Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Ja je boljši, sploh prvo sezono. Poglej malo teste kakšna je določena guma čez dva ali tri sezoneTo pa tukaj notri najbrž ni zajeto!
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Ufff nimam testa, sem pa enkrat nekje na spletu zasledil test, celo z grafi je bilo lepo ponazorjeno se mi zdi da po četrtletjih kako pada učinkovitost gume.... Saj za Dunlop nevem kako je, znanec mi je samo rekel da ko je kupil nove Dunlopke po 2 sezonah ni bil več zadovoljen saj je guma postala trda. To kar ti praviš je obraba, da ima guma morda nizko obrabo, drugo pa je zopet kakšne lasnostni ima čez 2 sezoni. Če nisi opazil razlik je super. Jaz sem npr. imel na prejšnjem avtomobilu že 3 sezono Fulda gume in so postale smrtno nevarne...
Citat:
Uporabnik Dacho pravi:
Mene res zanima kaj delate z gumami oziroma a so vase gume po parih sezonah toliko slabe, da imate sreco da ste se zivi. Namrec imam zimske Michelin Pilot Alpin ze 4 sezone in sem se ziv, letne sem tudi predlani menjal zato, ker so bile predhodnice ze 5 let v uporabi, torej iz preventive. Vendar sem se z njimi lahko cisto normalno vozil brez, da bi se cutil ogrozenega. Pa so bile Toyo Road Pro model.
Mogoce malo bolj po omejitvah vozit pa bodo gume cist dobro sluzile svojem namenu tudi po parih sezonah.
Citat:
Uporabnik Dacho pravi:
Mene res zanima kaj delate z gumami oziroma a so vase gume po parih sezonah toliko slabe, da imate sreco da ste se zivi. Namrec imam zimske Michelin Pilot Alpin ze 4 sezone in sem se ziv, letne sem tudi predlani menjal zato, ker so bile predhodnice ze 5 let v uporabi, torej iz preventive. Vendar sem se z njimi lahko cisto normalno vozil brez, da bi se cutil ogrozenega. Pa so bile Toyo Road Pro model.
Mogoce malo bolj po omejitvah vozit pa bodo gume cist dobro sluzile svojem namenu tudi po parih sezonah.