprav po situacijah bi se človek vprašal,če je mogoče kaskader?
sprasujem se.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
ALli to, ali njena "surla" ker nekoč, nekje nekaj ni dobila( če je keš [censored]).

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
hehe.....
smile-1.gif

Pri meni so tudi vsi proti bli...........te pa pripelješ, dva tedna se malo grdo gledate pol je pa ok
wink-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Model pripelje domov 620tko, "taoranžno" seveda (dobil od zavarovalnice od poškodbe ključnice)... Se gremo vozit. Pa nismo vredu prišli gor malo čez belvi,
ko je ded z "huperla" skočil direkt v lovsko izvidnico. In to tak strokovno, da jo je podrl, motoru pa je zlomil "rep"
škode cca 30€
smile-1.gif