Test Zimskih Pnevmatik 2009

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.532
68
48
Kranj
Na prejšnjih testih je bila pa kar OK guma. Najboljš da jo letos kar stran vržem, če je ratala tako nevarna
smile-1.gif

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Saj niso nič takega ugotovili, kar ne bi vedeli. Za po snegu precej OK, drugače pa podn. Jaz jih bom letos še vozil, za drugo leto bodo pa itak zanič in bom vzel kaj novejšega in boljšega.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.940
6.984
113
Jebemo pa švabski testi, zdaj pa naj google uporablam?

Bottom line...katero gumo se priporoča za relacijsko vožnjo, torej da ima čimmanjšo porabo, da je tiha in čimmanjšo obrabo? nekih super duper sposobnosti v snegu ne rabim, ker ko je orenk sneg, me na cesti ni, če pa me ujame slučajno, pa imam ketne.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
A se samo meni zdi, da so v teh nemških testih vedno nemški izdelki prvi?

Popravek: Ups, samo pri 185 testu je tak, pri drugem pa ne. Torej je zgolj slučajnost
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Očitno jim grejo vinjete res v nos
grin1.gif

Pol bi skurcali GY, ki jih pečejo pri nas. Razen, če so se jim zamerili tudi Poljaki?

wink-1.gif

Še dobro da vseh GY ne delajo pri nas, zato sem vedno ob naročilu zahteval nemške, in jih tudi dobil. Izjema je bilo lani ko sem dobil francoske GY UG 7+.
grin1.gif

JanezBlond

Pripravnik
26. jul 2007
39
3
8
S3 so dobile čist primerno oceno. Tist, ki ni probal drugih pač ne ve kaj je dobra guma. S3 nikoli več.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
S3 so res sranje v mokrem, ampak v snegu pa res dobro držijo, tako da je ocena realna. Ampak za tistega, ki se normalno vozi (moj fotr pa moja mat oz. velika večina voznikov), je čisto vseeno, sploh ker so dokaj poceni, zato so te številčne ocene malo tako tako. Ker se poleg vseh teh naštetih prodajajo tudi raznorazna čingčong sranja, ki seveda v tabeli niso omenjena.

Glede na gornjo tabelo se mi zdi drugouvrščena Fulda še najbolj uravnotežena in cenovno ugodna. Ampak pri teh testih je tako, da dobiš zmagovalca zaradi teže posameznih ponderjev, ne pa celokupne kvalitete.

Nazadnje urejeno:

JanezBlond

Pripravnik
26. jul 2007
39
3
8
Sej lahko mama vozi lepo na izi z S3. Samo ko bo pa treba na hitr ustavt na mokri cesti bo pa sam volan spustila pa mižala, ker kaj druzga s to gumo ni možno. Tako, da je vseen ocena zelo na mestu. Moral bi uvest kategorijo Prepovedana
evil.gif