Govoriš za primer, ko avto parkira sam, ali za pomoč tebi, ko parkiraš? Kar sem se jaz vozil, se je dalo lepo parkirat, res pa je, da imam navado parkirati vzvratno.Evo update po 2.300 kilometrih v enem mesecu. Pritisk imam visok, 12 kav na dan pač naredi svoje.
Vožnja še vedno super, range anxietyja ni, oz. ga je vedno manj. Navigacija res naredi super delo in mi 1-2% gor dol, pove s koliko procenti bom prišel na cilj. Superchargerji res delajo hitro, pa še dobil sem 5.000 free supercharger kilometrov, tako da all good.
V tem času sem imel že neke 3 sw update-e in zadnji je bil prav fajn, ker omogoča dodatne funkcije obesiti na gumba na volanu, kar je zelo fajn.
Minusi: pojavilo se je neko škripanje v ledvenem delu voznikovega sedeža, tako da sem se včeraj prijavil na servis in imam že dogovorjen termin v ponedeljek, lahko bi si izbral že ta petek, tako da javim kako bo to rešeno, me prav zanima, kaj lahko naredijo.
Tesla vision sistem za parkiranje,... še vedno en od večjih idiotizmov. Podvozje je na slabih cestah pretrdo.
Pač, to da so odstranili USS. Tesla vision se zanaša samo na kamere, fajn je, ker sedaj ti kaže koliko si stran od robnika, zadaj itak ni problema, ker imaš super kamere, spredaj je pa katastrofa, ker ti načeloma kaže dokaj ok, če je kakšna ravna stena pred sabo, čeprav ti tudi daje dostikrat napačne podatke o tem koliko stran si, če je pa ovira nižja in je kamera ne vidi, pa je ponavadi sploh ne zazna, tako da zaenkrat je to kar velik fail zame.Govoriš za primer, ko avto parkira sam, ali za pomoč tebi, ko parkiraš? Kar sem se jaz vozil, se je dalo lepo parkirat, res pa je, da imam navado parkirati vzvratno.
Uf, super ideja, sem že mislil to pogledat, pa sem pozabil, preverim in javim.Ali ima Tesla možnost vklopa zadnjih luči skupaj z dnevnimi?
ja, v menije greš, sedmi razdelek,, tretja veja, 5 grozd. drugi spustni nivo, četrta alineja.Ali ima Tesla možnost vklopa zadnjih luči skupaj z dnevnimi?
Tako je ja, ti pa si strokovnjak vidim.ja, v menije greš, sedmi razdelek,, tretja veja, 5 grozd. drugi spustni nivo, četrta alineja.
Ni to vprašanje!Na avtomatiki se vklopijo, ko ustrezno pade jakost svetlobe.
Lahko pa ročno preklopiš na kratke. Vendar avto preklopi nazaj na avtomatiko ob naslednjem zagonu.
A pol niso vec v zavetrju sleperjev al kako?Vedno več teh novih Teslerašev vidim, kako vesele cika cak prehiteva brez žmigavcev, ker mislijo da so sedaj nenadoma boljši vozniki, ker imajo hitrejše pospeške ali povedano drugače so prevzeli kulturo bemflerjev ali še huje, to dejansko so bemfleraši, ki so prešaltali na Tesle
Pustimo ob strani dejstvo, da lahko tako vozijo le zato, ker ostali vozimo bolj ali manj po predpisih; eden od nas bo naredil napako in poka pam
Saj to pravim, kar naenkrat neka druga kasta voznikov, ki smo jih prej običajno opazovali v drugih avtih. Zgleda da so cene že dovolj padle, da so dosegle tudi njih.A pol niso vec v zavetrju sleperjev al kako?