Citat:
Uporabnik ishtar007 pravi:
Sem prejšnjo sezono prevozil na Dunlop Fast Response. prva polovica leta je bila res super, potem pa je počasi začela guma popuščati pri oprijemu. V sezoni sem naredil 40k km na letnih gumah (ostalo na zimskih) in so gume enostavno za v kanto. Obraba je res ogromna.
Verjetno si bom letos omislil kakšne Continental, ker naj bi imele precej nizko obrabo.
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Stari ti si fenomen!
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Bravo naši! Eno zvezdico imajo same kitajske gume in naše, ponosno narejene v EUNaj raje dol zaprejo to sramoto, s takimi rezultati spravljajo še ostalo industrijo na slab glas.
Citat:
Uporabnik MobiSuxGuru pravi:
neki me zanima
zakaj je P7 205/55/16 cca 80 eur, 215/50/17 pa cca 160 eur?
recimo Pirelli P7 225/45 R17 91W pa celih 99 eur na mimovrste?
Citat:
Uporabnik MobiSuxGuru pravi:
neki me zanima
zakaj je P7 205/55/16 cca 80 eur, 215/50/17 pa cca 160 eur?
recimo Pirelli P7 225/45 R17 91W pa celih 99 eur na mimovrste?
Citat:
Uporabnik feler pravi:
Imaš na avtu Dunlop Sport Maxx ali Sport Maxx TT?? je razlika, pa ne mala
Sam sem jih letos prvič nabavil (TT), v parih dneh bodo pri meni pa da vidimo, od nekaj uporabnikov slišal zelo dobre izkušnje.
Pirreli se je res izkazal, tudi v testirani dimenziji cenovno tam tam kot Dunlopke. Škoda ker mam hebeno dimenzijo, je razlike 27 eur po gumi
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Itak da se najde veliko ljudi, ki kupujejo Savo. Tudi lepo, da pomagajo tako domači industriji, samo ne na račun ogrožanja lastnega življenja.
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
@all
a lahko kdo da na PM ime tistega vulkanizerja pri Hrvaški meji, o katerem gre fama da ima najugodnejše pnevmatike...
Bo potrebno 205/55x17 nabavit, pa ne bi rad celega premoženja za to zmetal...
Citat:
Uporabnik klemen_ pravi:
Kdaj bo pa slovenski test?